למסירה...

berry23

New member
למסירה...

* מסך 17" עובד במצב מעולה. * שק בגדים לעונת המעבר ולחורף לבחורה צעירה מידה 1,2 חולצות ומכנסיים. * נעלי נשים : - זוג סקצ'רז לאישה מידה 38 מצב שמור טוב. - זוג ספורטיביות (כמו פומה) כחולות מידה 38. - 2 זוגות נעלי ספורט שחורות של ריבוק (כמו של החיילות) במידה ו-36,37 שמור מעולהה - זוג ספורט מוזהבות עדין (לא נוצצים וכאלה) מצב מעולה מידה 37 יש עוד איזה 2,3 זוגות לא זוכרת אבל בערך במידות האלו. * נעלי גברים מידה 45 ספורטיביות שחורות כמו חדשות ממש טובות. * קופסאת תכשיטים מעץ- חדשה. * חזיות למתחילות את הניצנים...חזיות במידות קטנות קטנות מצב מעולה יפות ואיכותיות.( חזיות ממש לא ספורט) * 2 כדורים (כדורגל) אחד צריך קצת ניפוח אבל לא עם חור או משהו והשני יותר טוב. כל הדברים בנס ציונה...רק לבוא לאסוף....

שוקולתה

New member
בריא אשמח לקבל

• חזיות למתחילות את הניצנים...חזיות במידות קטנות קטנות מצב מעולה יפות ואיכותיות.( חזיות ממש לא ספורט) - זוג סקצ'רז לאישה מידה 38 מצב שמור טוב. * שק בגדים לעונת המעבר ולחורף לבחורה צעירה מידה 1,2 חולצות ומכנסיים. * נעלי נשים • * נעלי גברים מידה 45 ספורטיביות שחורות כמו חדשות ממש טובות. אבל עם תוכלי איך להעביר לי

היי, אשמח בכייף לקופסאת תכשיטים../images/Emo13.gif

תוכלי להעביר לי עם שוקולטה? היא גרה לידי ממש...

berry23

New member
בכיף שוקולטה וגם לאמא של אופירי אבל אין לי

איך להעביר אליכן...תנסו למצוא שינוע...

היי עכשיו נפל לי האסימון: האם זו את שנתת לי א

את השולחן לאופיר??! איזה מקסימה שאת! דרך אגב, בעלי לא ממש הצליח לחזק אותו והוא קצת מתנדנד (למה לא מצאתי לי בעל נגר למה??!) אבל אני אוהבת אותו מאוד!!!! שוב תודה ככה על הדרך- שבוע טוב... ליז

שוקולתה

New member
ומה אם הדברים שהכנתי לך מה נעשה

תגידי לי כי אין לי מקום גם אפשר שינוע מברי23 אליי מי יכול בבקשה לעזור ?????????????? היו היש מישהו בבית

0ziris

New member
../images/Emo24.gif BERRY אולי הייתי עוזר עם זה

השאלה האם יש יותר שעות שאת זמינה (כי גם איתי קשה לתאם בימים האלה)

berry23

New member
אוזיריס ואמא של אופירי...

אוזיריס- אני בבית כל יום אחה"צ לקראת הערב, בערב אני כמעט תמיד בבית, ואם יש לך אפשרות לעזור תבורך... ככה או ככה אתה תמיד תשאר
ואמא של אופירי, יפה שירד לך האסימון רק עכשיו...חחח . מה שתצטרכי- בכיף! ותזכרי שאם יש אהבה כל הדברים המתנדנדים מתייצבים...(זה לא נשמע כ"כ טוב הא?

עפרה 22

New member
היי ברי

אני אשמח לקבל בבקשה אדבר איתך יותר מאוחר המסרים לא עובדים לי

berry23

New member
המסך זה הדבר היחיד שנשאר פנוי...

השאר יימסר לשוקולטה, לעפרה22 ולאמא של אופירי... אתה יכול לבוא לקחת כל יום בשעות אחה"צ או הערב (גם היותר מאוחרות) אני מנס ציונה...

שוקולתה

New member
ברי האם קבלת את הדברים כבר רציתי לדעת

ובהזדמנות זאת רציתי להודות לדוריך שלקח בגדים עבור ברי23 כל הכבוד שלקחתה ממני .

0ziris

New member
אשמח שתעדכנו אותי מה קורה עם השינוע הזה-תודה

האם הסתדרתם כבר ?

למעלה