למסירה

למסירה

שני מכנסי גינס מידה 62 ועניבות לגבר מקלדת למחשב שעובדת טוב מקלדת קומפי גירסה שתיים אני גרה באריאל ובשבוע הבא יש מצב שאני בר"ג אשמח אם יקחו את כל הדברים ביחד

המקלדת ועניבות יבורו לעפרה

נשארו 2 מכנסי גינס מידה 62 ומוסיפה נעלי בובה בצבע חום וסנדלים בצבע שחור עם טיפה עקב שתי זוגות הנעלים ידה 38

עדיין נותרו למסירה מספר פריטים :

נשארו 2 מכנסי גינס מידה 62 ומוסיפה נעלי בובה בצבע חום וסנדלים בצבע שחור עם טיפה עקב שתי זוגות הנעלים מידה 38 מקלדת למחשב אשמח למסור את הדברים כמה שיותר מהר

חייבת להגיב

זכותך להעביר למי שאת רוצה אבל יש כללים ברורים כאן בפורום לכתוב על הפורום נישלח מסר כשמבקשים ולשקף על גבי הפורום לא ראיתי שעופרה בקשה על הפורום כך שבמסרים לא מנהלים תרומות

נו מה חשבת לאחר המשמרות שהיא

דואגת שיהייה לה בפורום בנוסף ברוב חוצפתה היא שולחת מסר מבלי לכתוב על הפורום חזירות לשמה אין שום גבול לחזירות כמו שאמרתי בעבר ואומר שוב הפורום רק שלה הכוללל היא צריכה !!!!!!!!!!!!!

רותה לי

New member
היי...היי...ההערות שלך נמאסו

סליחה...אם יש למישהו ביקורת על גולש כזה או אחר שיפנה למנהלת או ישירות במסר אל אותו גולש לברר. אתן לא יכולות לדעת מה היה, למה ואיך נסגרו דברים....אז תפסיקו עם הגישה הזו. והכי מעניין שהגולשת "זו רק אני 2" מופיעה בפורום רק כשצריך להעביר ביקורת על מישהו או במילים אחרות - לנסות לפגוע במישהו. יש תחושה מאוד חזקה שמדובר בגולשת קבועה שנכנסת בלינק נוסף. זה מה שיש לך להגיד בפורום לקראת החג? תמיד הגישה שלך כזאת שלילית ומכוערת הבנו שאת רוצה להציק ולפגוע במישהו, אין צורך לחזור על זה מלא פעמים! מאחלת לך שיהיה לך חג פסח שמח וכשר

נכון הגיעה הזמן שנהלי הפורום

יעשו כדין ומי ששולח מסר ולא ביקש על הפורום יחסם.

עפרה 22

New member
שלחתי מסר

נכון מאוד מודה חשבתי ששלחתי בפורום סליחה ותודה על המקלדת

למעלה