למעוניינות/ים

למעוניינות/ים ../images/Emo26.gif

עכשיו הסקר הגדול שם: ניקים בתפוז: גיל: עיר מגורים: צבע שיער: צבע עיניים: אחים/אחיות: בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית בחו"ל? היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: ארטיק: צבע: יום בשבוע: חורף\קיץ: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: וסתם מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? הסקר הזה הושאל לזמן בלתי מוגבל מפורום ספין סיטי (שווה כניסה)

תשובות שלי- סבטה

שם: סבטה\סבטלנה ניקים בתפוז: ברבי ורודה גיל: 15 וחצי צבע שיער: בלונדינית צבע עיניים: ירוקות אחים/אחיות: 2 אחיות ו-2 אחים בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: אומרים לי 17 אבל אני נראית איך שאני בת 15 וחצי משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי: חחחחחח תודה לאל לא עירבו משטרה שפות: עברית רוסית אנגלית ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הפרצוף הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? את הגוף האם... את/ה דלוקה על מישהו: רק דלוקה?! אני מאוהבת קשות את/ה רוצה לגור במקום אחר: קרוב לאהובי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אמממ לא את/ה אוהבת רכבות הרים: חח כן את/ה הייתם בחו"ל: ברור בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם אהובי היה גר בעיר שלי אז היה יותר קל.. =( להרוג אנשים: ברור!!!!!!!! עישון אצל בני עשרה: מה אכפת לי!? נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: לא מזיז לי האם את\ה... אי פעם בכית על בת: חחחחחחחחחח לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? אמממ איזה 8-9... היית מאוהבת: כן אני מאוהבת עכשיו נשבר לך הלב: לצערי כן שברת לבבות: לצערי הרב יותר כן השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אהובי (4 אותיות) ממתק: לא אוכלת זה משמין סרט מצויר: ארתור!? קורנפלקס: משמיןןןןןןןן מסטיק: לא איכפת לי... ארטיק: תות צבע: ורודדדדדד יום בשבוע: יום ראשון חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: וואי זה קשה לא זוכרת שבכיתי לאחרונה צעק עליך: כרגיל אמא שלי.. שלח לך מכתב:אממ תאמת אני שלחתי מכתב אתמול לא זוכרת מי שלח לי פעם אחרונה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן כל מיני. אהבה ממבט ראשון?ברור........... חיים שאחרי המוות?יס האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? ברור כול יום! בכית בסרט? חח כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן =( הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לאאאאאאאאאאאאאא דברים אהובים שיר אהוב: roxette-it must have been love אוכל אהוב: גבינות תוכנית אהובה: כל תוכניות הריאלטי בערוץ 19 ספורט אהוב: אין חיה כזאת תחביב: יש לי הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: אין לי מישהו ספיציפי וסתם מה השעה עכשיו? 2:07 בבוקר תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? ורוד סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להמשיך לדבר עם אהובי איזה ארוחה אחרונה אכלת? תפוח....... (אני בידאטה) אתה משועמם/ת? לא ממש רעש אחרון ששמעת? קו קו- באיי סי קיו ריח האחרון שהרחת? בושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מציאות מדומה

who is this

New member
אני מעוניין...

שם: עומר נורי ניקים בתפוז: יש הרבה אבל אני משתמש בעיקר בwho is this גיל: 16 עיר מגורים: ישוב שקד צבע שיער: שחור צבע עיניים: שחור אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: קצת מעל גילי משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: אין שפות: אנגלית בערך ועברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הכישרון הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כלום האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא בדיוק את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: ממש לא! את/ה אוהבת רכבות הרים: ברור!! את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא יודע להרוג אנשים: תלוי איזה עישון אצל בני עשרה: נגד עישון בכל הגילאים נסיעה במכונית אחרי ששתית: ברור שנגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה בראש שלהם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: אולי אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? פעם אחת היית מאוהב: פעם אחת נשבר לך הלב: פעם אחת שברת לבבות: אף פעם השם שלך הופיע בעיתון: עיתון איזורי נחשב? התחרטת על דברים שעשית: יותר מדי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק: שוקולד סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: קוקומן צדפים מסטיק: מאסט ארטיק: מגנום 2000 צבע: כחול, שחור, לבן יום בשבוע: שישבת חורף\קיץ: שניהם באותה מידה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אפחד צעק עליך: אפחד שלח לך מכתב: אפחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא מאמין אהבה ממבט ראשון? אולי חיים שאחרי המוות? חחחחחחחחח כן בטח.. האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: יש יותר מדי אוכל אהוב: איטלקי תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: כדורגל תחביב: כתיבה זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ, היהודים וכדומה וסתם מה השעה עכשיו? לא יודעא תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאד רעש אחרון ששמעת? אוטבוס ריח האחרון שהרחת? לא זוכר איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אינפקטד

