היי זאת אניי
New member
למענך../images/Emo7.gif
אתמול בשעות שלפני הזריחה,בלילה בלילה,ישבתי וכתבתי לך מכתב,מכתב ממני אליך שמסכם את כל רגשותיי והשקפותיי הנוכחיות שבאו עקב הכרותי איתך. אני יושב וכותבת לך אחרי שאני יודעת קצת יותר, קצת יותר על למה עכשיו אנחנו לא ביחד רקצת יותר על מה שאני מאחלת לעצמי בחיי שלי.לחשוב שעד מלפני שנה לא האמנתי שיש עוד אהבה,או בכלל לא ידעתי מה היא אהבה,וגם עכשיו אני לא אחשיב את עצמי ליודעת...אלא רק לאחת שרוצה....... אני חושבת על כמה שהכל היה מסובך פעם,כל לילה זו המחשבה האחרונה שבראשי וכל בוקר זו הראשונה. להגיד שזה נועד להיכשל יהיה שקר,להגיד שזה היה מצליח יהיה לשקר.אולי בזמן אחר,במקום אחר היה יוצא מזה יותר....אבל זה רק אולי וזה לא ממש עוזר.אני לא יודעת כמה חשיבות אתה נותן לזה,אבל רוב מחשבותיי נתונות לך,ולכל הזכרונות שנשארו לי ממך. מה שגורם לי לכתוב לך עכשיו,זאת הידיעה שהכל יכול להגמר בקלות יתרה,גם אם כלום לא התחיל,פשוט הכל יכול להגמר בלי שאני אשים אפילו לב
אני אוהבת אותך, כמו שלא אהבתי אף פעם מישהו אחר ואולי גם לא אוהב.אני לא יודעת למה,אך כשחשבתי עליך הגעתי למסקנה שידעתי מלכתחילה,שבסופו של יום אני,אתה,וכולם....פשוט בני אדם פגיעים,ואלה שחווים אהבה אמיתית,אולי פגיעים עוד יותר,אבל פשוט מעריכים כל כך שאי אפשר שלא לשאוף לרגש הזה. במידה מסויימת אני חושבת שאתה הוא זה שבא ללמד אותי את כל זה גם אם הבנתי את זה רק עכשיו כשאתה לא כאן,לידי,איתי. כנראה שהתוכניות יישארו אותם התוכניות והשכחה ממך תבוא רק עם ההתמודדות. מאמי שלי פשוט תודה שהעברת אותי שלב אחד קדימה לחיים עם חשיבה בוגרת ואחראית יותר. תודה שגרמת לי להבין את משמעות המילה "חיים" גם אם לא במלואה,וגם אם גילי הוא לא כגילך,אני מבינה שחיי עוד לפניי,המילה לבד כבר מובנת ומוכרת לי
הראית לי את הכל בצורה הכי טובה שאפשר רק להסתכל........ עכשיו עם סיום המכתב,אני אמשיך הלאה,לעתיד שלי,עתיד בלעדיך,עתיד ללא חשיבה על מה שיהיה אם הכל ייגמר פתאום ואם הכל יתמוטט מסביבי...... אהבתי אותך כבר בעבר,אני אוהבת אותך בהווה,והעתיד?......כל שנייה בחיי מיועדת אליו...... המכתב הזה נכתב למישהו פה מהבלוג ואני מאמינה שכשהוא יקרא אותו הוא יידע למי הוא מיועד,במיוחד כשהוא יראה את הניק שלי,התכוונתי פה לכל מילה,וכל מילה נכתבה בעוד היא יצאה מליבי הקטן אליך.......
שלך לעד....................
אתמול בשעות שלפני הזריחה,בלילה בלילה,ישבתי וכתבתי לך מכתב,מכתב ממני אליך שמסכם את כל רגשותיי והשקפותיי הנוכחיות שבאו עקב הכרותי איתך. אני יושב וכותבת לך אחרי שאני יודעת קצת יותר, קצת יותר על למה עכשיו אנחנו לא ביחד רקצת יותר על מה שאני מאחלת לעצמי בחיי שלי.לחשוב שעד מלפני שנה לא האמנתי שיש עוד אהבה,או בכלל לא ידעתי מה היא אהבה,וגם עכשיו אני לא אחשיב את עצמי ליודעת...אלא רק לאחת שרוצה....... אני חושבת על כמה שהכל היה מסובך פעם,כל לילה זו המחשבה האחרונה שבראשי וכל בוקר זו הראשונה. להגיד שזה נועד להיכשל יהיה שקר,להגיד שזה היה מצליח יהיה לשקר.אולי בזמן אחר,במקום אחר היה יוצא מזה יותר....אבל זה רק אולי וזה לא ממש עוזר.אני לא יודעת כמה חשיבות אתה נותן לזה,אבל רוב מחשבותיי נתונות לך,ולכל הזכרונות שנשארו לי ממך. מה שגורם לי לכתוב לך עכשיו,זאת הידיעה שהכל יכול להגמר בקלות יתרה,גם אם כלום לא התחיל,פשוט הכל יכול להגמר בלי שאני אשים אפילו לב