למפענחי אהבה בלבד !

8רותם8

New member
למפענחי אהבה בלבד !

הייי חבר שלי עזב אותי ביום חמישי אחרי שהיינו ביחד 6 שנים ככה סתם ביום אחד למרות שהיינו צריכים לעבור לגור ביחד והוא היה ממש לחוץ לעבור ... אני לא יודעת מה לעשות הוא אמר שהוא לא רוצה עכשיו חברה ולא מחוייבות ככה בלי סיבה וממקורות שלי אין לי אף מישהי אחרת אם אתם יודעים מה אפשר לעשות כדי שהזמן שלי יעבור יותר מהר אני אשמח לתגובות.. ובכלל מה עליי לעשות !!!!!!!!! תודה מראש !!!

תקימי אוהל

בחצר ביתו !! חחח סתם..תעסיקי את עצמך אל תחשבי על זה או שתכתבי בלוג כמוני זה ממש משחרר אבל מעציב לקרוא אחר כך...blog.tapuz.co.il/myworld26

8רותם8

New member
ל-ריקושט היחידה

וואי חמודה ....כבר חייכתי בזכותך .... האמת שחשבתי לטוס לוחל לבד אבל זה די מעציב לבד ...אני מחפשת פרטנרים ...

האמת

שאם היה לי כסף הייתי באה אבל אני תקועה בעבודה מ- 9 עד 18 על מנת להרשות לעצמי רכב וכן כל היום אני חושבת על הבחור שלי שלא רוצה בי ושאני כל כך רוצה כבר 3.5 שנים .... אין שום דבר שאני יכולה להגיד שיעזור לך רק מניסיון כשתהיי לבד בחול תחשבי על זה יותר ... והאמת שאם תכתבי את זה אולי זה יעזור לי זה עזר אחרי שנגמרו לי כל הדמעות נשאר לי רק לצחוק על זה ... ושורה תחתונה אם הוא לא רוצה אותך הוא לא שווה אותך ... יגיע מישהו (שאני עדיין מחכה ומחכה ) שיהיה שווה אותך ויעשה אותך מלכה . כי אם אחרי 6 שנים פשוט קם והלך הוא בפירוש חלאה ( וכן סליחה לכל הגברים שנעלבים ) מקווה שתתעודדי ותתנחמי כגם אני באותה צרה ... כנסי לבלוג שלי אם תרצי אולי זה יעזור לך יותר מלי , אולי כשתקראי את הכאב שלי לא תרצי לעבור את זה ואולי רק אולי תמצאי דרך טובה יותר מהדרך שלי להתמודד עם הכאב ( רק כשתמצאי אותו תגידי לי למה אני תיכף נשברת ) blog.tapuz.co.il/myworld26

נראה לי

שאת צריכה ללחוץ על הלינק המצורף או פשוט לכתוב את כל המשפט בשורה למעלה של החיפוש הנה הלינק שוב blog.tapuz.co.il/myworld26

היי רותם, קחי לך חברה טובה

לכי לסרט, לקפה, תכתבי חוויות בבלוג שלך. צאי למסיבות תכירי אנשים..יש כאן פורום הכרויות לגילך ואת כמובן מוזמנת לגלוש לבלוגים ולפורומים נוספים. עד יעבור הזעם. אם את אוהבת הומור את יכולה להקליק על הקישור למטה. למען השכלה כללית-בכדי להגיע לכל גולש בפורום את יכולה להקליק על שמו בצד נושא ההודעה ותראי שתיכנסי לכרטיס שלו.

הכי טוב זה פשוט להתעמק בשגרה

אלא אם כן תדברי איתו, מה שלא יקרה, לדעתי, בקרוב, לא תוכלי לדעת מהי הסיבה בגללה הוא נפרד ממך ככה פתאום. לפי מה שאני מתרשם, זו סיבה שקשורה בעיקר אליו ופחות אליך (בקיצור, אל תאשימי את עצמך). מה לעשות? פשוט לחיות. להתמודד, לדבר, לשתף, לקבל עזרה אם צריך. לאט לאט דברים ירגעו ואת תבני לעצמך שיגרה חדשה. עם הזמן תביני מה בדיוק קרה ותלמדי מהקשר הזה.

8רותם8

New member
תודה תודה

בנות\בנים אני ממש שמחה לקבל ממכם תגובות זה ממש מעודד אני ינסה לעשות את חלק הדברים שרשמתם ואני יחזור אליכם עם זה עבד !!!

תיצרי לעצמך שגרה חדשה עם עבודה

לימודים, חברות, בילויים וכל מה שצריך כדי לא להשאיר לך אפילו שנייה לחשוב עליו, כי את תראי שחייך יכולים להיות מלאים גם בלעדיו, למרות שזה לא נראה כך מבחינתך כי הייתם הרבה זמן ביחד. ממש מוזר לי ההתנהגות שלו, ואולי לא ראית דברים בדרך שהובילו לכך- וזה טבעי, כי כשאוהבים עיוורים למה שקורה בקשר לפעמים.

תגובה

אם אינו בנוי לחברה, תוכלו להיות ידידים טובים. אם תהיו ידידים, אולי בעתיד תהפכו לחברים. אם אינו רוצה קשר, עשי דברים שאת אוהבת וכך תתגברי.

למעלה