למענך

bllog master

New member
../images/Emo10.gif עכשיו באמת רשמת לי מכתב פרידה

מישהו מוכן להגיד לי מי זאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת.......??????????????????????? היא כובשת את ליבי :mad: את לא תצאי מזה בקלות את כותבת וכולי מצתמרר פה, מי את גלי לי אני לא אגלה.(נשמע כמו שיר) ואתה אותו בחור אליו נכתב המכתב ,(סלח לי ותסלחי לי גם ) אתה טיפש עם קבלות על דבר כזה לא מותרים. עכשיו שוב אלייך ,
(היצר מתחיל להשפיע) יש אולי באמת וכנות , מצב שאני ואת נשוחח פרטי..? (את התשובה במסר , בלי פאדיחות)

למה פרידה?

חחחחחחחחח אתה מצחיק אותי אני לא כותבת כדי לכבוש אף אחד אני כותבת מהלב זו אני

../images/Emo23.gif זאת את תמשיכי ככה..

לכתוב מהלב , ובאמת את מיוחדת ויותר חשוב לי שאת יודעת מי את ומהם הדברים המאפינים אותך(מה את שווה) , ושוב הכל רשום למעלה ולא לשכוח לחייך. שלומי. ובואנה הלו תפוז מנהלות מה זה הדבר הזה כל האיקונים האלה אין נשיקה יותר גדולה..? קנדומים כן שמתם
תמשיכו להוסיף איקונים המסמלים אהבה ומצחיקים , זה יתן יותר צבעים לפורומים , אפשר לשתף את כל חברי הפורומים לעצות לשיפור הפורומים שיהיה יותר עניני , תחשבו על זה

מרוב התלהבות על הרעיון שכחתי

לתת לכן נשיקה ... מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה - לטליוש מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה- לרונה מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה- לקסם
שנעלם לי מהאופק וחסר לי קסמים . גלר קטן ליד הקסם

../images/Emo140.gifצודק

תודה תודה המשך יבוא אני אמשיך לכתוב כאן נראה מה זה יביא ולאן תוביל הכתיבה שלי לילה טוב מקסים שכמוך

bllog master

New member
אני מרגיש חולם... זה חלום לא יכול

להיות שזה אמיתי , מישהי אומרת לי שאני מקסים ומציפה אותי בלבבות. ובפורום :-O אמא אני מתאהב לאן ללכת....?לילה טוב קסומה שכמותך , שיהיה לך את הלילה הכי קסום בעולם.

bllog master

New member
../images/Emo9.gifבוקר טוב לזאת ...../images/Emo23.gif

חלמתי עלייך (איך אני מגזים
) אתמול ישנתי כמו תינוק אפילו לא ציחצחתי שינים , באתי ישר למחשב עם תפילות שאכן השארת לי פה תגוב. והאה..... שלך הספיק לי , ישר העלתי חיוך ושיחררתי נשימה שהשארתי בפנים לפני שראיתי את ה - אה... שלך (מקווה שזה לא גניחה
) שיהיה לך אחלה יום ובוקר טוב מתוקה שלי.

גם אני כותב מהלב ....כנסו תיראו

כתבתי שיר ומכרתי אותו ב20.000 דולר לזמרת לא מוכרת .... כנסו לקישור ושמעו .... אלו המילים : Title: We Belong Together (Ooh, ooh, sweet love, yeah) I didn't mean it When I said I didn't love you, so I should have held on tight I never shoulda let you go I didn't know nothing I was stupid, I was foolish I was lying to myself I could not fathom that I would ever Be without your love Never imagined I'd be Sitting here beside myself Cause I didn't know you Cause I didn't know me But I thought I knew everything I never felt The feeling that I'm feeling Now that I don't hear your voice Or have your touch and kiss your lips Cause I don't have a choice Oh, what I wouldn't give To have you lying by my side Right here, cause baby (We belong together) [chorus] When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby, please Cause we belong together Who else am I gon' lean on When times get rough Who's gonna talk to me on the phone Till the sun comes up Who's gonna take your place There ain't nobody better Oh, baby baby, we belong together I can't sleep at night When you are on my mind Bobby Womack's on the radio Saying to me "If you think you're lonely now" Wait a minute This is too deep (too deep) I gotta change the station So I turn the dial Trying to catch a break And then I hear Babyface I only think of you And it's breaking my heart I'm trying to keep it together But I'm falling apart I'm feeling all out of my element I'm throwing things, crying Trying to figure out Where the hell I went wrong The pain reflected in this song It ain't even half of what I'm feeling inside I need you Need you back in my life, baby [chorus] When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby, please Cause we belong together Who else am I gon' lean on When times get rough Who's gonna talk to me on the phone Till the sun comes up Who's gonna take your place There ain't nobody better Oh, baby baby, we belong together, baby [chorus] When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby, please Cause we belong together Who am I gonna lean on When times get rough Who's gonna talk to me Till the sun comes up Who's gonna take your place There ain't nobody better Oh baby, baby We belong together באימאשכם אני מוכשר נכון ?<?<???

