למענך

למענך../images/Emo7.gif

אתמול בשעות שלפני הזריחה,בלילה בלילה,ישבתי וכתבתי לך מכתב,מכתב ממני אליך שמסכם את כל רגשותיי והשקפותיי הנוכחיות שבאו עקב הכרותי איתך. אני יושב וכותבת לך אחרי שאני יודעת קצת יותר, קצת יותר על למה עכשיו אנחנו לא ביחד רקצת יותר על מה שאני מאחלת לעצמי בחיי שלי.לחשוב שעד מלפני שנה לא האמנתי שיש עוד אהבה,או בכלל לא ידעתי מה היא אהבה,וגם עכשיו אני לא אחשיב את עצמי ליודעת...אלא רק לאחת שרוצה....... אני חושבת על כמה שהכל היה מסובך פעם,כל לילה זו המחשבה האחרונה שבראשי וכל בוקר זו הראשונה. להגיד שזה נועד להיכשל יהיה שקר,להגיד שזה היה מצליח יהיה לשקר.אולי בזמן אחר,במקום אחר היה יוצא מזה יותר....אבל זה רק אולי וזה לא ממש עוזר.אני לא יודעת כמה חשיבות אתה נותן לזה,אבל רוב מחשבותיי נתונות לך,ולכל הזכרונות שנשארו לי ממך. מה שגורם לי לכתוב לך עכשיו,זאת הידיעה שהכל יכול להגמר בקלות יתרה,גם אם כלום לא התחיל,פשוט הכל יכול להגמר בלי שאני אשים אפילו לב
אני אוהבת אותך, כמו שלא אהבתי אף פעם מישהו אחר ואולי גם לא אוהב.אני לא יודעת למה,אך כשחשבתי עליך הגעתי למסקנה שידעתי מלכתחילה,שבסופו של יום אני,אתה,וכולם....פשוט בני אדם פגיעים,ואלה שחווים אהבה אמיתית,אולי פגיעים עוד יותר,אבל פשוט מעריכים כל כך שאי אפשר שלא לשאוף לרגש הזה. במידה מסויימת אני חושבת שאתה הוא זה שבא ללמד אותי את כל זה גם אם הבנתי את זה רק עכשיו כשאתה לא כאן,לידי,איתי. כנראה שהתוכניות יישארו אותם התוכניות והשכחה ממך תבוא רק עם ההתמודדות. מאמי שלי פשוט תודה שהעברת אותי שלב אחד קדימה לחיים עם חשיבה בוגרת ואחראית יותר. תודה שגרמת לי להבין את משמעות המילה "חיים" גם אם לא במלואה,וגם אם גילי הוא לא כגילך,אני מבינה שחיי עוד לפניי,המילה לבד כבר מובנת ומוכרת לי
הראית לי את הכל בצורה הכי טובה שאפשר רק להסתכל........ עכשיו עם סיום המכתב,אני אמשיך הלאה,לעתיד שלי,עתיד בלעדיך,עתיד ללא חשיבה על מה שיהיה אם הכל ייגמר פתאום ואם הכל יתמוטט מסביבי...... אהבתי אותך כבר בעבר,אני אוהבת אותך בהווה,והעתיד?......כל שנייה בחיי מיועדת אליו...... המכתב הזה נכתב למישהו פה מהבלוג ואני מאמינה שכשהוא יקרא אותו הוא יידע למי הוא מיועד,במיוחד כשהוא יראה את הניק שלי,התכוונתי פה לכל מילה,וכל מילה נכתבה בעוד היא יצאה מליבי הקטן אליך.......
שלך לעד....................

