למספרים, שלום:)

למספרים, שלום:)

בעבר התייעצתי איתכם לגבי מקום שבו ניתן ללמוד לספר, הומלץ לי בחום על בית אריאלה, היות ויפתח בקרוב קורס דומה בירושלים {עיר מגוריי} ואני מתלבטת קשות להיכן להירשם. יש לי מס' שאלות לאנשים שלמדו בבית אריאלה, אם תוכלו לעזור: 1.יש את הקורס של מספרי הסיפורים, אך יש מס' כאלה שההבדל ביניהם הוא מי שמעביר/ה את הקורס, איך אני אדע אצל מי הכי כדאי לי ללמוד {למי אתחבר}? 2.המבחן הראשוני {למה לא קוראים לזה מפגש היכרות?} נקבע לשעה וחצי לפני שמתחיל הקורס, ז"א, המבחן בשלוש וחצי והקורס מתחיל בחמש!!! מה עלי לצפות ממנו? האם זה מין משחקי קבוצה די נדושים שעושים בכל מקום שרוצים לסנן אנשים? {כמה יצירתית, מקורית ונעימה אני} 3.כמה תלמידים בקבוצת לימוד? 4.האם יש דברים שנעשים בקבוצה מעבר לשעות הלימודים? {אני ירושלמית} 5.כל כמה זמן נפתח שם קורס? {הנוכחי מתחיל בנובמבר} 6. מה פחות או יותר מהלך הקורס? אני מפנה אליכם את השאלות האלה היות ובפעמים שהתקשרתי ענה לי איש שהיה חסר סבלנות עם המנטרה הבאה:"נשלח לך כבר בדואר". תודה לכל מי שיוכל לעזור, לייעץ :)

NAVVAN1

New member
איזה יופי, הן עדיין מלמדות שנה א'.

חשבתי שהן רק מעבירות שנים מתקדמות יותר, והשתלמויות למספרים מתקדמים תתכונני היטב עם סיפורים לבחינה, קחי אולי ממאמרים פה באתר. המורים. אני למדתי אצל לימור שיפוני, כך שאוכל לספר לך בפרטים מדוייקים, רק עליה, ולומר לך, תבקשי אותה. תתכונני לרצות לספר, להשקיע, וולחוות חווית סיפור אמיתית. משיחות עם מספרים אחרים, שלמדו אצל שתי המורות האחרות, גם הן נפלאות והם יאמרו לך שתלכי למורה שלהם. בהצלחה

love lev

New member
המלצות ועוד

אני ממליצה מאד על לימור שיפוני, שכמובן למדתי אצלה. את צריכה להכין שני סיפורים קצרים (5 דקות כל אחד) סיפור אישי וסיפור עם או משהו כזה. תשתדלי לדבר בקול ברור ודיקציה נכונה. אם אינני טועה, יש בכיתה כ-15-20 תלמידים. כל שנה נפתח קורס חדש. הקורס אמור להיות בן שנתיים! לומדים שם ליצור סיפור נכון, כל אחד מספר, כל אחד משתתף. יש הופעות בפני קהל, אם החברה מתגבשים יכולה להיות מסיבה. עם סיום הבחינה כנראה יאמרו לך על המקום אם את יכולה להתחיל את הקורס, כדי שלא תפסידי זמן כנראה. לי הקורס הזה נתן המון!!! בהצלחה.

למעלה