"למען נחדל מעושק ידינו"

kזאבי

New member
"למען נחדל מעושק ידינו"

אולי די כבר עם זה? על בסיס קבוע, באופן פרוע, זה כבר הפך לתופעה - ממש לא הפתעה.
- חרזן בגרוש. קובעים, מתיישבנים, שותים, מפלרטטים ואז זה מגיע - החשבון. מה? 1054 ש"ח? איך הגענו לזה? טוב, צ'מעו, אני שם 89 שקלים זה בדיוק 2 וודקה אשכוליות והזיתים שאכלתי. לי היה, מה לי היה? מישהו יכול להזכיר לי? אני לא רואה ממטר ולא שומע מסנטימטר, אה, חצי שיבאס. זהו. 19 ש"ח. וכדומה - לדמיונכם הפורה. וכאן הסצינה של הפרייאר התורן שסומך על ההוא שיהיה אחראי לסדר את עניני הממון בעת דודים. זהו.
חייבים לעשות לזה סוף. הצטרפו כעת לעצומה הקוראת שלא לשבת לפני שנקבע שהנהג התורן ( - זה שלא שותה מ"אם שותים לא נוהגים") אחראי בענין. חיתמו כעת על כך שלא עוזבים את המקום בכל מצב עד שהוברר הנושא עד השקל האחרון. ובא לציון גואל. אמן. אגב
, מישהו יודע אם נתתי את חלקי אמש? חוששני שלא.

משאלה2

New member
קודם כל אתה חי וזה כבר טוב...../images/Emo9.gif

ההיא שהבטיחה שתסמס אחרי האסאמאס שיבשר שדיוושת בשלום כרעה כנראה באדי הוודקה או מה שזה לא יהיה ולא מילאה את חלקה, אז טוב שאתה איתנו... מזדהה ומתנצלת ומקבלת לעתיד (יש 4 שלבים לא? תזכירו לי מה שכחתי???) בתקווה שיהיה עתיד, כי היה כיף. (אוף למה אני פסימית כ"כ?) תודה חברים לכולם, נהנתי מאד, מחכה לפקודתך הביג בוסית... וכמובן חותמת על העצומה.

זהו, אני כבר לא יוצא לבלות איתכם

שעה אני עומד עם החשבונית, מייגע את מוחי כמה זה 1054 -,350 מחשב את סכום התמלוגים שניתן למלצרית, מרחם על החשפנית שגנבו לה את בגדיה ונקרע מצער על אחת שהקיאה את נשמתה בחוץ. אבל היה כייף...

מתלבט13

New member
בר עם "טמבור" בקופה הרושמת

ראיתי חנויות ירקות שעל הקבלה כתוב "חסדי ירחמיאל ריפוי בעיסוק" ועוד פנינים שאינני זוכר כרגע. לפעמים זה סתם כך, ולפעמים זה חלק מקומבינה מתוחכמת להעלמת מס + הלבנת הון + הברחת כסף מהאשה והחמות.

בן הצבי

New member
עדיין?!

מאז שאני הייתי בטיש הראשון שלי, (חודש טבת תשס``ד, לפני כשנתיים וחצי) הבעי` הזאת חוגגת..

BatHell

New member
חרא של עם,

היוצב"שים האלה. if you can't beat them- join them (משמע- אל תשלם שקל). (מצטרפת לעצומה
) נ.ב. סתם, נו, אנחנו העם הנבחר.
.

למעלה