למען ילדים חולי סרטן

• פותח הנושא jole
  • פורסם בתאריך

jole

New member
למען ילדים חולי סרטן

חברת פאנקי פיש הינה חברה העוסקת בתחום ייצור, עצוב ושווק אביזרי אופנה, פופ ומתנות. משרדי החברה ממוקמים באזור התעשיה של בנימינה ואנחנו משווקים את מוצרינו בכל רחבי הארץ לקניונים, רשתות שיווק, קיבוצים וחנויות פרטיות, ומייצאים גם למדינות שונות בעולם. לאחרונה החלטנו לתרום מנסיוננו הרב למען ילדים חולי סרטן. חברנו לעמותת "גדולים מהחיים", עמותה אשר הוקמה ע"י הורים לילדים חולי סרטן ומטפלת בילדים חולי סרטן בכל רחבי הארץ ללא הבדל דת, גזע ולאום (כל חברי העמותה והנהלתה פועלים בהתנדבות מלאה) ועושה פעילות קודש למטרה נעלה זו. ביחד החלטנו על מבצע התרמה שייערך החל מה-10.4 במספר רב ככל האפשר של חנויות או רשתות קמעוניות, במסגרתו נציע למכירה לצרכן מחזיק מפתחות מעוצב בצורת לב כחול לבן ובתוכו ילד(סמל העמותה). מחזיק המפתחות ימכר לצרכן במחיר של 5.00 ₪ ליח' (המבצע נערך סמוך ליום העצמאות ה-56 למדינת ישראל) חשוב לציין - כל ההכנסות הנן קודש לסיוע לילדים חולי סרטן - למען התקווה, למען השמחה, למען ההחלמה והחזרה לחיים בריאים. בעקבות הרצון העז שהביאו גורמים שונים ובינהם אנשים פרטיים לעזור במבצע התרמה זה אנו מזמינים אותך להצטרף אלינו לפרויקט חשוב זה שמטרתו סיוע לאוכלוסיה שכה נזקקת לכל תרומה אפשרית. אנחנו מתחייבים שכל הרווחים יהיו למען הפרויקט ואין לנו שום מטרת רווח או פרסום כלשהוא בפרויקט זה, מלבד הרצון הכנה לתרום את חלקנו הצנוע לטובת כלל החברה ובפרט הילדים החולים. כל עבודת העצוב, בניית מודל ואב טיפוס, שיווק המוצר ופרסום מבצע ההתרמה, הכל נעשה בהתנדבות ובאהבה של כל עובדי החברה. כל עזרה ותרומה תתקבל בברכה בברכה, שגיא אברהמי, מנכ"ל funky-fish

blonda3

New member
באיזה אופן ניתן לעזור?

הרעיון נפלא באיזה אופן ניתן לעזור לכם? אולי תפרטו. תודה. ובהצלחה!

jole

New member
אני תכף אדבר איתם לבדוק באיזה חנויו

ואיזורים מוכרים את מחזיקי המפתחות, ולבדוק לגבי קניה מרוכזת- ומשלוח המחזיקים לרכז אחד. תכף אשוב

jole

New member
טוב, לגבי חנויות הם יחזרו אלי עם

רשימת התפוצה של איפה ניתן לקנות. לגבי קניה מרוכזת, ניתן להעביר את הכסף והם ישלחו את מחזיקי המפתחות למישהו שירכז את הקניה. אז אולי ניתן בפורומים שיש להם נציגים כאן לרכז קניה כזו. אם יש צורך בכל עזרה שלי כי אני קרובה למקום , צרו איתי קשר.

drormorg

New member
אני רוצה לעזור לך

בבעלותי אתר קהילתי על בסיס התנדבותי, אם יש לך דף אינטרנט המפרט את המבצע + לוגו שלכם, אני אפרסם את המבצע (כמובן ללא תשלום) באתר + הפנייה לדף הסבר (כמו שעשינו עם יום טוב בזמנו). תפנה אליי דרך האתר לדרור (כיתבו אלינו).

למעלה