למען הסדר הטוב

Helicon HipHop

New member
למען הסדר הטוב

ביום שישי בצהריים, ה- 30.8.02 בין כל משאיות הדאנס-האוס-פרוגרסיב האוס-קומרשיאל האוס-טראנס תתגלגל בגאווה משאית ההיפהופ שלנו !
היא תתחיל לנוע מחוף גורדון בשעה 13:00 לקול תרועת שופר (לירון - באחריותך...
) המשאית תיסע לאורך הטיילת ותנעים את זמן המתרחצים וההוללים בשירי היפהופ ובהופעות לרוב עד שתגיע לגן צ´רלס קלור.
כולכם מוזמנים להצטרף אלינו לחגיגה הגדולה של סוף הקיץ !
בואו נשים את הההיפהופ על המפה !

DJ$upreme

New member
על המשאית:

כלא 6 דוגלאנד סאבלימינל לירון תאני אני (!!) כוסיות (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אלכוהול (!!) ועוד הפתעות.

2PAC4EVER

New member
שינוי בתוכנית-תהיה רק משאית היפ הופ

במפגש הפורום מתוכננת חדירה מסוות למתחם המשאיות ופינצ´ור הגלגלים עד זוב דם! ככה נקדם את ההיפ הופ! נא להביא אולרים שוויצרים מהבר מיצווה...

rafman

New member
סקר משאיות אהבה ב../images/Emo43.gif הצביעו

עכשיו. בפורום חיי לילה מתקיים סקר שהנושא שהשאלה שלו היא :"אחרי איזו משאית תצעדו במצעד האהבה ביום שישי ?" זו ההזדמנות שלכם להצביע ולהשפיע ולהראות לכולם איזו משאית שולטת. תוצאות הסקר יופיעו בעמוד הראשי של תפוז בעוד מספר ימים, אז קדימה.

2PAC4EVER

New member
המשאית הכי שולתת היא זאת שתדרוס כמה

שיותר תל אביבים קלאברים!!!!

2PAC4EVER

New member
לכבוד מצעד האהבה אני מארגן משחק

צינוי שישתף את בני ישראל משחק כיפי שישפק שעות של הנאה וצחוק! לאורך כל הטיילת נשחק ´שולה המוקשים´!!! רק משאית ההיפ הופ תקבל את המפה הנכונה איזה שביל לא מולכד כל השאר ילכו קפוט

A&A

New member
המשאיות יהיו ממוספרות?

ואם כן איזה מספר משאית ההיפ הופ?

2PAC4EVER

New member
לא, אבל המוקשים כן

משאית ההיפ הופ כמו שניר אמר- 7 ולא תוכל לפספס את המשאית הזאת...היחידה שעוצבה יפה!!! מלא גרפיטי ואולי כמה ילדים מרוחים על השמשה

Mc Bang

New member
בקשר לסקר...

לעכשיו 80% הצביעו על משאית ההיפ הופ! כבוד! (נראה לי שרק אני ועוד איזה 8 אנשים הצביעו בסה"כ...)

rafman

New member
סקר המשאיות בעיצומו ../images/Emo70.gif

בינתיים משאית ההיפ הופ שולטת !!! אתם כבר הצבעתם ? אם לא כנסו לפורום חיי לילה לעמוד הסקרים והשפיעו

למעלה