למפלצת טובה

למפלצת טובה

הכל כבר חוויתי חברות ואהבות ניסיתי אבל את אהובתי נתת לי אותך ואותי. לילות ללא שינה שיחות ללא מילה אהבה ללא נגיעה שלמות ללא פגיעה. על העבר לא חשבנו בעתיד לא הרהרנו בסובב לא דנו באהבתנו נסקנו אני ואת מילה לתחושה תחושה לנגיעה נגיעה לאהבה. גיא מנשרוב 2003

כשאתה אומר...

כשאתה אומר "אוהב אותך" אני חושבת "באמת ? אותי ?" כשאתה לוחש "רוצה אותך" אני חוששת "עד מתי?" כשאתה בעיניים כלות אומר "ערבבת אותי" אני ממלמלת "הייתכן ? אני ?" כשאתה מבטיח "בא וחוטף אותך" אני חושבת "לא אביט לאחור?" כשאתה מאשר "את איתי תמיד" אני רוצה לשאול "כמו שאתה איתי?"

zivsb

New member
מנהג גרוזיני עתיק לחטוף נערה

לחטוף להיות גבר לשגול לגאול את האבר והלב כמו בצל מתקלף ודמעה מהעין תזלוף ונערה לשמים תזעק

את....מפלצת טובה

את מתהווה מולי בצבעייך בקווי המתאר של גופך, עוטפת עצמך בידייך מכונסת בתוך תוכך. כל כך רכה את למרות הצבעים העזים האדום שזועק ממך מעניק לך חום וחיים. חשופה לעיני כל עירומה מכל בגד עיניים נעוצות בך ואת יושבת, מתענגת. בחיוך מסתורי ועיניים עצומות מסתירה את סודך. אולם מעיני לא תוכלי להסתיר, אני רואה אותו בהנאה שנשקפת מדמותך. ויש בך שלווה כמו שלא ראיתי מעולם שלווה שמוענקת רק לאלה שנוצרו ברגע מושלם. עת היה ליבי שקט ומשכתי במכחול התהוויתי מול עיני ללא הרבה מכשול. ונוצרת... נוצרתי לעולמי עד והמתבונן ידע באתי מאהבה. גיא מנשרוב 2003

למעלה