אין צורך להכריח אנשים לקרוא את הפאנפיק שלך, או לפחות אותי, כי אני אוהבת דברים משוגעים *לובשת כיסוי קקומקום על הראש* ואוהבת את הפאנפיק שלך! הוא חמוד מאוד! @מעין@ מנהלת פורום מדונה {הא! הא! פרסומת סמויה וואוווואאאאאה}
אני מצטערת שאני מנדנדת לכם עם הפרק החדש הזה, אבל אני פשוט צריכה לשמוע תגובות עליו לפני שאני ממשיכה, כדי שאם אני אצטרך לעשות תיקונים אני אוכל לעשות אותם בקלות. אז תגיבו!!!!!!!!! חן
זה ממש חמוד! אבל... נמאס לי כבר כל הזמן לגלות בספרים שכל מי שקיים על פני כדור-הארץ ומאדים הוא אנימאגוס! מזל שזה רק פאנפיק. בכל מקרה, את כותבת ממש יפה. @מעין@
קראתי אותו כבר קודם...המ...בעצם לא את כולו ועכשיו כשפרסמת את זה שוב, אפשר לקרא וכו וכו...המממ....2 דברים שהפריעו לי {וחוץ מזה, הסיפור היה ממש יפה}: 1) הפרקים היו קצרים נורא...! 2) למה, לכל הרוחות, הארי צריך להתקע תמיד עם צ´ו?! מה קרה לג´יני?! לאיפה ג´יני נעלמה?! כל תומכי הארי&ג´יני-ווי ניד יור הלפ! -ליאת-
1. אני יודעת שבהתחלה הם היו קצרים, אבל שימי לב שהפרקים היותר חדשים הם די ארוכים. נראה, אולי אחרי שאני אגמור את הסיפור אני אנסה קצת להאריך את הפרקים הראשונים. 2. תקראי את הפרק החדש שאני תכף מפרסמת פה, ותביני..... חן