למעיין!

noa_wo

New member
למעיין! ../images/Emo13.gif

רציתי לאחל לך שנת לימודים טובה. שנה טובה. ואני מקווה שתהיה בפורום. ממני נועה.

hadarosh16

New member
היי נועה....

גם אני מצטרפת לברכות... מעייני שתהיה לך אחלה שנה שתצליחי בלימודים ואל תשכחי אותנו תבואי לבקר... אני כבר מתגעגעת! מקווה שתעברי את היום הראשון של הלימודים בהצלחה... ובכלל...את כל השנה... אני תמיד אחכה לך פה...(בימים שאני אכנס לפורום הזה)... LOVE YOU... הדרו´ש.... תגידי אמרתי לך כבר ש...... נו.. תנחשי... זה לא קשה.... טוב נו.... אני אגלה... לך... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואל תשכחי את זה!!!!!!!!!

noa_wo

New member
היי הדר.

תגידי קראת את הברכה שכתבתי לך. ומתי יש לך יום הולדת?

hadarosh16

New member
היי שוב.......

כן קראתי וגם הגבתי.... שוב...
יש לי יום הולדת באוקטובר יש עוד זמן....

תודה מתוקות שלי!!

גם אני אתגעגע אלייך הדרו´ש! וגם אלייך נועה אל כולכם... (חח אני מרגישה כמו באיזה טלנובלה- רק שאני לא אבכה..) ותודה תודה תודה תודהההה על הברכות המקסימות האלו באמת הצלחתם לרגש אותי
חחח אני מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם שתזכו לרבה שנים יפות ומתוקות=כמותכן.. מתה עליכן!! מעיינו´ש

hadarosh16

New member
בבקשה.........

לא נכון אני הכי!!!!!!!!!!!!!! ואל תתווכחי אפילו!!!!!!!!!!!! אני יותר! טלנובלה זאת לא... בעצם אולי כן נקרא לה: אהבות בגידות ושאר ירקות!!!!!! השחקנים הם אנשי הפורום הבמאים ואנשי בצוות הם כל המנהלים וכל אנשי תפוז הצילומים יתחילו בעוד כחודש.... כוכב וכוכבת ראשית עדיין לא ידועים.... נקווה שנמצא אותם בקרוב... מיציתי את העניין...... גם אני מאחלת לך כל טוב ואת כל האושר שיש בעולם... שתהיי מאושרת!!!!!!! אוהבת....הדרו´ש.... נחשי..... יש לך ניחוש? טוב נו בעצם..... אני לא אספר... טוב אם את מתעקשת... איבו הכוסון!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה