למעוניינים בעותק מדיסק הסמינר

למעוניינים בעותק מדיסק הסמינר

נותרו עותקים ספורים. מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי מסר.

oz_kol

New member
של מי היה הרעיון להכניס את קטע 12??

ולאן נעלמו קטעים הקלאסים?

קטע 12 בדיסק הסמינר

שלום עוז קטע 12 בדיסק הסמינר היה של תומר צין, ונועד לצעירים שבחבורה
מקורו מפס הקול של הסרט Run Lola Run. הקטעים הקלאסיים נעלמו? קטע 4 - קלאסי/ פגניני כינור סולו לתזכורת מהסמינר הקודם (הדגמה) והסמינר הזה- טל פיס הכנר הנפלא שניגן לנו בחן. קטעים 13 ו-14 קלאסיים גם הם: שניהם בני המאה הקודמת (ה-20) הראשון (13) קונצ´רטו דה ארנחואז של המלחין רודריגו, בביצוע פפה רומרו. והאחרון (14) ביצוע של קטע 14 - מהדיסק המקורי, קטע הסיום של פרק הטברנה, ביצירתו של קרל אורף - קרמינה בורנה. עוז הייתי גאה בך אתמול, על היצוגיות ועל הסיגנון. ג´נטלמן אמיתי. התקנאתי באביך, אדם חם ונעים, איש צעיר שמגיש כתף לבנו, ועושה זאת בכיף ומכל הלב. הבטתי בכם מהצד, והייתם כאיש אחד...

oz_kol

New member
../images/Emo13.gif

שלום מיכאל. לא לקלאסים האלה כוונתי (דוגמא: קטעים 10 עד סוף הדיסק - סמינר 3, קטעים 14-15 סמינר 4)... אבל זה בסדר. אבל דווקא טרנס??? מה??? טוב שיהיה...
תודה רבה לכל מארגני הסמיר!!! עוז.

oz_kol

New member
השאלה אם אהבת את הדיסק או לא ../images/Emo8.gif

אני חייב לציין שאני לא אהבתי אותו בכלל, אבל הקטע של אלויס, דונה דונה ועוד כמה מאוד יפים...

huskie

New member
כללית יש קטעים שאני אוהב יותר ויש פ

פחות עכשיו בלי פוליטיקה לא התמקדתי מספיק בשביל להגיד בדיוק איזה קטעים אבל ממה שאני זוכר אלויס הקטע הראשון והשני הקטע שבא אחרי אלוויס אבל לא 2 אחריו לולה אהבתי ויש עוד איזה קטע לקראת הסוף כשאני אגיע אליו שוב אני אעדכן אבל מה שיפה שעשו פה שילוב של הרבה תחומים וסיגנונות שכל אחד יוכל למצוא משהו שהוא יאהב ויחשף לסגנונות חדשים

קוביקו

New member
תודה, ושלחתי לך מסר. מצטער מאוד

שלא הגעתי לבסוף, ומתנצל אם תפסתי מקום של מישהו הייתי אופטימי מדי, אבל ב"רגע האמת" החלטתי לא לנסוע וללמוד עוד קצת למבחן שהיה לי היום (זהו, אם מישהו מחפש הגדרה של באסה...) תחזקנה ידי כל המארגנים והעושים במלאכה

למעלה