למקוריים ומשקיענים-

למקוריים ומשקיענים-

אני וחבר שלי נופשים לנו בצימר בסוף החודש ואנחנו חוגגים שנתיים לכן אני רוצה רעיונות למחשבה אולי מה להוסיף מה לעשות? מה להביא ?? איך להפתיע לשדרג ...רק שיהיה כיף וכמובן רומנטי!! אז אם תוכלו לעזור לי בייעוץ אני ממש אשמח תודה על תשומת הלב אם הגעת/ה עד כאן.....:)

ChilD SouL

New member
אהמ...

להביא ת'עצמך ומצב רוח טוב.
אבל קצת יותר ברצינות - אני בטוחה שבשנתיים עשיתם מלא דברים לכן... קשה להפתיע. אם את שואלת אותי מה הייתי מביאה [ואת לא שאלת
] אז הייתי אומרת לך שהייתי מביאה הלבשה תחתונה סקסית, כזאת שאני אלבש פעם אחת וזהו, יין\שמפניה, קצפת, אזיקים, אולי כל מיני צעצועי סקס [
] - או בקיצור, לחדש את כל מה שעשיתם או לא עשיתם עדיין. אולי תארגני איזה טיול טרקטורונים [במידה וזה אפשרי במקום אליו אתם יוצאים לנפוש...] ובסוף המסלול תעשו איזה פיקניק ו...סקס תחת כיפת השמיים.
לא'דעת.

אייי את מקסימה

וכמה את כ"כ צודקת כ"כ קשה למצוא רעיונות אחרי כ"כ הרבה זמן... הלבשה תחתונה כבר רכשתי!! :) ויין גם יש!! תותים כמובן.... אבל אני אשמח לעוד כמה רעיונות מקורייםם :)))

dudusch

New member
פשוט תגיעי בלי הלבשה תחתונה ../images/Emo6.gif

שמן עיסוי ריחני, דיסקים עם מוסיקה טובה יכולים לתת את האווירה הנכונה

טיסה לראש פינה

לפני שבועיים חגגתי עם החבר שלי בצימר. הוא הפתיע אותי שהגענו לשם בטיסה במטוס פרטי!! יצאנו מהרצליה והגענו לראש פינה אחרי חצי שעה. היה מדהים!!! אם את רוצה אני יכולה לחפש את שם הטייס

למעלה