למקסימה שלי

למקסימה שלי

מקסימה ומיוחדת , את תמיד לצידי נשארת ומליכלוך אותך אני שומרת לוקחת אותך אפילו לנסיעה ואת לטיפול מקצועי ומסור זוכה ושהמזגן מתקלקל אני פותחת את הסאן רופ כדי שתדעי שהכל יכול לעוף נותנת לי להרגיש בך ביטחון ועוצמה ושאני נותנת גז את בקושי מתניעה כזו את מכוניות חלומתי נוסעת בך ומרגישה הכי הכי בכל רגשותי מקסימה ומיוחדת שמקום לצידה לי שומרת וכל רצוני שאדע לנווט את הדרך הבטוחה להשיג אחת כמוך שתעמוד לי בחניה אם אפשר אז אם נהג צמוד ... היוקרה מחייבת איזו מקסימה את , לנהוג בך זה תיהיה הרגשה מיוחדת כולי תקווה שלכל אחת ממכם תיהיה כזו מקסימה שתפנק , ותסיע אותכם בביטחה
מיווחד לאופינקה שנתנה לי היום , איזה הגשמת חלום קטנה ומי ייתן ששנינו בקרוב ננהג אחת ליד השניה בכזו מקסימה
תוד לך אופינקה , על הפגישה איתך שהייתה מקסימה ועוד שהבאת לי את המקסימה הכמעט פרטית שלך זו הייתה חוויה תודה

יודע ש...

New member
??

שבלולית כתבת שיר למכוניתך? אני מנסה להבין? ואללה האם יש לך פררי ספורט עם גג אדום נפתח? אפשר לקבל טרמפ? כי הג'יפ שלי אצל אחי מנסה לעשות רושם על בלונדינית חדשה

יודע ש...

New member
קונן אחי

תגיד לי מה אתה אומר על שבלולית? שניקח אותה במכונית הפתוחה שלך עם החזייה או בג'יפ שלי

יודע ש.... ואהו

אתה כבר מצרף לי עוד נוסעים ... חכה תן לי לשים משהו יפה עלי (למה אין אייקון של בגדים)... ואמרת שהג'יפ אצל אחיך אז זה אומר שקונן מסיע אתה לידו ואני מצרפת את אופינקה לידי ולאן נוסעים לחוף הים מסעדה רומנטית ....
תגיד שעה ויום ואנחנו באות עם המקסימה הפרטית אליכם ... מה אתם אומר

ליודע ש...

רשמתי שיר לחלום על כזו : מקסימה , שהלוואי והיא תיהיה שלי ואז אני אתן לא רק לך טרמפ אלה לכל החברים בפורום
ולמען האמת המכונית נקראת: "מקסימה" , היא כזו מקסימה שזה פשוט עושה חשק שתיהיה שלי , יחד איתה לא יזיק נהג פרטי והמקסימה הזו עושה רושם יוקרתי,לא כזו שמרשימה בחורות או בחורים אלה שאתה יושב שם אתה מרגיש מלכותי , שזה פשוט מקסימה .
בהזדמנות אני אשלח אותה אלייך ותגיד לי מה דעתך . ועד אז , חלום על מכונית יוקרתית שלא משנה הצבע העיקר שתיהיה שלי , חלום מקסים ותכף מציאותי ...
חלום על המקסימה שלי , אותי היא הקסימה וכבשה את ליבי כמובן שהיא באה רק במקום שלישי באהבה אבל עדיין היא נשארת מקסימה

איך,איך הצלחת לבלבל אותי שבלולה

בהתחלה חשבתי שכתבת מכתב למקסימה... שאלתי עצמי כאן....? כאן מכתב למקסימה? אחר כך קראתי שלא יתכן שזה מכתב למקסימה, ואז שאלתי עצמי מעניין מי היא המקסימה שלך? מזל שבסוף נתת הסבר מפורש למקסימה שלך, אבל את יודעת ש...אופה היא המקסימה של כולם?! ובגלל שאופה המקסימה של כולם כאן משמע שגם את מקסימה של כולם כך גם מילותיך

