למצוץ לו

מישל6233

New member
למצוץ לו

השבוע הגעתי למסקנה הכואבת - הוא לא נהנה מאיך שאני מוצצת.
גברם אחרים היו מזיינים לי את הפה בהתלהבות, נאנחים בקול רם וגומרים לי בפה, כשכל הגוף שלהם מתכווץ ואני מלאת עונג והשתאו, אבל איתו זה לא כך, ודווקא אותו אני אוהבת
זה מעציב אותי נורא, כי סך הכל כן קראתי, השכלתי והתאמנתי, אבל הכי חשוב - אני באמת אוהבת לתת מין אוראלי, זה על הדרך מחרמן אותי ברמות - בלי לגעת לי בדגדגן, הוא הופך מקטן ומתוק לנפוח וחצוף במיוחד.

ניסיתי לשנות טכניקות וגם שאלתי אותו מה יותר טוב לו. ראיתי עליו שזה מדכא אותו, שהוא היה רוצה לקבל מציצה טובה וסוחטת וגם לפרגן לי את ההנאה הזו. אבל זה לא הולך לו
בסוף התברר שמדובר באחד החטאים הקדמונים ביותר: חטא השיניים

אחרי ההשפלה הקלה (אני? שיניים? בחיי שאפילו לא הרגשתי), קמתי מחוזקת והחלטתי להתייעץ עם המומחים כאן בפורום.
מבחינת גודל - הזין שלו ממוצע אבל משמעותית יותר רחב מכל אחד אחר שהייתי איתו, אולי זו הסיבה

איך אתן שומרות על הזין, שלא יתחכך בשיניים שלכן/ם?
הסבר מפורט ואף שרטוטים/סרטונים, יתקבלו בברכה ובנשיקה

דבר נוסף: הוא לטענתו מעולם לא קיבל מציצה שנהנה ממנה. הייתה לו רק חברה אחת לפני (ורק איתה שכב), והוא מספר שהייתי מוצצת ומוצצת והוא לא היה מרגיש יותר מדי, כך שפיתח סלידה קלה מהעניין כבר אז (גיל 17, הוא הייתה איתה מלא זמן כך שדי התרגל ליחסים ללא מין אוראלי)
אם יש לכם טיפים למציצות שמתחילים יאהבו, כך אשמח, כי אולי צריך להתחיל איתו מהשלב הראשון

תודה לכל המקסימים שיענו.
מבטיחה לחזור עם תמונות אם יהיו תוצאות.

שאלת אותו

אם הוא בכלל נהנה ממין אורלי ? אם זה עושה לו את זה ?
אולי את מתאמצת לחינם

לא כולנו משתגעים על זה, לחלקנו זה נחמד את חלקנו זה באמת מטריף.
(בשבילי זה נחמד , אם זה מעניין אותך )

מישל6233

New member
הוא מכיר רק המציצות של חברתו לשעבר ושלי

כך שעד כה, הוא לא נהנה יותר מדי ממין אוראלי
אבל אני רואה את הציפייה בעיניים שלו כשאני יורדת לשם, הוא נהיה חרמן נורא, עומד לו בטירוף כשאני מתעסקת שם - רק מנשקת ומלקקת אותו בכל איזור הבטן, ירכיים, מפשעה, אגן. הוא אוהב להסתכל עליי מלמעלה ואני רואה בעיניים הירוקות שלו שהוא נדלק ובטירוף. אבל במציצה משהו מתפקשש לי, וזה כנראה השיניים. אף פעם לא הייתה לי בעיה עם זה, והייתי שמחה שמי שנוהג/ת למצוץ פה ייעצו לי קצת איך מונעים את זה
נכון, יכול להיות שזו פשוט לא כוס התה שלו, אבל הייתי רוצה לתת לו את הצ'אנס הזה. ו-"נחמד" יהיה מצויין בשבילי :)

redredhead

New member
מה עם מציצה של הכיפה

יחד עם עבודת יד?
עבד לי פרפקט עם זין גדול במיוחד שלא יכולתי להכניס את כולו לפה.

