למצב רוח טוב

mariana

New member
למצב רוח טוב

נשים - מסדרות את הבית לפני שהעוזרת באה גברים - מסדרים את המיטה אחרי שהעוזרת הולכת
נשים - משתמשות בסבון שטיפה אינטימי גברים - משתמשים בסבון למטרה אינטימית
נשים - רוצות לשמוע "אני אוהב אותך" גברים - אוהבים לשמוע "אני רוצה אותך"
נשים - מגדלות לבד את הילדים גברים - כלומר אותנו
נשים - רוצות חבר לחיים גברים - רוצים חברה "לעשות" חיים
נשים - לא מבינות כלום בחשמל גברים - מתחשמלים
נשים - משתזפות גברים - תופסים צבע
נשים - מורידות שיער גברים - לא צריכים להתאמץ הם יורדות לבד
נשים - מקנאות גברים - רכושניים
נשים - משמינות גברים - עולים במשקל
נשים - חיות יותר זמן מגברים גברים - בטח, הן לא מתחתנות עם נשים
נשים - מוותרות על עצמן לעיתים קרובות מידי גברים - מוותרים לעצמם לעיתים קרובות מידי
נשים - מביאות ילדים לעולם גברים - נשארים ילדים לעולם
נשים - אוהבות פרחים גברים - אוהבים פרחות
נשים - אוהבות לדבר אחרי גברים -לא סותמים את הפה לפני

mariana

New member
עודדד../images/Emo6.gif

דניאל ההומו הולך לרופא לקבל תוצאות של בדיקות שעשה. "אני מצטער לאמר לך" אומר הרופא "שיש לך כנראה איידס !!". "דוקטור" אומר דניאל" מה אני יכול לעשות ???!". אומר הרופא: "שמע, כשאתה חוזר הביתה תאכל כמה נקניקיות עם חרדל, חצי ראש כרוב, שני גזרים, צנצנת לבן, מאה גרם שזיפים שחורים, מאה גרם אגוזים, שתי פרוסות לחם עם הרבה מיונז ותשתה בקבוק גדול של מיץ גוייבות". "דוקטור" שואל ההומו "וזה ירפא אותי ???". "לא" עונה הרופא" אבל זה יזכיר לך בשביל מה אלוהים נתן לך תחת !!!".

mariana

New member
רוצים עוד???

> -> > זוג אחד שטייל בגן חיות הגיע לכלוב של גורילה. > > > הם רואים את הגורילה המשועמם מנמנם לו על הדשא, והגבר מחליט לבדר את עצמו קצת. > > > "תעשי לו עיניים", הוא אומר לחברתו. האישה אומרת, "בסדר", ועושה עיניים לגורילה. > > > הגורילה מסתכל עליה, משפשף את עיניו וקם על רגליו. > > > "תפתחי כפתור או שניים בחולצה ותחשפי קצת עור", אומר הגבר. והאישה פותחת שני כפתורים. > > > הגורילה מתקרב לסורגים. > > > "תענטזי קצת עם הטוסיק", אומר לה הגבר. והאישה מתחילה לענטז ולגעת בעצמה > > בכל > > > מקום. > > > הגורילה לא יכול יותר, הא תופס בסורגים של הכלוב ומתחיל להשתולל ולצעוק. > > > לפתע הגבר פותח את הדלת של הכלוב, דוחף את האישה לבפנים וסוגר את הדלת. > > > "מה אתה עושה?", שואלת האישה המופתעת. > > > הגבר מסתכל עליה בעצבים ואומר לה, "עכשיו תסבירי לו שכואב לך הראש, > > שקיבלת > > > מחזור או שפשוט אין לך חשק..."

באמת מחוייך, תודה לך../images/Emo6.gif והנה גם

פולניה אחת מגיעה לבית העלמין. פונה אל האחראי ואומרת: "באמת סליחה, אבל אולי תוכל לעזור לי למצוא את קברו של בעלי שלמה ליבוביץ' ז"ל?" משתומם ומופתע מהבקשה מסכים האחראי ועושה סיבוב גדול בבית העלמין בכדי לחפש את קברו של בעל הגברת. לאחר זמן מה חוזר אליה ומודיע לה חגיגית "אין שום קבר על השם ז"ל הנ"ל, מצטער". מעקמת פרצוף הגברת ועונה :"אז אולי תוכל למצוא את קברה של שרה ליבוביץ'?" האחראי מתרצה והולך לחפש שוב, חוזר ומבשר לה שמצא. ההיא מעקמת את אפה ומשתוממת: נו, שויין גם את הנכס הזה רשמתי על שמי?

למעלה