למעשה זו שרה פ

למעשה זו שרה פ

שלום שלום חברי האהובים יום טוב שבוע טוב עברתי בכמה וכמה סניפים בארץ והעברתי פעולה מרנינת לב, בחלק מן הסניפים קצרה ידי ולא הצלחתי להגיע אך הרכזים דיברו או ידברו אתכם. למעשה הנקודה היא כזו: החלנו על עשיית חוברות הדרכה השנה נצליח בעזרת תוכנית ערמומית ומבריקה לכתוב כשלושה לשם כך - דרושים אנשים אוהבי תל"ם (וזה כולכם לעצם העניין) התהליך ימשך כמה חודשים זה יהיה די אינטנסיבי מלא אהבת אדם אל והדרכה. הספרים לא יכתבו מעצמם!!!!! כל אחד מכם חשוב כל אחת מכן חשובה (עד כדי כך שכתבתי את זה פעמים בואו בואו בואו הפגישה הראשונה יום חמישי הזה, ה 9, מ- 17:00 עד 20:00 כל האליטה החברתית תהיה טרם נקבע אם זה יהיה בירושלים או תל אביב זה תלוי במי מגיע/ה (כולם לעצם העניין) אוהבת אתכם הרבה ובוטחת בכם שההחלטת מועצה לא היתה מן הפה אל החוץ שרה'לה חברתכם משכבר הימים

yuvalberger

New member
יותר מוקדם?

יש מצב שהישיבה תוקדם בשעה כדי שגם החיפאם יוכלו להגיע ולחזור בשעה נורמלית?

ariman

New member
מי שלא יכול להגיע לתל אביב

מוזמן למשתה פורים של השכבה שלי! עבדנו ממש קשה כל השבוע, והפכנו את הכיתה שלנו למחווה לסקוטלנד. אני ודיויד לא כל כך עוזרים יותר, כי שנינו בבית חולים מאוד! אבל מחר נהיה בסדר, כי זה פעם בחיים.

thecanadians

New member
זה הדבר הכי מגניב שתראו בחיים!

שנינו הבראנו (אני פחות, אריאל יותר), אבל זה לא העיקר! בחיים לא ראיתם משהו כמו מה שעשינו! בנינו טירה בכיתה, שמנו תעלה עם חצי מטר מים... בנינו מגרש מיני-גולף, ויש אפילו בר... שווה ביותר! יש שעתיים שאנשים יכולים לבוא ולהתרשם (7-9 היום בערב). ואל תאמינו לנו... תבואו לראות!

למעלה