למען השם!

יוסי ר1

Active member
אגב, ההרצאה ניתנה מפי פר' שרון שפיר,

מנהל המחלקה לאנטומולוגיה שבפקולטה לחקלאות של האונ' העברית.

לא, עשיתי קורס אצלו

ואני זוכרת שהוא היה מכחכח בגרונו כל שתי דקות, משהו שנשמע כמו שיעול של מבוכה או עצבנות אבל אולי היה פשוט הצטננות ארוכה... זה ממש הקשה עליי להקשיב לו (קשה לי להתרכז כשיש הסחות דעת).

גנגי

New member
אכן מדהים.

לא יאומן כמה מעט אנחנו יודעים על העולם שמחוץ לאנושות, וכמה שאנחנו מעריכים רק את עצמנו.

חסר דעת

New member
לא הצלחת לבלבל אותי

לא היתה אפשרות בחירה של אולימפוס עם 8 פונקציות. חוץ מזה אתה מניח שערך הפונקציות שווה וזה לא בהכרח נכון.

יוסי ר1

Active member
מי מתוק של פורום?

בחורף, לפני עונת האיסוף - כן. חד משמעית. האכלה בסוכר. הן צריכות הרבה קלוריות כדי להתחמם, כדי לגדל עכשיו דור צעיר בכמויות, וכדי לבנות חלות דבש חדשות. בעוד כחודש, ברגע שתתחלנה לאסוף צוף לדבש שייאגר בקומות העליונות (מהן רודים, לא מקומת הקן) - בו ביום לא תקבלנה יותר סוכר. דבש שאני רודה - הוא על טהרת הצוף נטו, בלי שומכלום נוסף.

יוסי ר1

Active member
יפה, עלית על השגיאה...

אני לא מניח כלום: הניסוי מדמה בדיוק מציאות בה אתה כלקוח פוטנציאלי מסתובב בשוק של מוכרים עם שלל היצע. המטרה - לפתות אותך להחליט במהירות. מפציצים אותך בשלל תכונות שאינלך מושג מהן ובשביל מה בכלל אתה צריך אותן. בניסוי, דימו "פרח" שהדבורה למדה לזהות (צבע, צורה) עם מבחנה באורך משתנה, שבקציה טיפה אחת, שתיים או שלוש עם סוכר. המחיר - אורך המבחנה (לזחול דרך ארוכה יותר). הגמול - צוף רב יותר (אך באותה איכות).

לא שלמישהו כאן אכפת

אבל המשכתם כאן דיון מהקומונה השכנה. משטרת השירשורים בעקבותיכם.

מה זה אסור?

למה אסור? תמוש כלזמן אני זוכר היה ממשיך כאלה. עובד סוכן כפול.

למעלה