למען הסר מיכשול !!!

softy

New member
למען הסר מיכשול !!!

בזמן האחרון נכנס לכאן אחד לאונרד, שכותב שסופטי והוא חד הם. אני לא מכחיש ולא מאשר! רק זאת עליכם לדעת - יש לי מן סיפוק כזה להמציא דמויות, לפעמיים בוטות, לפעמיים עדינות, אם תבדקו טוב טוב את רשימת החברים בפורום תגלו, שסך הכל אין כאן הרבה כותבים, רוב הפורום כאן עומד < עם דגש על עומד> על כמה בודדים בלבד. מאחר וההסכם הקודם שלי עם תפוז < תיגמול על פי הודעות> היה קצת מפלה לרעה, החלטנו< לאחר משא ומתן מייגע> לשנות את ההסכם ולהוסיף את הפיסקה < לפי הודעות או כותבים תמיד הגבוה מבין שנייהם> על כן נאלץ אני מדי פעם להמציא דמויות מדמויות שונות. יש כאן כמה < חבל שהם אינם כאן כרגע, שהם בעצם אני >. סופטי ולהשומע ינעם.

צפרדעית

New member
והילד הזה הוא אני...

שיוו איך אני אוהבת את השיר הזה... צפרדעית (שנשבעת קבל עם ועדה שהיא זאת היא ולא אני)

שרון-ב-

New member
ככה זה פסי כש....

קרובים יותר מדי לסופטי, מתחילות הספקות איפה את ומי הוא והיכן התערבבתם ואם החלפתם שבויים ומתי.... שרון גם מעל המכנסיים

אם אתה בתוכי - זה נחשב אתה או אני?

ואם אני רק נוגעת בך, מעבירה לך חשמל זה נחשב אתה? ואם אתה רק חלקית אצלי - זה נחשב? חייבת הסבר משפטי ממך אנו ממנו מה אכפת לי העיקר שאני אהנה

softy

New member
תראי, תקשיבי...

תביני... בני ובין לאונרד ניטש ויכוח! האם את היא מיכאלה מפורום סקס או את מיכאלה אקראית, או שאני זה את שמנסה להטעות את לאונרד. על כן שלושתנו הולכים ממש על הקצה, האחרון שיזכה, יהיה זה שיגרוף את כל הקופונים. בנתיים בלי קשר ללאונרד אנחנו יכולים להמשיך לעסוק בשלנו. סופטי תוקע בעליה לקסטל.

שרון-ב-

New member
באמת יש פורום כזה ?

פורום סקס ? ועל מה בדיוק הם מדברים שם ? שרון רק קוראת

מכל מקום שאגיע - סקס זה יאמי

הולכת רק על בטוח ולכן רק אתם על הקצה (שלך או שלו?) בתור האחראית על הקופה כרגיל גורפת את הקופונים תגיד ללאונרד שכשתגמור עם התקיעות אולי אתפנה לבדוק גם אותו רק שופרא דשופרא מיכאלה ההיא (או ההיא)

softy

New member
כמו שהבנת...

כשאגמור לתקוע זה יהיה כאילו לאונרד תקע רוב הזמן. אגב בתור אחראית על הקופה יהיה מגיע לך בונוס בסוף כל יום. את רוצה לגזור את הקופון עכשיו? או שנחכה עד שלאונרד יגיע עם הקופון הנוסף? סופטי מריץ בונגוסים לרבייה

softy

New member
אישתי < נגיד >אין לה מושג

היא חושבת שהיא התחתנה איתי, היא לא יודעת שכל לילה היא שוכבת עם גבר אחר. סופטי היום התור של לאונרד.

softy

New member
אופססס, כל לילה אמרתי ?

כל לילה כשהיא שוכבת התכוונתי. סופטי מתקן ת`טעויות באמצע נגינה

softy

New member
זה הכל יחסים...

איך שלא מסתכלים על זה זה נראה טוב מכדי להאמין. סופטי מישהו שכב על המיטה שלי

softy

New member
זה כואב, זה יכאב...

אבל בסוף זה ישתחרר. סופטי בתנוחת כלב