למפתחי C++ ->

Wiiiiii

New member
למפתחי C++ ->

מה הדרך המהירה והיעילה ביותר לאיחוד כל קבצי המדיה למיניהם (תמונות, סרטונים, שמע) לקבצי data בודדים כדי שמשתמש חיצוני לא יוכל לערוך/לשנות אותם ? עדיף לי לא לכתוב ספרייה מיוחדת שעושה את זה אלא אולי להשתמש בספרייה מוכנה שאתם מכירים וממצילים ? או שאולי יש דרך נוספת מתוך visual cpp ?

refish

New member
אני ממליץ לך...

להכניס את כל הקבצים לקובץ אחד , לפני כל קובץ תעשה לו מפתח או שתכניס אותם בהצפנה כל שהיא. ישנם כל מיני סוגי הצפנה: דוגמא להצפנה, פיזור הקובץ מדיה לקובץ הdata, סידור הפיזור נעשה ע"י תוכנה שאתה הכנת מראש.

sandbird4

New member
אני יכול לתת לך את הקוד שלי

יש לי כמה אפשרויות עבודה: 1. אם המידע קטן מספיק אז אני יכול לההצפין ולקווץ את המידע בתוך ה-DATA SEGMENT של התוכנית. יש לי UTILITY חיצוני שכתבתי שיוצר קוד שאותו אתה מקמפל עם התוכנית שלך. ניתן לשלב אותו בתור CUSTOM BUILD ואז התהליך הוא אוטומטי. 2. אם המידע גדול יותר אז אני מקווץ ומצפין את המידע בתוך קובץ DATA מיוחד, יש לי UTILITY חיצוני שכתבתי שיוצר את הקובץ הזה ויש לי קוד שיכול לטעון קבצים ממנו. גם פה אתה יכול להשתמש ב-CUSTOM BUILD כדי שהתהליך יהיה אוטומטי. 3. בנוסף לאפשרות השניה אז יש לזה הרחבה לטעון את ה-DATA מהאינטרנט, כולל אפשרות עידכון אוטומטית מרחוק של הכל כולל התוכנית שבכלל פונה לאינטרנט. 4. עוד אפשרות שמשתמשת באותו מנוע - הצפנת כל הטקסטים שהתוכנית מציגה ככה שלא יוכלו לשנות אותם עם HEX EDIT על ה-EXE. אפשר כמובן לשלב קיווץ עם האפשרות הזאת. לקוד יש גירסה גם ב-C וגם ב-C++ והוא עובד על כמה מערכות הפעלה. אני משתמש בו גם ב-WINDOWS וגם ב-LINUX והוא לא דורש שום סיפריה חיצונית. כל הקוד שצריך הוא פנימי ולא משתמש בהרבה משאבים. אם אתה רוצה אז אני אשלח לך את זה (השימוש חופשי כולל בקוד סגור - אין אחריות).

De-Panther

New member
כשאמרת שזה יכול לטעון מידע מהאינטרנט הגנבת...

אותי לגמרי יש דרך להשתמש בזה גם בפרי פסקל או דלפי?

sandbird4

New member
המממ.....

אתה בטח יכול לקרוא לפונקציות DLL אבל השאלה היא אם אפשר לספק CALLBACK לפונקציות DLL בפסקל/דלפי? הפעם האחורנה שנגעתי בפסקל היתה לפני 20 שנה

yoniBLA

New member
פונקציית callback

היא פונקצייה שמצביע אליה מועבר לפונקציה אחרת ע"מ שבשלב כלשהו היא תקרא על ידיה. לדוגמה: יכולה להיות פונקציה בשם intervals שמקבלת 2 פרמטרים: מספר שניות, ומצביע לפונקציית callback. הפונקציה intervals קוראת לפונקציה המועברת לה בפרמטר כל X שניות. התהייה של sanbird4 היא האם ניתן בdelphi לשלוט על הדרך בה הקומפיילר מייצר פונקציות (מבחינת calling convention), ע"מ שיהיה ניתן לייצר פונקציה בצורה מסויימת כך שיהיה אפשר לקרוא לה מתוך הDLL שלו. (אין לי תשובה, רק רציתי להבהיר לPanther).

