הקטע הוא כאילו שג´יי.טי זה ראשי תיבות של ג´סטין טיילור...
N netaK New member 29/9/02 #1 למקרה שלא הבנתם... אין לי מושג וואט דה פאק איזה זפיר...אבל ג´יי.טי זה כאילו ג´סטין טיילור =]
B birka New member 29/9/02 #9 אממממ הכוונה למייקל!!!!!!!!!! החבר הכי טוב של בריאן? שצריך ל*** יותר..... ושמייקל רצה להוסיף לו עוד שרירים כי הרי זה הוא.............
אממממ הכוונה למייקל!!!!!!!!!! החבר הכי טוב של בריאן? שצריך ל*** יותר..... ושמייקל רצה להוסיף לו עוד שרירים כי הרי זה הוא.............
L lolly1 New member 29/9/02 #11 זפיר------- זה מייקי כאילו כי הוא העוזר של רייג´ שרוצה אותו ושרייג לוקח את גיי טי זפיר מקנא נורא..........
זפיר------- זה מייקי כאילו כי הוא העוזר של רייג´ שרוצה אותו ושרייג לוקח את גיי טי זפיר מקנא נורא..........
Y yuli15 New member 29/9/02 #12 כן... זפיר זה מייקל.. את זה הבנו... אבל למה הוא בחר לקרוא לעצמו דווקא ככה?? נראה לי שלזה התכוונת.. נכון נטע?
כן... זפיר זה מייקל.. את זה הבנו... אבל למה הוא בחר לקרוא לעצמו דווקא ככה?? נראה לי שלזה התכוונת.. נכון נטע?
M maayan15 New member 29/9/02 #14 עשיתי תחקיר קל.... וגיליתי שפירוש המילה זפיר הוא: צפריר, רוח בוקר.... למה לעזאזל בחרו לקרוא ככה לדמות של מייקי בקומיקס...אני לא יודעת!
עשיתי תחקיר קל.... וגיליתי שפירוש המילה זפיר הוא: צפריר, רוח בוקר.... למה לעזאזל בחרו לקרוא ככה לדמות של מייקי בקומיקס...אני לא יודעת!