למען שלום בית...

למען שלום בית...../images/Emo140.gif

אנ'לא דוד ג'רבי,ולא בר-טוב אלון אנ'לא אלון שוויצר ולא לוין ירון אנ'לא קלמנוביץ ולא ספיר נמרוד אנ'לא קורן שלומי ולא עמית צדרבויים אנ'לא אלישע שיש ולא מיקי וייס אנ'לא עמירם קרמר ובטח לא זיו חגי..... פזמון: אבל אני טס מעלף,מעלף,מהמם......

חגי

New member
אתה - ../images/Emo68.gif

אתה לא אילרם סאלם ולא טל אברון אתה לא חברה של שוויצר ולא יניב דדון אתה לא גברי גפן ולא אולמן גרט אתה לא שמוליק אולג או אלכס וגם לא שוחט ולא מתנאל אתה לא חסן גומעת ולא כוכבי ליאור אתה לא משה ולנסקי ובטח לא עמיר שלום אבל אתה שקוף ... קצת עייף , מרחף..

yaniv803

New member
:)

wings cutted! eggs crashed! but still hanD glider, still looking on the fields on the road and on the clouds in the sky. still dreaming and still working on make them reality. hi all, hope 2 see you soon & i mean SOON Yaniv.

SENTINEL 1

New member
הסגרתי את עצמי

מה חשבתם שלולנסי או צדרבויים יש בכלל חוש הומור ציפיתי ממכם ליותר

חגי

New member
האמת שלפי החרוז אפשר היה לנחש

רק לעצמך חרזת ואת השאר סתם פיזרת

SENTINEL 1

New member
אם תקשיבו לשיר האמיתי../images/Emo6.gif

הכל מתחרז בהתאמה כמעט מלאה-עד כמה שניתן-וקצת יותר ממה שאתה רשמת. והאייקון
מוגש כשם שהוא=בשבילכם,(זאת גם הסיבה שאני מרבה להשתמש בו) וממך עוץ הייתי מצפה שתצעקי:"...אתה...אתה...שפן...צעקו ג'ירפה ואריה..." וחוץ מזה למרות שאמרתם 'ידעתי'-לא היה לכם מושג.!-עובדה

מה זה לא חכמה,,, אמרת

שאתה לא לוין ירון, שיקרת עלינו
ועוד עם בנדנה, תאר לך הייתי אומר : אני לא שרון אריאל ולא נתניהו ביב גם לא אביב יקיר ובטח שלא נמרוד ספיר מי אני? אבל בכל זאת היה נחמד

למעלה