למקלחת!!!!!!

sam700

New member
למקלחת!!!!!!../images/Emo20.gif

לוקח אותך מהמחשב למקלחת.... את עדיין לבושה כשאני פותח את המים הקרים עלייך. אני עירום. את עומדת לך בתוך המיים מביטה אליי.. אני הולך ומביא כיסא פלסטי . מתקרב אלייך, נוגע בפיטמות שלך מבעד לגופיה... הזיין שלי עומד.. את נוגעת יל בו מלטפת.. אני נצמד אלייך מנשק אות בצוואר..ליד האוזן.. וחזרה יורד אל בין שדייך קורע מעלייך את הגופיה... צובט את פיטמותייך.. ואת ידך שעל הזיין את מורידה לביצים ומתחתן..לכיוון פי הטבעת. אני מנשק וצובט נושך קלות ומלטף את שדייך.. ואז בבת אחת מוריד לך את החצאית.. עכשיו מושיב אותך על הכיסא ויורד לך... עם הלשון והיד נוגע בדגדגן מחדיר לשון לכוס ומעסה לך את פי הטבעת אני עולה במעלה גופך עם לשוני ושיניי צובט ומנשק ידיי עולות אל שדייך ואצבע אחת חודרת לפיך את מוצצת את אצבעי.. אני קרב עפ פי אל פיך מנשק כשאצבעי בתוך פיך.. נעמד מולך.. את מלקקת את כיפת הזיין שואבת אותו לתוך פיך ועם הלשון בחלק האחורי שלו... יורדת לביצים ומנשקת בעדינות... חוזרת לזיין אבל אני לא נותן לך להכניס אותו כולו רק את הכיפה. בתנועות מהירות של כניסה ויציאה מלאה... עכשיו הוא עומד כולו.....את נעמדת מולי אני מסובב אותך את נשענת על הכיסא המיים זורמים עלייך אני מוריד לך את החוטיני מחדיר אצבעות לתוכך ואז חודר אלייך באיטיות רבה.. עוצר כל כמה ס"מ .. ובאמצע יוצא שוב עד שרק חצי כיפה שתוכך ושוב חודר במהירות הפעם עד החצי ויוצא באיטיות ואז חודר לך לגמרי במהירות בכוח בלי לתת לך להתכונן מזיין אתוך מהר וחזק האגודל שלי בפי הטבעת שלך ידי השניה על שדייך.. ואז אוחז בך בכתפיים ומזיים בכוח מושך אותך אחורה מהכתפיים... אני גומר בתוכך וממשיך לזיין הוא נעמד שוב ידי על הדגדגן מעסה אותו בזמן שמזיין אותך עד שאת גומרת שוב ושוב .. אני אוהב לראות אותך גומרת זה מגרה אותי ואני גומר בך..... יוצא ממך את מסתובבת ושואבת אותו פנימה בעדינות מוצצת לי.. אני מרים אותך אליי מנשק אותך ארוכות מחבק ונוגע בכולך.. עד ששוב את גומרת.. ואז מקלח אותך........ עם סבון....

mr_lonely

New member
חכי קצת

אני יכולה ? את שואלת. אני רוצה ! את אומרת. אני מבקשת ! את מתחננת. חכי קצת ! מה את ממהרת ? והרי את יודעת, תמיד בסוף, כך או אחרת, תגיעי לחוף. הישארי עוד קצת כך סוערת, חכי קצת ! מה את ממהרת ?

למעלה