למסירה תרומות (והמון)

למסירה תרומות (והמון)

מזנון משנות החמישים- אורך 2 מטרים ורוחב בערך 1/2 מטר-אולי יותר(היה של ההורים של בעלי, צבעתי אותו בצבע אדום יין- לדעתי הוא מדהים (מאוחר יותר אצרף תמונות). המון קלטות וידיאו לילדים, תיכף אכין רשימה (הקלטות הן תרומה של חברה שלי). מסך מחשב 17 אינץ תקין לחלוטין ובמצב מעולה (את המחשב תרמתי היום לחייל מגבעתיים - במקום למירנטו - מכיון שהיא מקבלת כבר ממישהו אחר) מסך שטוח למחשב 17 אינץ' - יש בעיה עם הצבעים מכיון שהצבע הדומיננטי הוא אדום (נראה לי כיוונון קטן) 2 מקלדות למחשב - אינני יודעת אם הן תקינות (אחת מהן של מייקרוסופט והשניה של חברה אחרת) המון קלטות וידיאו לריקודי עם בגדי צופים לילדים רזים רדיאטור - טוטיפרוטי - אפשר כבר להגיע לאסוף יקירה שולחן מחשב במצב טוב (צבע חום כהה) אולי יהיו לי עוד דברים בהמשך, אני בשלב של טיהור הבית
מי אמר אני - ולא קיבל

מירנטו

New member
מיכל היקרה!

קודם כל תודה על הרצון לתת לי את המחשב יצא מזה רק טוב עכשיו שניים יהנו.אני מקוה שאת בשלבי החלמה מתקדמים.אשמח לקבל את שולחן המחשב ,המחשב עצמו בחלקו אצלי ואין איפה להניח,האמת שברי פירסמה אבל השינוע קצת בעייתי זה רחוק ואת קרובה אז אם עדיין פנוי אשמח מאוד.ואיחולי החלמה מהירה וחג שמח לך ולמשפחה.נשיקות אביטל.

סוזי10

New member
אם תוכלי להעלות תמונה זה

טוב מאד. אני כבר מחפשת המון זמן מזנון

תודה יקירתי-השולחן שמור לך../images/Emo23.gif

אני מרגישה ב"ה טוב. נשיקות גם לך. אני שמחה שהכרתי אותך

נתחיל מהקלטות וידיאו. CD ו- DVD

לילדים - הכל מקורי ובאיכות מעולה!! DVD :- 100 שירים ראשונים חלק א' - דיוידי דובי גל הוא ד"ר דובידו - רופא צעצועים דיסקים-CD 100 שירי פעוטות חגי תשרי מוצרט לקטנטנים בייבי מיוזיק שירי חנוכה מבחר שירי ערש חיות בפזמון קלטות וידיאו:- הזחל הרעב ברני צבעים בובי ובובה משפחה זאת אהבה (ברני) בריינרי בייבי - המוח הימני מעשה בחמישה בלונים דיג דיג דוג שירי החגים שעליהם גדלנו (מתוך 100 שירים ראשונים) פחד בוגי (בנות הפאואר פאף) דתיה בן דור - שירי משחק חיבוקי מפתחות הקסם של דידי סופי ומופי (עם סופי צדקה) מצעד ערוץ הילדים - להיטים מכל הזמנים שירים קטנים שאהבנו טיף וטף 2 בא לי מסיבה לי (אורנה ומשה דץ) אצבעות בייבי סמרט - בייבי דוליטל (הכרות משעשעת עם חיות הבית והסביבה הקרובה) קסם בגימבורי 1 פים פם פה בארמון הקסמים (קלטת שניה) טיף וטף המשפחה שלי מלך האריות בוא אלי פרפר נחמד בייבי נפטון - מגלים את המים (לתינוקות) קטני קטנים (מיריק שניר* בייבי שייקספיר - עולם של שירה טיף וטף לטף לילה טוב.

יובל2

New member
שלחתי לך מסר בענין הזחל הרעב ,,

וה-DVD מקווה שתזהי את הניק

למעלה