למסירה לדורש המתאים

למסירה לדורש המתאים

תרומות פרטיות שלי: טוסטר אובן ישן אבל תקין ועובד מצוין סורק UMAX תקין ונהדר חולצות טישירט מידה גדולה ואולי גם כמה מכנסיים ושמלות, לא החלטתי לגמרי ממה נפטרת. מידה 42-44. עוד הפתעות בהמשך......

אה, שכחתי

מוצרי קוסמטיקה שונים ומשונים גם כן למסירה. יימסרו שוב, לדורש המתאים בתיאום מראש.

אולי הגיע הזמן...

שאתחיל לטפל בעצמי?? קרינושנוש... אשמח לקבל אם אשפר את הבגדים והמוצ' קוסמטיקה תודה... גלית

Tal Tal4

New member
קרינושנוש- את יכולה להעביר אלי

אני אעביר לאיילת ומשם למכורתנו- הלא היא....

אוקיי טל טל ותרומות נוספות-שימו לב

קומקום חשמלי מקלדת ועכבר למחשב טלפון אלחוטי- ישן אבל תקין

אין לי בעיה כעקרון, רק חשוב לי לדעת

מי את ולמה את זקוקה לדברים?! וכמובן מאיפה את?

נירה63

New member
לקרינושנוש אני מכירה את אפרוחים

אודה לך אם תוכלי לשלוח/להעביר את הדברים הנחוצים עבור אפרוחים וילדיה. תודה נירה.

sky*

New member
אם אין דורשים לסורק

אשמח להעביר למשפחה האתיופית שבטיפולי. אמנם עוד לא מצאנו מחשב אבל אני בטוחה שזה ישמח אותם מאוד וישדרג את מחשב לכשיהיה. sky

לכל מי ששלח לי מסרים

קודם כל ההתנהלות המקובלת צריכה להיות על גבי הפורום ולא במסרים. זה כבר נאמר בעבר. שנית - מאחר והיו פניות רבות לגבי הסורק ומרביתן מניקים שמעולם לא פגשתי בעבר, אני מבקשת לפרט כאן מי זקוק לסורק ועבור מי בדיוק. זה לא אמור להיות קשה, אבל מנסיון עבר, אני לא מעונינת שהתרומות שלי יגיעו לידיים הלא נכונות.

aadmt

New member
איתך הסליחה ואם את רוצה לברר לגבי

את יכולה לפנות אל מיכלית של הצאט היא יודעת עליי

aadmt

New member
ואם תשימי לב שלחתי לך בפורום קודם

לכן לפני שפניתי אלייך במסר

sky*

New member
אם יש דורשים רבים אז אני מוותרת

כי בינתיים עוד לא מצאנו מחשב ואין טעם שהסורק ישכב סתם ככה בזמן שמישהוא אחר יכול לעשות בו שימוש. דרך אגב, השתתפתי בפורום בעבר והפסקתי בגלל קוצר הזמן, עכשיו נתקלתי במשפחה שאני מכירה אישית וראיתי שהם זקוקים לעזרה, לכן חזרתי לביקור וכנראה שבגלל זה אני לא נראית לך מוכרת. sky

למעלה