מישל6233

New member
ניסיתי, היה נחמד, אבל בשלב מסוים

הכיפה נהייתה מאוד רגישה, אבל אולי אנסה בדיוק מה שתיארת עם פחות התרכזות בכיפה, כלומר חלק מהזמן בכיפה, קצת להכניס אותו בעדינות, אחר כך לעשות ביד ולרדת למטה לביצים וכו'.. אנסה!

צר עולמו כעולם נמלה

זה נאמר בצחוק.

האמת , שעצם המחשבה שלך והרצון שלך להשקיע זה דבר מדליק לכשלעצמו !

אני עם bound.

כיף לכם שאתם בזוגיות שבה את כ"כ מתאמצת בשביל שיהיה לכם כיף.
זה מדליק לגמרי.

בקשר לשאלה, מציצה ארוכה של הכיפה בלבד יכולה דווקא להפוך אותה לרגישה מדי למגע ולקלקל.
אבל מה עם לאונן לו בזמן שאת מלקקת ושולחת מבטי ציפיה כלפי מעלה, מדי פעם מוצצת עמוק וחזק ושוב חוזרת לעמדת התצפית + ליקוק? זה יכול להביא אותו לשיאים בלי שירגיש את השיניים חזק מדי...

תנסו, הרי יש לכם זמן לחקור אחת את השני ולהפך.

מישל6233

New member
כן, זה רעיון טוב

הוא נהנה כשאני מצליחה להכניס את הזין עמוק, אבל הוא פשוט קצת גדול לי. אני תוהה האם מתרגלים לגודל עם הזמן, עם קצת התמדה, שלא באמת..

עלייך לכוונן

את הפה לרוחב המתאים ,<זו הסיבה>

בקשר למוצצת מספר אחת
, בתאוריה ובמחשבה כולן כאלה , בפועל מעטות קשובות לרחשי זוגם ופעימות הזין ברגע האמת ,ולכן אינן יודעות לתפעל אותו במהירות וביעילות עד לרגע הסחיטה כמו שצריך.

באופן אישי אפשר לגמור רק מהתאורים הסליזים שלך , נסי אולי לספר לו את מה שמתרחש אצלך בזמן שאת משתוקקת להעניק לו מציצה הגונה<פתרון אפשרי> , .

*
יחסים ללא מין אוראלי אינם יחסים , הידד ל "מוצצת ומוצצת" על אחת שלא בולעת עוד אפשר להתווכח -בקושי-

talmotke

New member
אני אנסה לשלוח לך קישור הדרכה טוב

גם לי היה את זה עם האקסית וחיפשתי מדריכים לגבי העניין עד שמצאתי אחד שהוא ממש טוב וקולע, במיוחד לגבי בעיית השיניים. אני אנסה למצוא לך אותו :)
בכל מקרה אני חושב שהייתם צריכים כבר להגיע ל"עמק השווה" בעניין במיוחד אחרי שהוא ניסה לכוון אותך.. כמה זמן אתם יוצאים?

מישל6233

New member
וואו, אם תוכל למצוא, זה יהיה מגניב

נחמד לשמוע שאצלכם הבעיה נפתרה. אנחנו כבר שנתיים יחד. עמק השווה שלנו הוא פשוט מעט מין אוראלי, או משהו שמתחיל כמין אוראלי וממשיך לעוד דברים - כמו האנד-ג'וב (שכאן ממש התמחיתי על הזין, ביצים, פריניום שלו.. וזה מגניב ומחרמן אותי בו"ז), אנאלי שאני מאוד נהנית ממנו (ועל כך יש לי שרשור שאלות ותהיות נפרד..) ועוד כל מיני דברים נעימים שגורמים לזה להיות לא ממש חסר, אבל עדיין כן..

למעלה