למקינטושאים

s.p.y

New member
למקינטושאים

עוד שאלה. אני עובדת על מק ולפעמים שולחת הגהות ללקוחות בפורמט jpeg שיוצא ממסמך free hand . הלקוחות עובדים עם מחשבי pc. יש כאלה שמצליחים לקרוא את המסמך ויש כאלה שלא. מישהו יודע למה יש כאלה שלא מצליחים לפתוח jpeg שנעשה במק? עלי לציין שאני כותבת את שם המסמך באנגלית וזה גם לא עוזר.

yossi_maoz

New member
כתיבת השם באנגלית

היא דבר טוב אולם האם את גם טורחת להוסיף סיומת .JPG כמו כן האם את עובדת עם OUTLOOK EXPRESS למק כתוכנת דואר?

yossi_maoz

New member
אם את עובדת

אם OUTLOOK EXPRESS במק, במערכות הפעלה עם עברית של ידע, הרבה משתמשים מדווחים על בעיה עם הקבצים המצורפים -סימני שאלה מופיעים בשם הקובץ אצל המקבל, בלי שאת רואה אותם. מאחר ומערכת חלונות מזהה קבצים לפי הסיומת בשם, עשוי להווצר מצב שבו הסיומת השתבשה ולכן הקובץ לא מזדהה כקובץ JPG בחלונות. פתרונות אפשריים: -לבקש ממקבל הקובץ לתת שם מחדש לקובץ -לעבוד עם תוכנות דואר אחרות

yanivfel

New member
זה קשור לשפה ולסיומת!

עלייך לתת שם אנגלי למסמך. כמו כן עלייך להוסיף בסופו נקודה ואת שלושת האותיות: jpg. כך גם אנשי הפיסי יכולים יהיו לקרוא את הקבצים. בהצלחה!

Hyperion

New member
לפעמים הנקודה דווקא משבשת את שם

הקובץ באטולוק, מה שאני עושה זה שולחת שם ללא נקודה, ואומרת למי שקיבל אותה לשנות לה את השם בפי.סי. וזה תמיד עובד. עצה נוספת - לעשות pdf ואז גם יראו את המסמך יותר טוב, וזה פתרון מעולה אם הלקוח רוצה להדפיס את זה אצלו באיכות טובה, אבל זה כמובן רק אם יש לך אקרובט דיסטילר

למעלה