dogli3

New member
נו, טוב...

שם: רותם ניקים בתפוז: dogli3 גיל:14 עיר מגורים:טירת כרמל צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: בת 82 (שאלה דבילית של אנשים דבילים) משקפיים? X גשר? X עבר פלילי: X שפות: עברית, אנגלית, ערבית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הבגרות. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הפלטפוס ברגל. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא, כבויה על מי שהוא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן (מנסיון). את/ה אוהבת רכבות הרים: בכיף, למה לא.. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם אפשרי, כן. להרוג אנשים: ברור.. שלא. עישון אצל בני עשרה: X נסיעה במכונית אחרי ששתית: X מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: V האם את\ה... אי פעם בכית על בת: וואלה לא. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: מי לא? אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית בחו"ל? 1 היית מאוהבת: 1 נשבר לך הלב: - שברת לבבות: - השם שלך הופיע בעיתון: רותם זה שם נפוץ, אז בטח כן.. התחרטת על דברים שעשית: כן. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: חכמה ממתק: איכס. סרט מצויר: לאקי לוק. קורנפלקס: פיצי. מסטיק: Must ארטיק: - צבע: כחול (!!) יום בשבוע: ראשון. חורף\קיץ: חורף. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי. ראה אותך בוכה: הממ.. המ.. המ.. לא זוכרת (לא בוכה לעתים קרובות). צעק עליך: אחי :) שלח לך מכתב: הטכני :/ האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? לא ממש. חיים שאחרי המוות? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן. בכית בסרט? כן (מלך האריות.. הייתי בת 3-4) היית על במה? אה.. יכול להיות. חשבת שאת\ה הולך למות? חשבתי כן, אבל לא במובן הזה. נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? כן. דברים אהובים שיר אהוב: See You on the Other Side/Ozzy Osbourne אוכל אהוב: כל אוכל של אבא. תוכנית אהובה: "אזור הדמדומים". ספורט אהוב: כל סוגי הספורט (בעיקר כדורגל). תחביב: להתחכם. זמר/זמרת/להקה אהובים: משינה. וסתם מה השעה עכשיו? 14:14 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? חורף. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאכול. איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת 10. תיכון או אוניברסיטה? מכללה. אתה משועמם/ת? לפעמים. רעש אחרון ששמעת? מקשי המקלדת. ריח האחרון שהרחת? ריח של הכלבים שלי. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? א. "רינגטון" זה לא בעברית, ב. אין לי מושג. עוד מה שהוא?

Lifes Music

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

שם: בן ניקים בתפוז: נחשו גיל: 15 עיר מגורים: נס ציונה צבע שיער: מחומצן צבע עיניים: חום אחים/אחיות: 2 אחיות קטנות בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: 13 משקפיים? לא גשר? לא עבר פלילי:לא שפות: אנגלית עיברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני סטלן הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? גובה האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן ת"א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בערך
את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן נולדתי ב ארה"ב בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: תלוי :p כעקרון לא עישון אצל בני עשרה: לא ממש נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אין בעיה