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo7.gif

קראתי תמכתב ויש לי צמרמורת אני רק יכולה לבוא ולומר שאם זו נועדה להיות אהבה היא תהיה לא משנה מתי תהיי חזקה כמו שכבר כתבתי אם אותו בחור מרגיש את אותה אהבה הוא לא יתן לך ללכת ואם הוא יתן לך ללכת סימן שלעולם הוא לא היה שלך ..גנבתי את זה מאיפשהו חח שיהיה בהצלחה

bllog master

New member
../images/Emo23.gif את לא צריכה להודות לי

ואני שמח שלמדת משהו בקשר וזה בא בסופו של דבר לחיוב. רדי רגע למטה משהו חשוב אולי תגידי לי מי את ולמי זה מופנה!!! ,זה להומור קצת להוציא אותך משיגרה של אכזבה רדי עוד טיפה יש לי מסר חשוב.
הוא הבין את המסר זה בטוח (האמת לראשונה אני חש קנאה)
לפי מה שקראתי את יכולה להיות רגועה באשר את, שיבוא היום והכל יהפוך לורוד. בהצלחה

בלוג מאסטר דיס איז פור יו../images/Emo140.gif

הכוונה שלי לא היתה אליך אבל אני שמחה שקראת אתה המכתב שלי והבעת את דעתך. לגבי זה שאתה רוצה לדעת למי זה מופנה? אז אני בטוחה שלא רק אתה רוצה לדעת זאת ותודה על ניסיונך להוציא אותי משיגרה של אכזבה להומור,אל תדאג אני אומנם פגועה אך אני חיה ונושמת,ויודעת לקבל גם כאב כמו שאומרים בחיים יש עליות וירידות. הכתיבה שלי מוציאה ממני לפעמים את כל מה שגורם לי להרגיש רע, וזה מה שגורם לי להבין בעצם שיש בי עוד חלק יפה
לגבי ההוא? האם הוא הבין את המסר? אני מאמינה שכן,וכן שלומי,בסופו של דבר הכל נהיה ורוד אבל שוב זו הצורה בה אתה מסתכל על קו החיים שלך, אם תראה אותו שחור זה יהיה שחור אם תרצה שזה ישתנה זה הכל בראש שלך,גם כשבן אדם מתעצבן מן הסתם זה בגלל שהוא רוצה להתעצבן. ולא הבנתי את המשפט שלך שרשמת בסוגריים שאתה לראשונה חש קנאה? תסביר? תנמק? ואז אני אגיב על כך.......תודה ובהצלחה גם לך באשר תהיה

bllog master

New member
../images/Emo2.gif אני המומה. כן זאת את כנסי.

אם את היית נחקרת במשטרה (ואני עם ניסיון קצת בזה מהצד של החוקר)את לא היית יכולה לעבוד עליהם. עכשיו אני יותר סקרן מי את. והנה הסיבות שאני חושב שזה מופנה אלי. והכל מהמילים שלך. 1.אבל אני שמחה שקראת אתה המכתב שלי והבעת את דעתך.(זה נחשב כאילו אלי) 2.של אכזבה להומור,אל תדאג אני אומנם פגועה אך אני חיה ונושמת,ויודעת לקבל גם כאב כמו שאומרים בחיים (השיחה היא כאילו אני הצד השני) 3. וזה מה שגורם לי להבין בעצם שיש בי עוד חלק יפה
(זה נאמר לי בעבר ולא ארחיב) 4.האם הוא הבין את המסר? = (סימן השאלה מומנית למי..? ) 5.אני מאמינה שכן,וכן שלומי,(פה הנפילה את הזכרת את שמי)בסופו של דבר הכל נהיה ורוד אבל שוב זו הצורה בה אתה מסתכל על קו החיים שלך ועכשיו לחלקו הסופי של התגובה שלך לגבי למה אני חש קנאה או הסבר ונימוק המסר שלי פתוח לכל הציבור וגולשי תפוז ואת מוזמנת . וביננו דוגרי ופתוח , מה שאת מרגישה כרגע זה רגעים שחולפים עם הזמן ואני לא מתביש להודות שגם לי יש רגש חזק כלפי מישהי ואני רוצה ומחכה ליום שהוא ישתחרר ממני(להוריד את האבן מהלב) וזה לא בושה לומר זאת. אבל זוהי המציאות וצריך לדעת להתמודד איתה והמציאות היא משתנה ולא תמיד אנחנו מוכנים לדבר, וזה בא ע"י ביטוי לפעמים בכאב .ועל כאב מתגברים כשרוצים, ברגע שמודים בזה( ולא משקרים את עצמנו) ולומדים להתמודד עם המציאות, ועם מה שיש. עוד טיפ קטן תרגילי את עצמך תמיד לחייך, ככל האפשר כי למילים יש כוח. ואני למדתי שחיוך זה מילה שבאה מהלב ועוברת למוח ובאה לקריאה על פרצופנו ולא על שחור ולבן.
שבוע טוב.

