למסירה:

Sid76

New member
יחס

הייייי אנשים! איזה כיף לי. יש לי עדיין חברים בתפוז!!! OK אז אין ברירה, אני מבטיח לקפוץ יותר לפורום עכשיו. ואולי גם למסיבה בשבת (להגיד שלום ו.... לחלק דיסקים), אבל זה תלוי איך יהיה בסט של טל ב"אזימוט" בשישי...אם ישאר כוח. יום מצויין לכולכם, אוהב אותכם! SID

turrican

New member
סידצ'יפ תמיד היו לך חברים פה |חיבוק

פשוט הייתה תקופה של בדידות בפורום בזמן שלא נכחתי כאן. בקושי רשמו כאן הודעות. אז וולקאם באק.. תוכל להכין לי איזה אוסף נחמד?

Sid76

New member
למסירה:

דיסק מהאוסף הפרטי שלי בשם: The big 80s הכולל את הגדולים של אייטיז (לטעמי) ואפילו כמה שירים נדירים יותר שהורדתי מהתקליטים מאותה תקופה. כל הקודם זוכה לפנות לפרטי

Sid76

New member
שכחתי לשים את התוכן...

תודה סיסקו.

turrican

New member
סידצ'יפ משעמם לך?

מה נפל עליך שאתה מחלק דיסקים?? אתה עובר דירה או משהו? חוצמזה..הרבה זמן לא ראיתי אותך אז Welcome back יש לך מושג מה עם ארטי?

Sid76

New member
דיסקים

לחלק דיסקים זה תמיד טוב. לך תדע, אולי אני רוצה למשוך תשומת לב עם ההודעה הזו ? (שלא הצלחתי בזמן האחרון) הסיבה העקרית שאני לא מבקר כאן (מבקר אבל לא ממש כותב) זה חוסר זמן כרוני שגרם לי להפוך מחבר פורום לסתם אורח שלא ממש מתיחסים להודעותיו.
ארטי לא כ"כ מתחברת לרשת לאחרונה, לכן לא רואים אותה הרבה online. ומי ששכח, אוסף 80s לא רע בכלל (תראו קובץ txt) עדיין למסירה. מכוון שאוסף השירים שלי הולך וגדל, נאלצתי לחלקו לכמה דיסקים. אז דיסק הראשון כבר מיותר וקצת עצוב לי סתם לזרוק אותו לפח. חג שמייייח!

שמש27

New member
סתם אורח ? נראה לך ? אתה סידצ'יפ !

אוהבים אותך הרבה
ואל תשכח לבוא למסיבה עם ארטי !!!
והנה שיר שאני בטוח שאתה אוהב: (אה. כן. אני מאמין שלא צריך לציין את שם הלהקה...) (ו"אה. כן." שני: זה הדסק-טופ שלי בעבודה. יפה, לא ?)
Blasphemous Rumours Girl of sixteen Whole life ahead of her Slashed her wrists Bored with life Didn't succeed Thank the Lord For small mercies Fighting back the tears Mother reads the note again Sixteen candles burn in her mind She takes the blame It's always the same She goes down on her knees And prays I don't want to start Any blasphemous rumours But I think that God's Got a sick sense of humor And when I die I expect to find Him laughing Girl of eighteen Fell in love with everything Found new life in Jesus Christ Hit by a car Ended up On a life support machine Summer's day As she passed away Birds were singing In the summer's sky Then came the rain And once again A tear fell From her mother's eye I don't want to start Any blasphemous rumours But I think that God's Got a sick sense of humor And when I die I expect to find Him laughing​

למעלה