Lifes Music

New member
../images/Emo26.gif2../images/Emo36.gif

האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? הרבה מאוד לא זוכר כמה היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: כן שברת לבבות: לא השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סבבה ממתק: הכלללל סרט מצויר: לא זוכר
קורנפלקס: לא יוגע
מסטיק: הובה בובה ארטיק: הכלללל צבע: שחור/אדום/כחול/ירוק יום בשבוע: שישי חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכר צעק עליך: ילדה אחת אתמול בניצנים
שלח לך מכתב: אורנג'
האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? אולי
האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? נראה לי
נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא
דברים אהובים שיר אהוב: אמריקן פאי הביצוע המקורי שזיף של שייגעצ וסקונד אנת'ם של בלינק אוכל אהוב: כל דבר שזה בשר חוץ מכבד והשטויוט האלה תוכנית אהובה: כלח הריאליטי ספורט אהוב: אופניים תחביב: מוזיקה זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ, מוניקה סקס, אביב גפן, בלינק 182 וסתם מה השעה עכשיו? 16:35 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? שניהם סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? נוסע לשבט איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת בוקר לפני חצי שעה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כן אבל את יותר רעש אחרון ששמעת? אביב גפן ריח האחרון שהרחת? לא זוכר איזה רינגטון יש לך בפלאפון סתם מעפן

עכשיו אני

שם: מיטל ניקים בתפוז: ילדה בשיעמום ועוד 1 שבלי שימוש גיל: 16 וחצי עיר מגורים: חיפה צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום אחים/אחיות: 1 מכל סוג בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: 16 17 משקפיים? אין גשר? יש עבר פלילי: לא שידוע לי שפות: עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כלום הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כלום האם... את/ה דלוקה על מישהו: בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה אוהבת רכבות הרים: לא... את/ה הייתם בחו"ל: כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: תלוי עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אם זה טוב להם מי אני שאגיד משהו אחר האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? 1 היית מאוהבת: לא יודעת נשבר לך הלב: בערך שברת לבבות: פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: מן הסתם דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:שוקו ממתק: במבה סרט מצויר: בנות הפאוור פאף קורנפלקס: קוקו מסטיק: בזוקה ארטיק: שוקובו צבע: שחור וסגול יום בשבוע: שני חורף\קיץ: חורף האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אף 1 צעק עליך: לא זוכרת שלח לך מכתב: אף אחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? ברור אם כן איזה? לעבור מתחת לסולם, לירוק שלוש פעמים אחרי שראית חתול שחור, לא להסתכל על השברים של מראה שבורה כי זה מביא 7 שנים של מזל רע, לא לשים נעליים הפוכות, לא לעבור מעל אנשים כי הם לא יגדלו יותר, לא להניח נעליים ליד המיטה כך שזה יוצא ליד הראש, ועוד כמה שכרגע אני לא זוכרת אהבה ממבט ראשון? ברור חיים שאחרי המוות? בטח אחרת לאן הנשמה עוברת אחרי שאתה מת האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? פעם אחת וכן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: בתוך ושלכת בגירסה של הראל סקעת ובמבה עם שוקולד אוכל אהוב: מאכל משפחתי שאין סיכוי שתכירו תוכנית אהובה: רוזוול, מכושפות, ספין סיטי ועוד כמה ספורט אהוב: לא ידוע תחביב: לכתוב שירים זמר/זמרת/להקה אהובים: הראל סקעת,שייגעצ וerreway למי שלא מכיר המורדים וסתם מה השעה עכשיו? 19:33 תפוח או בננה? אף אחד מהם כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? אין לי שמץ איזה ארוחה אחרונה אכלת? במבה נחשב ארוחה תיכון או אוניברסיטה? אף 1 אתה משועמם/ת? כן רעש אחרון ששמעת? מכונית נתקעת בעמוד כשברקע מתנגן שלכת של הראל סקעת ריח האחרון שהרחת? האוכל של אמא איזה רינגטון יש לך בפלאפון?que estas של erreway

