למעריצי Queen....

Jam Head

New member
למעריצי Queen....

אם מישהו יכול להמליץ לי על שירים שיש בהם סולאים משובחים של בראיין מאי , אני אשמח מאוד מאוד. משהו בסגנון של - We Will Rock You או הרפסודיה הבוהמית , שני השירים היחידים שלהם ששמעתי סולאים בפנים , ולמי מה שהבנתי יש הרבה מאוד כאלה וחלקם אף טובים יותר.

LadyG

New member
לא מעריצה אבל מעריכה

גם ב- Save me יש סולו שווה.

rockyracoon

New member
Great king Rat. Queen 1.

תנסה את Great king rat באלבום הראשון של קווין "Queen 1" מ- 1971. גדולתו של בריאן היא לא בסולואים ארוכים בסגנון ריצ'י בלקמור, אלא בסולואים הקצרים והחכמים האלו שמתחבאים כמעט בכל שיר של קווין - אבל בעיקר באלבום השני של קווין "Queen 2" שהוא כל כולו אורגזמה של גיטרה חשמלית (לשמוע באוזניות!).

Jam Head

New member
תודה....

בכלל אמרו לי לנסות לקנות את קווין ו- קווין 2 הבנתי שהם אחלה של אלבומים.

rockyracoon

New member
קווין- שלושת הראשונים

שלושת האלבומים הראשונים של קווין הם אכן מופלאים, אך בעיקר קוויו-2, שם באה הגאונות של ברייאן לביטוי- הן בנגינה והן בעיבודים שלא-מן-העולם הזה. אבל אל תצפה להימנוני רוק ולהיטים בסגנון- We will rock you או- another one bytes the dust. זה אלבום מנסר, נושך, מתקיף את האוזן, ורק לעיתים מלטף. אבל מגלים בו עולם ומלואו מהאזנה להאזנה.

ganooov

New member
ובכן, ../images/Emo13.gif

לא מעריץ, אבל גם ב-The Show Must Go On המוכר לרוב העולם (
) יש סולו חביב של מאי, אבל הוא ברקע, לא ממש ממש סולו רציני.

dagropp

New member
קוין הם להקת פופ

גדלתי על קווין ואני מכיר כל אחד מהשירים שלהם ואליך יש לי בשורה רעה - קווין הם להקת פופ. אבל (!) - בשני האלבומים הראשונים שלהם וגם בשלישי תוכל למצוא קטעי גיטרה מעולים בשפע. חוצמזה בכל אחד ואחד מהשירים של קווין יש סולו קצר. אולי לא הסולואים של סטיב האו או ג'ימיג'ים הנדריקס אבל מעולים ומחשמלים (במיוחד תנסה את crazy little thing called love, who wants to live forever, death on two legs, i want to break free). אפשר גם לציין שעד 1979 קווין לא השתמשו בסינטיסייזרים ולכן לא היה להם הרבה דברים לעשות בשיר, בתור להקת פופ, חוץ מסולואים קליטים וקצרים.

Grimble Grumble

New member
Brighton Rock!

ה-סולו של בריאן בקווין... למי ששמע הופעה של קווין, אז יש תמיד באמצע ההופעה סולו של בריאן של 10 דקות, זה פיתוח של הסולו של ברייטון (בהופעות באמצע-סוף שנות ה70 זה אפילו היה חלק מהשיר, ביצוע יפה אפשר לשמוע באלבום Live Killers) דרך אגב, אם רוצים עוד סולואים יפים של בריאן יש המון באלבום שלו Back To The Light...

dagropp

New member
brighton rock?

תסלח לי אבל הסולו של ברייטון רוק בlive killers (וגם בlive at wembley ובעוד מספר בוטלגים שברשותי) הוא ארכני, משעמם ומחורבן. באלבום האולפן (sheer heart attack) הסולו וגם השיר נשמעים הרבה יותר טוב. בכלל שיר הרט אטאק אלבום ענק.

למעלה