למסירה

33 אבי

New member
למסירה

סנדלי גלי מידה 31 . מתאימות לבנים. מכנסי פוטר וסווצרים לבנות מידה 4 או 6. וכנראה גם בגדי קיץ שכבר קטנים על הילדה . אותו דבר לגבי בגדי בנים מידה 8 -10. וגם בגדי קיץ. אני רוצה לארגן את הארון ואני יודעת שיש לי הרבה למסירה. את כל הבגדים לבשו אבל הכל במצב ממש ממש טוב.

סוזי10

New member
שאלתי עבור ורד מכיון שיש שינוע

ממני אליה, השאלה מאיפה צריך לקחת? ברגע שנדע נראה אם יסתדר. אגב בנות וד ממש אבל ממש זקוקה לבנים קיץ מידה 8 אז אני אדאג אליה לשינוע. רק שיהיה מה.

שוקולתה

New member
עם יש מידות 10 בנים אשמח לקבל

אומנם גם מידות 8 בנים .אבל ביקשו קודם אז סוזי עם את לוקחת ויש מידות 10 במידה ואת לא צריכה . צריכה למישפחות את המידות האלה לבנים .

33 אבי

New member
היי ורד וכולם.

ורד - איזה בגדים את צריכה ? לבנים או לבנות ואילו מידות? לקיץ או לחורף? אם לחורף אז קחי בחשבון מידה של שנה הבאה. כמו שכתבתי הבגדים ממש ממש טובים . האם את דתיה ? אם כן יש לי גם בגדי שבת , מכנסיים וחולצות לבנות כאלו של בנים. אני עדיין לא ארגנתי אתהארון ככה שלא זוכרת בדיוק מה יש . וזה יקח כמה ימים. אני מצפת אבל תמיד אפשר להתארגן עם שינועים. א מישהי אחרת צריכה אני אשמח גם.

בס"ד 33 אבי נשמה טובה

תבורכי משמים,הבגדים שאני צריכה לבני הקטן הם - בגדי קיץ מידה 8-10 אני אישה חרדית ואהיה מאושרת לבגדי שבת לבני הקטן והמתוק מידה 8-10 איזה יופי ,תודה רבה רבה, כן ירבו כמותכם תזכי למצוות ושה' יתן לך כפל-כפלים

33 אבי

New member
היי ורד

אם כך לא כל בגדי הקיץ יתאימו לבנך אני אמיין מה שמתאים לחרדים ( יש לי כמה... הבן שלי בתלמוד תורה) ואכין לך בגדי שבת.

33 אבי

New member
שמיים כחולים קיבלתי את המסר

אני אבדוק ואכתוב לך בדיוק מה יש לי ותגידי לי אם מתאים.

למעלה