פנינת החן המקסימה ../images/Emo9.gif

גם את כזו מקסימה , וגם אופינקה מקסימה ותודה לך על המחמאה השיר הזה נכתב לאופינקה ולמכונית שהיינו בה יום 2 מקסימות שכאלה זה עשה את היום ליותר ממקסים אלה פשוט חלום וגם את פנינה - מקסימה של כולם , כמו שכל החברים כאן כל אחד מקסים בדרך שלו ... אם יכולתי לתאר לכם בפירוט על המקסימות האלו : מקסימה נהדרת ומיוחדת אופינקה , שהקסימה בקסמה
והשיגה ממבחר מכוניות מקסימה ושמורה
ושנינו רוצות ששני מקסימות יחנו בחניה אצל כל אחת , אחת מקסימה שתסע בלי בעיה . תודה לך פנינה על המקסימות שלך תודה לך אופינקה על יום קסום ויפה תודה לך מקסימה כמעט פרטית תודה לכם

אופה3

New member
אם ככה אותך הצלחתי להרשים חכי עד

שתסעי עם האימפלה שלי, הוא עם הגיפ' עם הגג הנפתח שמחה שנהנת מאוד, וגם אני נהנתי מאוד, תודה שליוית אותי לפגישה, היה נחמד להכירך, מרימה כוסית להתחלת חברות נפלאה ובפם הבאה מבטיחה לך נסיעה במכונית יותר מפנקת שלך אופניקה

תגידי אופינקה

אפשר לבוא מחר .... פשוט אהבתי את הנסיעה ... זה היה פשוט נסיעה מקסימה אין לי בעיה שניסע כל פעם עם מכונית יוקרתית, אבל העיקר שבסוף החלום יהפוך לחוויה אמיתית . שמחתי עימך להנות , מרימה כוס לחיים
להתחלת חברות נפלאה ומקסימה ומזמינה אותך פעם הבאה לגלידה מלאת קצפת , שוקלד , פיצפוצים, מקופלת ועוד טעמים מדהימים ואנחנו נראה לכולם שאנחנו לא רק מקסימות אלה גם מתוקות
ואני כבר ממתינה לפגישה באה שתיהיה יותר מקסימה מקודמתה תודה לך אופינקה את פשוט מקסימה

אופה3

New member
פנינושקה הסמקתי, בגללך ובגללה מקסימ

המקסימה,כולה ניסן מקסימה, מכונית לא כל כך ברמה, אבל שבלולית שלי, שראתה איך שהיא נוסעת במהירות יותר ממנה התלהבה,אז מה אני אגיד לכם, מקסימה היא מקסימה, ושבלולה היא יותר ממקסימה, ופנינושקה,לא אני היא שמקסימה אלא את יקירתי כל טוב ושבוע טוב אופניקה

כמה קסם יש כאן באוויר

אמממממ נחמד נחמד מאד!!! מעיפה לאוויר כמה שקיות של כוכבי זוהר ומצרפת לכן את המכונית שלי
נה נייי נההה ננההה נהההה (או את זו שאני רוצה) רק טוב!!!

שבלולית .... יש לי בקשה ..

לי יש סקודה ... שדי מקנאה היא שמעה על השיר ששרת היום ורוצה גם היא להמריא למרום היא סקודה לבנה משנת 1994 ובכלל נוסעת ממש לא רע . אז ככה ... מזמינה אותך לאתגר השירה אני רוצה שיר ... להרגיש כמו נערה . כולי ירוקה מהמפגש שלכן ... גם אני רוצה , גם אני רוצה.. נו , מי בא לאילת ...... הפנקס פתוח .. אני מתחילה לרשום שמות ...