אתה לא יודע אנגלית?../images/Emo12.gif

כאילו זה פירוש של משפט מאנגלית לעברית חשבתי שזו תהיה הקלה עבורך אבל כנראה שחשבתי לא נכון אז הנה אני אסביר: דיס איז פור יו(DIS IS FOR YOU) =הפירוש=זה בשבילך אני מקווה שהייתי מספיק ברורה חמוד אבל אם לא אתה יודע יש מיליון עיברי אנגלי שהוא תמיד עומד לרשותך באחת מהספריות הציבוריות של ארצנו היפה והקטנטונת,או שיש ברשותך בבית
בהצלחההההההההההההה

bllog master

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה לרשימה

כרגע את נכנסת לרשימה שלי , יש לי רשימה של הנשים המצחיקות ביותר שהכרתי
את בפנים!

שלומי../images/Emo3.gif

אני מאמינה שאני עוד אצחיק אותך המון המון, וכן אני יודעת שאני מצחיקה התברכתי בעוד דברים בחיים האלה.........

bllog master

New member
../images/Emo9.gif אני מתחיל להתרגש

לא שזה רע, אבל יש בך משהו שזה מתחיל לסחוף אותי אל הלא נודע.

מאמי תיקון כתיב

אם כבר את שואלת מישהו אם הוא לא יודע אנגלית לא כותבים DIS IS FOR YOU אלא This is for you אבל לא משנה מאמי בכל מקרה בהצלחה לך ושלומי אחי בהצלחה לך גם בגילוי בכל מקרה אולי תעברו לפון ותמשיכו שם.... שלומי אני לא רוצה לגלות אחי שבסוף יתברר שמאחוריי המכתבים האלו ישנו גבר חחחחחחחח תחשוב על זה איזה הזוי יאללה מת עליכם

bllog master

New member
מה רע בגברים רונן?../images/Emo224.gif

שמע אם היה לי קשר איתה סבבי , בטוח זה לא היה מתבצע פה. וחוץ מזה מה יש אחי עדיף לבבות מאשר ריבים של אנשים פה , זה גם משפיע על אחרים לשנות את פרצופו של הפורום (אני חש מחויב לכך) ותגיד לי רונן אתה מגלח את העכוז...?

איך אני יגלח ??????

אחי נו באמת כבר חודשיים שלא באת אליי וגילחת אותי עם כל הקרציות והכינים חחחחחחחחח מת עליך אחי דרך אגב עברתי לחולון אז תהיה איתי בקשר נשמה שלי

bllog master

New member
תיקונים*

(סימן השאלה מומנית למי..? ) = פונה למי אם יש עוד תתקנו בעצמכם זה מה יש!

../images/Emo12.gifאממ וואוווו

טוב שלומי אתה טועה ויש משהו שאני חייבת לומר רד רד למטה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח ועוד קצת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שלומי אין מישהו שלא מכיר אותך פה בבלוג ואתה ממש לא מכיר אותי ואני לא מי שאתה חושב (כלומר אתה לא מכיר אותי) אבל אתה יודע נחמד לי שאתה מגיב ככה כי אולי מי שאתה טוען שיש לך רגש כלפיה אולי היא תראה ותבין זאת ואז תכתוב לך מכתב אהבה כמו שאני כתבתי כאן למישהו, אבל באמת ובתמים צר לי לאכזב אותך זה ממש לא קשור אליך פשוט אהבתי את התוגבה שלך לגבי המכתב שלי והוא למישהו אחר מיוחד לא פחות ממך

