למסירה חמוס

חח .. עושים

אחד ועוד אחד... הממם איבר מין נפוח... הפרשות... מה זה כבר יכול להיות. במיוחד כשאף אחד לא דיבר פה על גור עם אשכים והפרשות..

WTR

New member
חחח אולי כי יש משהו בולט מאוד

איפה שאשכים נמצאים בד"כ? טוב, דיי, אני שותקת

WTR

New member
היי!!! את צוחקת עלי?! ../images/Emo7.gif

אני לא שיערתי שזה ייחום, כי הייתי בטוחה ב100% שהיא גורה! את לא מבינה עד כמה היא קטנה! היא פצפונת! אני לא יודעת אם את זוכרת עד כמה לולה קטנה.. היא הרבה יותר קטנה מלולה! בגלל זה לא חשבתי על ייחום אפילו, מקסימום דלקת.

אני זוכרת ../images/Emo13.gif

אני זוכרת שגם השוותם את פונץ' ולולה.. והן היו כמעט באותו גודל.. חח.. ואי אם היא באמת יותר קטנה(בגודל)..איזה מוזר

Sweet Fantasy

New member
החמוסה מיוחמת

דיברתי עם איילת בטלפון, אני מניחה שיינסו לעקר אותה בזמן הקרוב, אבל כן ככה נראת חמוסה מיוחדת, וכנראה שהיא לא ממש בת 3 חודשים
יותר לכיוון של ה7-8 אני מעריכה.

carmikush

New member
מזל שזה לא דלקת או משהו. לא שזה טוב

אבל לפחות יודעים מה זה. חחח.

WTR

New member
כן, בלעכס.. אין לי ניסיון בזה ../images/Emo4.gif

WTR

New member
היא תעוקר בתקווה כבר מחר,

היא מיוחמת מינימום שבוע

WTR

New member
טוב, ד"ר שור אמר שזה לא דחוף

ורק משבוע שלישי זה מסוכן... אז אנחנו נחכה, ונעקר אותה עוד שבוע בערך
משהו שצריך לדעת על חמוסות מיוחמות? ומה הסימנים לאנמיה (חלילה)?

Sweet Fantasy

New member
אבל אם ממילא היא תעקר

אז למה לחכות? והייחום, לא היה כשהיא הגיע? אין שום דבר שצריך לעשות, אולי לשטוף את האיזור שלא יהיה זיהום (בכל זאת.. נקבה) ברגע שאנמיה מורגשת זה כבר מאוחר בדיי, ככה שאין טעם לחפש אנמיה, בגדול לשמור שהיא חיונית (אוכל, שותה עושה צרכים והדברים הרגילים)

WTR

New member
אני בדעה שלכם

למה לחכות? לא יודעת, אם היה לי כסף הייתי מעקרת אותה כבר היום. אבל אין לי.. והחליטו שמחכים עם זה. העניין הוא, שהיא הגיעה מיוחמת, אז לא הבנתי איך מסיקים שזה לא מסוכן? יכול להיות שהיא כבר בשבוע השלישי ואנחנו לא יודעים את זה, לא? *הולכת לקרוא על ייחום של חמוסות*

טוב

אם ד"ר שור אמר שזה לא מסוכן *כנראה* שהוא מבין..ואני חושבת שווטרינרים יודעים להבדיל באיזה שבוע היא מיוחמת...בהתאם לנפח או משו..

WTR

New member
הוא לא ראה אותה עדיין. הכל טלפונית.

בגלל זה אני חוששת..

רגע

ל-מה יש לחכות? אם זה אפשרי.. את יכולה לעקר אותה כבר עכשיו.. או שאם אני מבינה נכון את כאילו מחפשת לה בית? כדי שיעקרו אותה בעצמם ?
לוקחת כסף על זה? יש פה את יונתן שרוצה חמוס.. את כרמי..

WTR

New member
הא? כמה מסקנות הסקת חחח

למה לחכות? החמוסה בעיקרון שייכת למי שמצאה אותה, אותה בחורה שפרסמה פה את המודעה. היא זו שמשלמת על ההוצאות שלה, ואני זו שמארחת את החמוסה. אמרתי מראש שאין לי יכולת לממן את החמוסה כללית, אלא רק לספק לה בית, חברה וחינוך. כן, אנחנו מחפשות לה בית קבוע. ולא, אני לא מחכה שהמאמצים יעקרו. פשוט הוחלט יחד עם ד"ר שור שניתן לחכות, אז הם מחכים.. מסיבות אישיות. את תהליך האימוץ סביר להניח שהיא תעשה ולא אני, כי היא שייכת לה. אבל לפי מה שהבנתי, יילקח כסף עבור הוצאות בלבד, כמו העיקור לדוגמא.

אה

אבל אם יש פה בפורום מישו שרוצה.. למה שלא תגידי לה שמצאת לה בית או משו? טוב בעצם, היא פרסמה פה מודעה למסירה
חחח בסוף את לא תוכלי להפרד ממנה
כמו שאני נקשרתי לפרנאנדו
וסביר להנייח שהוא נשאר אצלי ... (הבחורה לא ממש מראה לי כיוון אחר
{וטוב שכך}
) בכל מקרה בהצלחה

למעלה