אני לא עונה, אתם מדמיניים זאת

שם: איריס ניקים בתפוז:פחד אמיתי וzilby גיל: 16 עיר מגורים: קרית אתא צבע שיער: חום צבע עיניים: חום-ירוק אחים/אחיות: אחות אחת בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה: 14 משקפיים? לא גשר?לא עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית, וקצת צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אין לי שמץ הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין לי שמץ האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן בצרפת את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד את/ה הייתם בחו"ל: יותר מידי פעמיים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן להרוג אנשים: בתנאי שזה ההורים עישון אצל בני עשרה: בעד נסיעה במכונית אחרי ששתית: כן מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא? האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: יותר מידי פעמיים אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? לא כבר היה ת'שאלה הזאת? היית מאוהבת: כן נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: כן השם שלך הופיע בעיתון: לא התחרטת על דברים שעשית: כן, כמו כול בן אדם דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שינה ממתק: ??? סרט מצויר: ??? קורנפלקס: זה עם התרנגול מסטיק: לא סובלת ארטיק: לימון צבע: כחול יום בשבוע: חמישי- חוזרים הביתה אחרי שבוע בטכני חורף\קיץ: לא זה ולא זה- אביב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני? ראה אותך בוכה: ידידה טובה צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: מי שולח מכתבים? האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט?כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: פעמון מלחמה-היהודים/חייל של מאה שערים-שייגעצ אוכל אהוב: ??? תוכנית אהובה: חברים ספורט אהוב: הכול תחביב: לעצבן אנשים זמר/זמרת/להקה אהובים: היהודים/שייגעצ וסתם מה השעה עכשיו? 8:05 אבל השעון לא מכוון תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת? צהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? עכשיו כן רעש אחרון ששמעת? הרעש כשמקלידים ריח האחרון שהרחת? ??? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? תותים ולמיוחדים אור הירח

חח בונא זה מאגניב

שם:טל ניקים בתפוז:פיטר פן גיל:17 עיר מגורים:----- צבע שיער:חום צבע עיניים:ירוקות אחים/אחיות:4 בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה:15 משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי:אין שפות:עברית אנגלית ספרדית ומכות ;) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני צוחק מכל שטות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אני בוכה מכל שטות האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן (אוהב) את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן רעננה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: זה מורכב (לאנשים מסויימים) את/ה אוהבת רכבות הרים: לאאאאאאאאאאא את/ה הייתם בחו"ל: לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: כן הייתה לי חברה 11 חודשים מעיר אחרת להרוג אנשים: למה לקחת חיים של מישהו אחר? עישון אצל בני עשרה: לא ואני לא אפרט יש לי הרבה נגד זה נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא כנ"ל מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מזה ענייני? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: מזתומרת? אי פעם שיקרת: כן ואני עד היום מצטער על זה! אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית בחו"ל? 0 היית מאוהבת: אני מתאהב מהר אז לא זוכר נשבר לך הלב: המון כמעט כל פעם שהתאהבתי שברת לבבות: לא יודע ואם כן :( השם שלך הופיע בעיתון: כן פעם אחת הייתי שוער העונה אבל בעיתון מקומי התחרטת על דברים שעשית: בדרך כלל אני ל מתחרט על דברים שאני עושה אבל פעם אחת כן ששיקרתי לידידה הכי טובה שלי וזה הרס ת'קשר שלנו עד היום! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אמאא ממתק: סוכריה על מקל סרט מצויר: פיטר פן קורנפלקס: שוגי מסטיק: בזוקה ארטיק: ענבים צבע: הכל יום בשבוע: שני (<= בגלל הילדה שאני מתגעגע אליה) חורף\קיץ: קיץ יומולדת שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי חחח היה לה דברים על המיטה אז ישנתי בסלון ראה אותך בוכה: חברה לשעבר שלי צעק עליך: אמא חיחי שלח לך מכתב: חברה לשעבר שלי האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יודע עד שאגיע לשם האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן היית על במה? לא יש לי פחד במה חשבת שאת\ה הולך למות? כן כמעט דרסו אותי נכשלת במקצוע? פעם עברתי מקצוע זה נחשב?? הורידו אותך כיתה? לא אבל השאירו אותי גן הקפיצו אותך כיתה? לא אני לא מספיק חכם רצית להיות המין השני? כן ראיתי את דודי בלסר והיה בא לי עליו.. :p חחח סתם לא דברים אהובים שיר אהוב: spanish eyes שיר שלי ושל ידידה הכי טובה שלי אוכל אהוב: שניצל (של בורגראנץ) תוכנית אהובה: אין על נילס אולגרסון אח שלי ספורט אהוב: כדורגל תחביב: לצייר זמר/זמרת/להקה אהובים: ג'ניפר לופז אבל כעקרון הכל וסתם מה השעה עכשיו? 23:42 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? יוצא איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב של יום שישי תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה (לא נראה לי שאני אגיע לשם אבל) אתה משועמם/ת? בדרך כלל לא רעש אחרון ששמעת? אח שלי הקטן חופר לי בשכל ריח האחרון שהרחת? את הנאד שלו איזה רינגטון יש לך בפלאפון? ריקוד השורטי ביגי

את התשובות לא לשלוח לחוקר נוער...

