למסירה מנוגון

danymaor

New member
מקווה שזה הפורום הנכון. מה זה אומר.

מה זה אומר free testost שצריך לצאת בין 0.14-3.90 ויוצא 7.8. הנבדקת בת 49 ועשתה את הבדיקה עקב נשירת שיער. הבדיקה גילתה גם testoterone נמוך של 0.28 במקום 0.30-3.80

galim29

New member
הודעה לא ברורה../images/Emo2.gif

סתם עצה ידידותית: לכתוב הודעה פחות עמומה. זה נראה כמו צופן של ספרות לא ברורות. אנחנו לא פורום רפואי, ואילו בדיקות שרופא צריך לאבחן ולהסביר. גם בדיקות שקשורות במחלה, מאוד נזהרות פה לא לאבחן כלום.

זואילי

New member
מתכון פשוט לסופ"ש - קציצות טונה ותירס בתנור

לקוח מהבלוג של ניקי המלכה, רק עם המצרכים - תחליפים שיש בבית של אנדואית. אני באופן אישי בעייתית עם דגים אבל ממש מנסה לאכול את זה... אומרים שדגים זה טוב.. והאמת - יצא פצצה ושמחתי שמצאתי פיתרון בצורה הזאת. מצרכים: 2 קופסאות טונה (הקטנים. עדיף כמובן במים, אבל לא נהיה קטנוניים. בכל אופן שופכים את הנוזל) 550 ג' תירס (או קופסא או מקפוא של סנפרוסט) 1 קופסא קטנה רסק עגבניות. בצל יבש קצוץ ומטוגן ב 1 כף שמן (השתמשתי בקנולה) חצי כוס פירורי לחם (השתמשתי בפירורים מחיטה מלאה) 2 ביצים מלח, פלפל וכורכום. (לפי הטעם האישי) הכנה: לערבב הכל יחד. ליצור כדורים קטנים וטיפל'ה למעוך אותם, לסדר על תבנית עליה נייר אפייה (עליו כפית שמן ומרחתי עם מברשת) ולתנור המחומם מראש - כחצי שעה ב 180 מעלות. אחרי כרבע שעה להפוך אותן ובעצם לאפות עד שהן שחומות יפות. (אפשר גם לטגן אבל אני נמנעת, ומה שאפשר להכין בתנור אני מעדיפה). בחיי שטעים. נראה לי שגם ילדים יאהבו. בתיאבון!

gui1

New member
חודש בלי גלולות - פואמה

חודש בלי גלולות והבטן תפוחה נפוחה חודש בלי גלולות וגם אין הריון אפילו לא אהבה או רצון לתשוקה חודש בלי גלולות ואיזה כייפ עוד לא הגיע המחזור וגם לא סימניו המקדימים יש קצת חששות וקצת התרגשות מהבאות ותפילה שהשנה הכל יהיה אחרת ורק טוב אפילו אם יהיה בקורטוב

ניקה25

New member
הייתי שמחה!

אבל לצערי התור שלי ב13:00

למעלה