למעריצים אמיתים

adioreiro

New member
למעריצים אמיתים

מוכרת שני כתבות על שרה מישל גלר + מיני כתבה מקנדה מי שמעונין שיצור קשר ל : [email protected] או ל 067697742

adioreiro

New member
כי...

בדר"כ מעריצים אמיתים רוצים דברים מחול או בכלליות דברים אז זה למה !!! וזאת הסיבה שכתבי למעריצים אמיתים בלבד!!! עדי

mscooter

New member
סכין של פיית´ אני מבין, אבל עיתון

מחו"ל?? נו טוב... למרות שאני לא הייתי קונה, ואני מעריץ שרוף של באפי. הסיבה הפשוטה היא שכתבות אני לא צריך לקנות, יש מספיק והותר באינטרנט...
לילה טוב

Woogyman

New member
הדבר האחרון שהערצה לסדרה נמדדת

לפיו זה כמה כתבות יש, ומאיזה עיתונים הם. אם למישהו עושה טוב לאסוף כתבות, הוא יכול לאסוף, והוא יכול ללכת גם עם חולצה של שמ"ג 24 שעות, אבל זה לא הופך אותו ליותר מעריץ ממישהו אחר.

הייזל

New member
אז אני מבינה שאת מעריצה אמיתית

וואו! אפשר לגעת בך? את באמת מעריצה אמיתית והכל? איזה כיף לך! איך אפשר להיות גם? אם אני מנהלת פורום באפי זה אומר שגם אני מעריצה אמיתית או שזה תלוי בכמה חפצים מחול יש לי?

adioreiro

New member
כנסו

אני ממש לא מבינה מה כולכם רוצים מהחים שלי !!!! בסה"כ הצעתי חשבתי שאולי מישהו ירצה- טעיתי!!! מה עשיתם מזה אלוהים רדו ממני... ואל תכתבו תגובות כי אני לא נכנסת יותר להתראות.

אויה..

פעם הבאה שאת מציעה למכור כתבה (למכור?!) אז אל תבואי אלינו עם הכללות של מעריצה אמיתית ולא. זה טפשי לגמרי. והייזל- bad mood?.. ואל.

resputin

New member
אוי, תראו-

העלבתם אותה והיא ברחה |דמעה|- חבל, ואני תכננתי שנהיה החברים הכי טובים |עוד דמעה|, צ´ צ´ צ´. נו טוב..

הייזל

New member
אני לא אוהבת אנשים שמדברים ככה

זה מזכיר את שני החייטים מבגדי המלך החדשים. "רק אדם חכם רואה את הבגדים שאנחנו תופרים".

Darth Rosenberg

New member
../images/Emo47.gifהייזל המלכה../images/Emo47.gif כל הכבוד

איזה מוח מעוות יש לאנשים. באה לעשות עלינו כסף...

למעלה