bllog master

New member
../images/Emo8.gif קראת את מחשבותי

כן היתה לי מטרה שהיא תראה את זה , לפעמים אני אומר לעצמי אולי היא תחזור בה כי אני משוכנע שהיא לא היתה רחוקה ממה שאת חשה כלפי אותו אחד. בואי אגלה לך עוד דבר מה עלי אני טיפוס אמיתי ומביע את דעותי לכל המשתמע איתי בצורה הישירה ביותר , וזה לפעמים בא לחיוב ולפעמים פוגע בי , כי אנשים טובים באמצע הדרך קשה למצוא בימנו והם מנצלים את מה שאני בכדי להשיג מטרות וזה נמצא בכל מקום שאני הולך , וזה שואב ממני את האנרגיה שאני ממלא אותה כל פעם מחדש. עכשיו למה אני אמרתי לך את כל זה (במובן שלנו חפרתי לך) את צריכה להאמין במה שאת עושה וללכת עם הדרך שלך אהבתי מאוד את המכתב שרשמת אותי אישית זה ריגש (כמעט הזלתי דמעה) וזה מה שדחף אותי להגיע איתך ככה למצב הזה , שמבחינתי אני רואה אותו לחיוב ולתת לך לחוש את הטעם הטוב שעוד נמצא בעולמנו. (ולהרגיש איש טוב באמצע הדרך) כל אדם שונה מאחר אולי אותו בחור קרא והפנים את מה שאמרת אבל אל תחשבי שהוא באותה הדעה שלך , פשוט אל תעצרי את עצמך ולהשתקע במחשבות של איפה טעיתי תקחי איתך את הזכרונות הטובים ממנו ואל תחכי לאף גבר ואת לא לעד של אף אחד את של עצמך בלבד! תעשי מה שטוב לך בדרך הטובה כמו שאת, כי בסוף הטוב מנצח. שלומי.

אם אתה שואל אותי?

המטרה הושגה! אני לא מכירה אותך לעומק אבל אני מבינה מהכתיבה שלך, שאתה גבר שאוהב לאהוב, אך בו זמנית גם בורח מהאהבה מאחר ונפגעת בחיים האלה(כמו כולם) וזה בסדר ואני מצדיקה אותך לחלוטין כי באמת קשה למצוא בימינו אנשים טובים בדרך...... ושוב לגבי זה שאתה אומר שאותם אנשים מנצלים את היותך אתה...זה פשוט לא ייתכן אין אנשים נצלנים, יש אנשים חכמים ואנשים שיודעים מה הם בדיוק רוצים, ואם אתה נמצא במטרה שלהם אז הם ישיגו אותך בכל מחיר! אני מאמינה במה שאני עושה כי אני יודעת מה אני עושה, אומנם בכיתי הרבה אבל זו הדרך שלי להתפרק ולבכות אותו החוצה, כל אדם הוא שונה יש אנשים שמחפשים את ההתפרקות שלהם בצורות שונות.... אני לא אכחיש...אין צעד שאני עושה ואני לא חושבת עליו אני פשוט אשקר את עצמי ואותך ואת האחרים שקוראים זאת עכשיו אם אני אכחיש שאני לא חושבת עליו, אני רק מאחלת לעצמי להמשיך הלאה ולא לשקוע בזה יתר על המידה. אני שמחה שאהבת את המכתב שלי כשישבתי וקראתי אותו לאחר ששלחתי אותו לפורום אני אישית לא האמנתי שזה מה שיצא לי מהלב, ושוב התרגשתי מחדש,אתה צודק בסוף הטוב מנצח ואני מצדיעה לך שבאת לכאן ורשמת את מה שרשמת ואני יודעת למה אני אומרת את זה, יש אנשים שפשוט היו מתעלמים מהאמת והאמת היא ההכחשה, ההכחשה שאתה אוהב, אבל אני רואה כמה אתה כנה עם עצמך וכמה אתה באמת חושב חיובי בחיים האלה למרות הקושי. אני מאחלת לך המון אושר ושתרגיש תמיד טוב עם עצמך עם מי שאתה ומה שאתה,
היה שלום שלומי

למעלה