למקסי המתוקה !!!

א ו ר1

New member
למקסי המתוקה !!!

השבוע נכנסתי לפורום של גרושים גרושות כדי לקבל עיצה ותמיכה וכתבתי הודעת פתיחה מאוד חביבה , לפתע מישהי התחילה לכתוב שאני מתחזה ואני מישהי אחרת בשם סטודנטית . כולם כעסו והעבירו מסרים ממש מעליבים. אבל מי באה לעזרתי כמובן מקסי המקסימה!!! היא כתבה להם מי אני ולאחר מכן קיבלתי התנצלות מכולם גם בפורום וגם מסרים אישיים. אני רוצה להגיד לכם חברים אין כמו מקסי!!! אוהבת אותך אור

לא אוהבת את הפורום ההוא

ממזמן ממזמן גם אני נכנסתי לשם והרוב (לא כולם מקסי, לא כולם) היו ממש לא נחמדים אלי ...

אור יקירתי....

תודה אבל באמת זה מכל הלב! התודה מגיעה לבחור רגיל...כן כן!!! אני מקבלת פתאום מסר שהוא רוצה לדעת את האמת שזאת את או באמת מתחזה.. שאלתי......מה זאת אומרת? מי אתה בכלל? ולמה אתה רוצה לדעת? הוא הפנה אותי לפורום ההוא ואמר לי לקרוא וגם אמר שהאינטואיציה שלו אומרת שכולם עשו לך עוול.....לכן דרכו הגעתי לשם..(אין לי הרי מה לחפש שם) וכששאלתי אותו איך הגיע דווקא אלי...אמר שפעם הזכרת את שמי ושיש לך מפגש... החלטתי להכנס לשם... ולהכנס גם ביערית (מכירה אותה אישית!!!) (למרות שאני ממש לא אוהבת לריב...ראית כתבתי בעדינות...וכתבתי להם רק את האמת חמודה.......וכל מה שכתבתי שם נכון.... שמחה שזה סייע לך. אוהבת מאוד מקסימושששששששששששש

גילה37

New member
אז אני מבינה שגם לי אין מה לחפש שם?

אור מתוקה האם ממש נורא שם או שאני יכולה להיכנס .. הרי שתינו ננצח אותם ביחד אוהבת גילה ואם צריך עזרה אני כאן

א ו ר1

New member
גילוששששש!!!!

לאן נעלמת??? הם מאוד נחמדים שם , אבל היה איזה קטע לא נעים. שטויות עברנו את זה, כולם התנצלו והכל בסדר. את מוזמנת אם בא לך.

למעלה