למסירה שקית עם בגדי הריון במצב מעולה והגיעו אלי עוד בערך חבילה וחצי של טיטולים מידה 3-6
B berry23 New member 30/4/05 #1 למסירה שקית עם בגדי הריון במצב מעולה והגיעו אלי עוד בערך חבילה וחצי של טיטולים מידה 3-6
M mayav New member 1/5/05 #8 ברי - אני אאביר לניגונים - תתקשרי א אלי מחר (אני אאבור אצלך מחר או מחרתיים) קיבלת את הטלפון לפני וגם במסר מניגונים
ברי - אני אאביר לניגונים - תתקשרי א אלי מחר (אני אאבור אצלך מחר או מחרתיים) קיבלת את הטלפון לפני וגם במסר מניגונים
כ כמיסה New member 2/5/05 #9 ניגונים יש לי שקית שמתאימה לתינוק עם מעט בגדים, חיתולים, סירופ נגד גזים (חדש) וטיפות ברזל (חדש) שנותנים בגיל הזה או עוד כחודשיים ואולי גם כמה משחקים לשמור לך
ניגונים יש לי שקית שמתאימה לתינוק עם מעט בגדים, חיתולים, סירופ נגד גזים (חדש) וטיפות ברזל (חדש) שנותנים בגיל הזה או עוד כחודשיים ואולי גם כמה משחקים לשמור לך
M mayav New member 3/5/05 #12 ניגונים - החיטולים ובגדי ההריון לקר לקרין אצלי - תאסוף אותם מהמקום הרגיל ביום חמישי בבוקר. טלפון ישלך במסר....
ניגונים - החיטולים ובגדי ההריון לקר לקרין אצלי - תאסוף אותם מהמקום הרגיל ביום חמישי בבוקר. טלפון ישלך במסר....