למסירה חמוס

WTR

New member
../images/Emo36.gifנא להפיץ למכרים שלכם

ולכל מי שאתם חושבים שמתאים לגדל חמוס. חייבים למצוא למסכנון בית!

WTR

New member
כלום,

היא (כנראה) נמצאה ברחוב ושהתה שבוע אצל הויטרינרית שהתחילה את השרשור. כעת החמוסה אצל רעות (אני אצלה כרגע) מכל מיני סיבות, ומחר היא תראה ויטרינר. אין לנו רקע של החמוסה, רוב הסיכויים שהיא לא מחוסנת כי היא קטנה. אין לי הרבה ניסיון עם גורים, אבל ההשערה שלי היא שהיא בת שלושה (וחצי?) חודשים. היא מקסימה, ממש בובה. לא מפסיקה לצחקק, קופצת ובוחנת הכל 10 פעמים. היא מריחה מדהים (ריח של גורים
) אני ממש מסניפה אותההההה... בקיצור, ברגע שהיא תראה ויטרינר יהיו תשובות ברורות יותר. היא נראית בריאה, אומנם מלאה כולה בפרעושים. זה יטופל כבר מחר. תמונות בימים הקרובים.. בינתיים - תפיצו ותשקלו להביא עוד חמוס

WTR

New member
למבינים ../images/Emo206.gif

צילמתי את ה.. מה שזה לא יהיה. זה ממש ממש בולט, נמצא מקדימה לתחת (איפה שאשכים אמורים להיות) אבל זה לא נראה כמו אשכים, כי בין שתי הבלוטות המוזרות, יש חור שמתוכו מופרש חומר שקוף. אז אם זה איבר מין נקבתי, למה הוא כזה נפוח?!? אשמח אם מישהו יבהיר את הסוגייה.

WTR

New member
ותמונה זוועתית של המתוקונת, מפלאפון

(מסכנה, עוד לא מכירים אותה וכבר אני מראה תמונה אחת של איבר מין והשניה גרועה ברמות..)

altid

New member
אוי איזה פוצ'קית!!!

היא ממש דומה לאיה.... כזה פרצוף גורי... הלוואי שהייתי יכולה לקחת אותה...

carmikush

New member
זה נראה ממש לא טוב

זו החמוסה הקטנה? נראה לי שהיא זקוקה לוטרינר. זה נראה ממש חשוד ומוזר. אולי מיכל תדע מה זה...או ענת... בהצלחה

WTR

New member
או שזה אשכים, ואז לא ברור למה

יש הפרשה. או שזה איבר מין נקבתי, ואז לא ברור מה הנפיחות המוזרה הזו... אני אתקשר לאחד הויטרינרים.

carmikush

New member
אבל אשכים יש רק לחמוס בוגר מינית

לא? כך שזה מוזר מאוד שרואים את האשכים. נראה לי שיש לה דלקת או משהו. ממש מוזר... נראה לי שעדיף שתתקשרי עכשיו כי אולי זה מסוכן...

carmikush

New member
מה עם עמיר מאורר? תנסי בקישורים עוד

וטרינרים שמטפלים בחיות אקזוטיות. מישהו חייב לענות.

אוי ואבוי..

זה נראה בול כמו ייחום! וכמובן שיש הפרשות. ככה זה בייחום!!יש מלא הפרשות... (נו כמו לנשים שביינינו?
) אי אפשר לשער מה הגיל שלה. יכול להיות שהיא יותר מבוגרת אך נראת קטנה. פונץ' שלי מאוד פיצית בגודל, קשה להאמין שהיא בת שנה.אל תהיי ככ בטוחה שזאת גורה..

carmikush

New member
איזה לחץ. לא חשבתי על זה בגלל שהיא

אמרה שהיא גורה. אמאל'ה חחח. צריך דחוף זריקה נגד ייחום או עיקור או משהו.

למעלה