למען כולנו

למען כולנו

שלום לכולם! קבוצה של אנשים טובים ואני בניהם לקחנו על עצמינו לקדם מהלך אשר קורא לציבור הרחב בישראל להחליף את נורות הליבון בבית לנורות ירוקות. נורות ירוקות חסכוניות כב80% אנרגיה ביחס לנורה רגילה. פה בוודאי לא צריך להסביר את הקשר בין צריכת אנרגיה לבין פליטת גזי חממה וההתחממות הגלובלית... אני מצרף עצומה! בבקשה קראו בעיון והצטרפו... תודה.

AyalaKlein

New member
../images/Emo45.gif

כל הכבוד על היוזמה חשוב שאנשים יתעוררו קצת ויבינו שיש לנו רק כדור אחד ושהוא ילך לעזעזל נלך כולנו איתו ישר כח אני מעבירה את העצומה הלאה..

../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מהלך מבורך בהמון מדינות בעולם הממשלה היא שדואגת להטיף למעבר לנורות ירוקות מעבר לחיסכון באנרגיה מדובר בחיסכון כלכלי גדול ככל שצריכת החשמל יורדת ככה משלמים פחות לחברת החשמל בסוף החודש ובקיץ זה בכלל נהדר כשהנורות הירוקות לא פולטות חום ...

ואני עכשיו בתהליך ההפוך

בשל הופעתו של מומחה בכנסת, ובכל כלי התקשורת, שהסביר את הנזק הבריאותי שבנורות פלורסצנט. גורם למחלת AMD ( ניוון מקולרי גילי ) בעיניים, ולסרטן לסוגיו. ואין טעם לחסוך בכסף על חשבון בריאות הציבור. אפילו כלכלית זה יקר יותר.

yaniv2etz

New member
לא מדוייק

הנזק הוא בנורות עם אור "לבן" כיום קיימות כבר נורות עם אור "צהוב" שאין בהן סכנה בריאותית

למעלה