ערב טוב לזה(שלומי)../images/Emo3.gif

אז אני מבינה שאתמול בלילה ישנת כמו תינוק אבל חמוד שלי שכחת את המרכאות פה, הרי כולם פה יודעים שאתה הבחור שתמיד אוהב לצחוק על כל דבר וזה בסדר הרי החיים שלנו מלאים בחוש הומור ואני שמחה שאתה משעשע פה את כולם
במיוחד אותי. כשהגעתי הביתה ראיתי את התגובה שלך ולא ידעתי האם להגיב לך או לא אך הנה אני מגיבה ובגאווה גדולה הייתי אומרת,האה....שהתכוונת אליה כמובן מופנית לאיש מדהים ואני בטוחה שהוא צופה בכל הכתוב שכאן,צר לי שהאה....שלי משעשעת אותך אך אני לא כועסת להיפך, יש אנשים מסויימים שכבר לא מאמינים באהבה וכמו שאמרתי לך אתמול, אני מפענחת את הכתיבה שלך ואני רואה שאתה אדם שנפגעת בחייך והייתי אומרת שיש לך אפילו ניסיון ריגשי עמוק מעבר לחברות. לגבי האההההה זו ממש לא גניחה זו תגובה של (מופתעת,למרות שממך זו כבר לא הפתעה כי אתה תמיד מצחיק חחחחח) שיהיה לך אחלה ערב ואני מקווה שתישן טוב הלילה
נ.ב. לגבי החלמתי עלייך(איך אני מגזים,ציטוט ממה שכתבת) אז אני שמחה לבשר לך שגם אני "חלמתי עליך" ואתה פשוט מקסים שלומק'ה (מקווה ששמת לב למרכאות)שיהיה לך באמת ערב מדהים, נשתמע(אני בטוחה)

bllog master

New member
../images/Emo25.gif לזאתי שלי....ערב מאושר!

אומר לך בכנות , מרבית הציחקוקים המסתתרים מאחורי המילים שלי זה בכדי לנסות לשפר את מצב רוחך , ולא באים ע'י ביטוי לגחח עלייך או לעשות מזה צחוק. נכון אני אוהב לצחוק על הכל , בנושא הזה אני לא במטרה לצחוק , אלה לגרום לאחר\ת לשמוח ולהרגיש טוב.(ואני חוזר ואומר המכתב שלך ריגש אותי) זה שאת קראת לעומק את מילותי הנכתבו פה , זה משמח אותי ביחוד שאת רואה דמות דימיונית שנבנת מאחורי המילים שלי. הלילה אני לא אשן כי אני ישן ביום והרגע התעוררתי. אני גם לא הכי מאמין באהבה צר לי לומר זאת , אבל האהבה היא מילה שקרנית כמו שאני רואה את המילה שלום , המילים האלה רק נאמרות ולא באות ומראות , את מה שנאמרו בעבר שנכתב בסיפורים אגדות , אני לא שולל את המילים וישנם אנשים שהצליחו אבל באחוז מועט. אני מעדיף את המתן האושר לאחר\ת , מאשר לרדוף אחרי האהבתי. יום יבוא , ואני בטוח אני אמצא את מה שרציתי (אני מאחל גם לך) בנתיים בואי נמשיך בשעשועים אני אשעשע אותך ואת אותי
( את מחייכת כגרע..?) איך אני אוהב את עצמי שאני מקליד וזורק את מה שבא לי בראש , וגורם לעצמי לחייך ולהיוט מבסוט. אם מישהו מצלם אותי בשוש את זה , אני נראה כמו איזה ילד מוגבל חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני בנוסף לזה גם מקריא את מה שאנ מקליד יותר גרוע. טוב אני מתחיל שוב לקבל את השוונג לחפור. תראי איזה קובץ הבאתי לך , מתוקתי זאת. >>>>>>

bllog master

New member
../images/Emo199.gifלילה טוב לזאתי שלי..

היום אני למדתי קשה , ועסוק בכל מיני דברים שמעבר לפה. אבל אמרתי לעצמי אני לא אסגור מחשב לפני שאני אומר לך לילה טוב וחלומות מתוקים , לנערה מתוקה. אני מחכה כבר למחר כי עדיין יש לי ימבה דברים לעשות היום נשתמע מחר מי שלא תהיה הזאת

א כ ז ב ה

תגיד איך קוראים לדבר הזה כשבוכים לרגש הזה שנתקע בגרון ביפנים תגיד איך קוראים לדבר הזה שמרגישים עצובים שאין עם מי לדבר גם כשאתה מוקף אנשים תגיד איך קוראים לדבר הזה ששורף בתוך הנשמה נו.. זה שלאט לאט הורג אותך תגיד איך קוראים לדבר הזה שגורם לך לעשות טעויות וברגע קטן להזיל מעינייך דמעות.. תגיד איך קוראים לדבר הזה שאתה לא יכול לנשום נו.. זה שהופך יותר גרוע מיום ליום תגיד איך קוראים לדבר הזה שאתה כולך צמרמורת ובלי תשובות שום דבר לא ברור נו.. מה השם של המילה הזאת?!?! איך קוראים לדבר הזה שאתה לפעמים חושב שהכל באשמתך אתה כועס בוכה ושום דבר לא עוזר ומועיל לך נו.. איך קוראים לדבר הזה שאתה מנסה לחיות ללא זיכרון למצוא את הדרך חזרה למוטב.. למצוא פיתרון תגיד איך קוראים לדבר הזה, זו מין מילה מסובכת כמו פצצה שזורקים עליך מין מכה כואבת תגיד איך קוראים למילה הזאת.. מילה שמראשי נישכחה אני חושב שאולי נזכרתי... אמ...משהו כמו אכזבה??!?! אמן וכולנו נישכח ת'מילה הזאת...... (זה מהבלוג שלי)

bllog master

New member
אושר מה זה גם שפם גם ביצים..?

רק עכשיו אני שם לב לחתימה שלך
, אוח גם ככה אני הייתי .....לך...משהו אדיר......!טוב נו לא אומר לך פה
את יכולה לנסות להבין לבד את המשפט .מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

bllog master

New member
../images/Emo2.gif אושר אל תגידי לי שה- חחחחח

זה אומר שהבנת את המשפט שלי , ואת צוחקת לי על מיצי :mad:

האמת לא הבנתי

מה שהצחיק אותי זה שכבר שנה יש לי ת'חתימה עם הבייצים ועוד אומרים שאני בלונדינית