למסירה מיידית!!

למסירה מיידית!!

למסירה מיידית וללא כל תמורה, עקב קושי בהתמודדות, עייפות ולאות מצטברים. כבר עכשיו אני מרגיש כזומבי וזאת למרות שזש"נ (אלוהים ישמור אותה מכל רע ימלאה בבריאות,כח,שמחה,ואורך נומס) לא מעירה אותי בלילה אני מתעורר! פכוך כזה וכבר מפרפר לי ת'צורה! אה.... ועוד דבר אם אני מתאהב גם בו (בנוסף לאהבתי הראשונה זש"נ) זה אומר שאני נהיה חנון? אה..... ועוד דבר שמו בישראל הוא:
הוד
שלכם (בעצם... לא שלכם) ישראלי אחד - טרוט עיניים ובבעית אהבה קשה.

היית מת למסור אותו ../images/Emo88.gif

מתערבת איתך שכשהוא הולך אתה וזש"נ רצים אחריו! יאללה...תפסיק לבכות זה הולך להיות כך הרבה זמן ותאמין לי............ איך שהם גדלים....גם הדאגות והבעיות גדלות... אבל..........שאלו יהיו הצרות שלנו
נשיקה להוד....שם מיוחד....לא חושבת ששמעתי כזה שם....אני מבינה שזה קרוב ל... הוד רוממותו ? רובין הוד ? למה התכוון המשורר ???

בגלל בעיות בניסוח

לא הבנת אותי נכון. אני מוסר את העייפות והלאות לא את הוד! ותודה על "העידוד והתמיכה." בקרוב אצלך עוד לפחות שלשה! ומהיכן השם הוד? מאז שנים אחורה רציתי את השם הזה וכעת כל שנותר הוא "לעשות" ילדה ולקרוא לה הדר. ומה יוצא? הוד והדר. ד"א את כל הציצי הוא מקבל ומה איתי?

ויק1

New member
הלו אתה

נשיקות לכולם שם
לא לוקחת ממך כלום לא עייפות ולא לאות ולא הוד ולא כלום תסתדר לבד אתה ילד גדול

צרור ברכות לרך הנולד.

בקרוב אצלי . מכיר את השם הוד . זה תיכנון יפה הוד והדר . ה"ה . אני אמשיך את המסורת של אמא שלי . וכל ילדי יתחילו באות אלף . שיהיו א"א כמוני . רק אור ואהבה my friend . אור
ואהבה

חכה חכה...

עוד מעט יבוא עוד אחד. כי דברים טובים באים בזוגות
הוד - שם מקסים ואצילי
ואתה לא נהיה חנון, אתה כבר חנון
הרבה נחת, ושרק דברים כאלו ידירו שינה מעיניך

למעלה