שם: שניר בנדה (בן דוד) ניקים בתפוז: יש לי עכשיו ניק חדש עזבתי את tisanim6 גיל:16 בחודש השני ללימודים עיר מגורים:מעלות צבע שיער: שחור צבע עיניים:חום אחים/אחיות: 2 אחים ו2 אחיות בת כמה את נראית/בן כמה אתה נראה:אומרים לי 14... משקפיים? רק שמש גשר? ב"ה לא עבר פלילי: כמה חקירות לא משהו רציני... ופעם אחת הבולשת... שפות:עברית אנגלית וקצת קצת מרוקאית וערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אוהב בי הכל... הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?לא שונא בי שום דבר... האם... את/ה דלוקה על מישהו: יותר מדלוק.... את/ה רוצה לגור במקום אחר: כל מקום שהוא לא מעלות עם עדיפות לת"א, עכו או אפילו ניו יורק... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא מכיר כזה דבר... את/ה אוהבת רכבות הרים:מת על זה... את/ה הייתם בחו"ל:כן... בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: לא בעד אבל אם אוהבים זה לא משנה המרחק.. להרוג אנשים: יש לי רשימת חיסול.... עישון אצל בני עשרה: אני מעשן ככה שאני נגד.... נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעעעעע האם את\ה... אי פעם בכית על בת: הרבה פעמים.... אי פעם בכית על בן: בערך.... אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן כמה פעמים... היית בחו"ל?הרבה בסביבות 6 ארצות... היית מאוהבת: אי אפשר לספור אצלי זה בא והולך מהר אם אני מסיים קשר או שאני לא נמצא בו... נשבר לך הלב: 3 שברת לבבות: הפעמים ששברו לי את הלב פי 4 בערך... השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית:אין לי סוף על הדברים האלו דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: שינה ממתק: אמממ שוקולד לבן?! סרט מצויר: ספייס ג'אם קורנפלקס: טריקס מסטיק: פינה קולדה ארטיק:תפוח צבע: כחול בייבי יום בשבוע: חמישי חורף\קיץ: קיץ האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: רוויתוש המאמי שלי ראה אותך בוכה: אחי יאיר צעק עליך: לא זכור לי צעקות... שלח לך מכתב: לא מקבל מכתבים מאנשים רק מהבנק... האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?מאמין בכל האמונות הטפלות בערבון מוגבל אהבה ממבט ראשון?מאמין ועוד איך.... חיים שאחרי המוות?לא ממש האם אי פעם... אמרת "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?תמיד בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?כן רצית להיות המין השני?אמממ במובן מסוים כן, אבל לא משהו רציני דברים אהובים שיר אהוב:אהבה בעינייך, אני מבטיח, תשמרי על החלום אוכל אהוב:פסטה תוכנית אהובה:פרויקט וואי, הישרדות ספורט אהוב:כדורגל תחביב:מכטניות ושיפורי רכב זמר/זמרת/להקה אהובים:שר-אל וסתם מה השעה עכשיו? 17:32 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?בוקר תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה?! פחחח אתה משועמם/ת?מאוד רעש אחרון ששמעת? חרקה שמכונית עשתה פה ריח האחרון שהרחת?בישולים של אמא איזה רינגטון יש לך בפלאפון?ריקוד השורטי ביגי

יונייייי

הפורום התדרדר מאז שעזבתי.... פתחתי בלוג אז נכנסתי לראות מה המצב פה....אני יחזור קבוע אחי... כל עוד אני בבלוג שלי.....

Prince Yoni

New member
פה יש לך טעות...

דווקא בחודשון האחרון הפורום רק צמח בהודעות ובמצטרפים חדשים! אז יישר כוח!(גם לבלוג שלך)

למעלה