אמנון הגיל עושה את שלו.אחחחחח. שהיינו צעירים
B banani11 New member 19/5/15 #63 אמנון מתי תמסור את אוסף המקצועות שלך? הייתי אומר שזה עבור נזקקים, אולם בפעם האחרונה שבדקתי, "אספנות מקצועות כפייתית" לא הופיעה באוגדן המחלות הרשמי.. חבל.
אמנון מתי תמסור את אוסף המקצועות שלך? הייתי אומר שזה עבור נזקקים, אולם בפעם האחרונה שבדקתי, "אספנות מקצועות כפייתית" לא הופיעה באוגדן המחלות הרשמי.. חבל.
א אמנון אלבז New member מנהל 20/5/15 #89 הרשימ הסגורה 99 אחוז מההצעות התגלו כמבוקשים שמחתי לא לזרוק את הזבל שלי ולעזור למספר חברים לקבל את מבוקשם. בקרוב רשימה נוספת.
הרשימ הסגורה 99 אחוז מההצעות התגלו כמבוקשים שמחתי לא לזרוק את הזבל שלי ולעזור למספר חברים לקבל את מבוקשם. בקרוב רשימה נוספת.
D dobo New member 20/5/15 #90 כל הכבוד על הנדיבות, מעורר השראה. מי רוצה את זה? מחזיק כרטיסי ביקור. כבר הצעתי אותו בעבר והיו מבקשים, אבל שמרתי והתחייבתי לראשון שביקש ובסוף הוא לא הגיע לקחת. (למסירה בת"א)
כל הכבוד על הנדיבות, מעורר השראה. מי רוצה את זה? מחזיק כרטיסי ביקור. כבר הצעתי אותו בעבר והיו מבקשים, אבל שמרתי והתחייבתי לראשון שביקש ובסוף הוא לא הגיע לקחת. (למסירה בת"א)