אופה3

New member
שרון בבקשה קבלי שיר לסקודה היפה

לשרון החמודה, יש סקודה אוקטביה ישנה את המקסימה שלי היא לא מצליחה להשיג, לכן הגיעה נהגת המירוצים שרוניקה וביקשה מאיתנו לשפצה אני ושבלולית, את הכנפיים לך נבנה ובמסגרת תפקידי כמוסכניקית, אתקן לך את הברקסים והגז כדי שתגיעי לסיבוב, תעצרי במהרה כי את חייבת לתת לי לעבור עם המקסימה שרון היקרה, על הגז לוחצת חזק, אך הסקודה לא מגיבה הגיעו אופניקה ושרון ועקפו אותה הישר במדרון לא נורא שרוניקה את חייבת להבין שסקודה ומקסימה לא יכולות להתחרות בעגלתך חיים לא אוכל להפיך, אך מקווה אני שתקני סקודה חדשה, תעקפי אותי במדרון כל טוב וקחי הכל בצחוק אופניקה

לשרון הסקודה שלך

לשרון יש סקודה לבנה
נוסעת יחסית לא רע מסיעה אותה כל יום לעבודה ובחזרה לביתה
תוצרת חוץ שלא צריכה שום תירוץ שמה גז ודוהרת למרות שהמקסימה במהירות את כולם עוברת שנת 1994 , עם נהגת צעירה שמפזרת לך את השער בטיסה והסקודה שלך ממהרת לאילת לחופשה
צריכה לתפוס חתיכים ולא להיות במנוחה ואת איתה עוברת עם שאר המחזרים ועלייך ועל הסקודה הפרטית הם אינם מוותרים

טומי*

New member
אהלן חברות וחברים....../images/Emo140.gif

ימים אחרונים הייתי עסוק מעל לראש,לא היה לי זמן אפילו להציץ לכאן. מקוה ששלומכן/ם טוף,וכולן/ם בקו הבריאות. הערב הייתי בהרצאה מענינת על סדר היום: אוטופיה בהזדמנות ארחיב את הדיבור על כך בנתיים מאחל ליל מנוחה,אושר ובריאות לכל

טומינקהההה

שמחים ששבת אלינו. והפרח ששלח לנו אממממממ אני אוהבת את הריח שלו!!! כרגע יש לי כמה וכמה כאלה בכד הזכוכית שבסלון שלי והריח שלו והצוף שבו אממממ כל פעם שאני מקרבת את אפי או משושי מייד אני הופכת לצהובה. רק טוב!!!

שרוןןןן../images/Emo140.gif

את לא יודעת שרון שלא טוב לקנא? אז על מנת שיהיה לך מושג למה הקינאה גורמת מביאה לך את הקינאה שלי
הקנאה מאת עדינה .ו כשאמרתי... אוהבת אותך, ציפיתי... שתחזיר לי אהבה, לו רק הרגשתי... נאהבת, הייתי חודרת אל עולמך. אך הקנאה שבערה בעצמותי שיתקה את רגלי. אהבתי אותך בכל נשמתי- סגדתי לך כי זוהי דרכי אהבתי בלי די, שאלתי מתי ואם תחזור שוב אלי? אותה הקנאה שבערה בעצמותי שוב שיתקה את רגלי. כשידיים זרות ליטפו אותך עמדתי בצד. כששפתיים אחרות חשקו בך עמדתי בצד. כשעינינו לרגע הצטלבו ראית בהן... את דעיכתי,את כמיהתי, את קינאתי. הקנאה שבערה בעצמותי שיתקה את רגלי, דמעות הזלתי אל הכר ליבי,גופי ונשמתי היו לבד,לי היה קר. וכשרצית שוב לגעת הייתי רחוקה הייתי מישהי אחרת, הייתי של מישהו אחר. הקנאה בי עדיין בערה עת עלה בי טעם היותך. ולגבי אילת........גם אני ארשום לעצמי תאריך מסויים על מנת לתת לגוף ולנפש להרגע מעט.

למעלה