De-Panther

New member
אני מניח שכן כי ראיתי דוגמאות של דברים כאלה..

פשוט אני גרוע כשזה מגיע למושגים(דבר שמפיל אותי בכל דבר כמעט... אני לרוב מכנה דברים בתור "הדבר הזה שעושה ככה" או "הזה של הזה") ואמכבר קומפיילר בפסקל אז אני מנסה ללמוד קצת להשתמש בלאזארוס http://www.lazarus.freepascal.org ומסתבר שיש קהילה דיי גדולה וכבדה של אנשים שמפתחים משחקים בפסקל http://www.pascalgamedevelopment.com

Wiiiiii

New member
לא ידעתי שאפשר לשנות טקסטים דרך ה-EXE, אני...

אקח את הפתרון שלך בחשבון ! טנקס

sandbird4

New member
לינק להורדת ה-UTILITY הראשון

מטרה: לוקח קובץ ובונה ממנו קוד ב-C או C++ שמכיל את הקובץ המקורי כמערך. פה כדי להשתמש בו יש להפעיל אותו עם הפרמטרים המתאימים. (האופציה --help מראה את כל הפרמטרים)

sandbird4

New member
לינק לשני

מטרה: מכין קובץ RESOURCES חיצוני שיכול להכיל הרבה קבצים מכל סוג וגודל. הכל מקווץ ומוצפן בפורמט מיוחד. פה + הוראות. אני השתמשתי בזה בהרבה פרוייקטים. אני צריך ליצר בשבילכם DLL שיפתח את הקובץ שנוצר
כי אני לא רוצה לספק את הקוד כרגע.

voguemaster

New member
בשביל מה יש צורך בהצפנה ?

אם אין לך צורך בלהגן על התוכן של ה-DATA, מספיק כיווץ לכל מטרה שהיא. אגב, גם במקרה שאתה צריך הגנה, אם מפתח ה-DECRYPTION שלך קיים בתוכנית (כי היא זו שצורכת את ה-DATA), זו לא נחשבת הצפנה אלא רק קידוד. בכל מקרה, אני לא רואה שום סיבה מיוחדת למה לא לעבוד עם דברים קיימים כמו ZIP. מה היתרון של פורמט משלך ?

sandbird4

New member
תשובות

א. צודק, טעות שלי: צריך להיות "קידוד" ולא "הצפנה". השתמשתי במילה הלא נכונה ותודה על התיקון. ב. ZIP נפתח לאט יותר מהקיווץ שאני משתמש בו. נראה אותך פותח 10 מגה מקווצים בכמעט אפס זמן. במיקרה הזה הזמן הרבה יותר חשוב לי מגודל המידע המקווץ אבל עדיין אני רוצה לחסוך במקום.

eynetane

New member
שקול להשאיר את המקור הגרפי פתוח

מודינג יכול להיות החבר שלך...

yoniBLA

New member
באמת כדאי שתשאל את עצמך

עד כמה זה חשוב לך. מי שיתאמץ יוכל תמיד לגנוב לך resources, השאלה היא האם אתה מחפש (1)להקשות על גונבי/עורכי הresources או (2)לייצר distributable package אלגנטית שלא מכילה הרבה קבצים. קל יותר לפתור את הבעיה השנייה.

voguemaster

New member
אין צורך שיהיה פתוח

עדיף גם שיהיה מכווץ ב-ZIP או משהו, רק כדי שלא יהיו לך מלאנתלפים קבצים שיבזבזו מקום. אם הכיווץ מוכר, אין שום בעיה לאף אחד לבצע מודינג למשחק שלך (וגם אם הוא לא מוכר לפעמים
)

למעלה