למסירה ומחפשת...

berry23

New member
למסירה ומחפשת...

למסירה הרבה בובות פרווה יפות רמקולים למחשב עם סאבוופר (מגבר) טובים זקוקה ל: מ-ש-ח-ק-י-ם לילדה בת שנתיים וחצי- לבת שלי יש רק צעצועים ולא משחקי התפתחות, רציתי אתמול לשחק איתה ושמתי לב שבאמת אין לי בכלל משהו חוץ מבובות וכאלה, משהו שאפשר לשבת איתה וללמד אותה או משחק שבו בתור הורה אני יכולה להקדיש לה מזמני כדי לחוות איתה וזה תיסכל אותי..יש משהו שאתם יכולים להמליץ לי אם אין למישהו?? אני מאוד מאוד אשמח... ואני זקוקה גם לבקבוק ולמוצץ, אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל בלילה היא לא מוכנה לשתוות מכוס ועד עכשיו היא היתה בכלל בלי מוצץ אבל היא מוצצת אצבע ולאחרונה בא לה הג'וק הזה של מוצץ והיה לה ואבד ואמרו לי שעדיף לתת לה כי יהיה יותר קל לגמול אותה ממוצץ מאשר מאצבע... ומזכירה שוב אם יש למישהו נעליים לגסר מידה 42 לבחור הזה שהולך עם נעליים קרועות שאז ניסיתי לברר פה ולא הלך כ"כ... תודה.

berry23

New member
מה נסגר איתי היום, שוב שכחתי

מחפשת גם בגדי הריון מידה 44-46 או סתם בגדים גדולים...

פרלמנים

New member
יש לי מכנסי הריון כחולים

2 זוגות מידה 44 או 46, לא בטוחה. גזרה טיפה מיושנת אבל אלסטיות ונוחות. אני מאזור השרון. מאיפה את? ג'סיקה

grafit1

New member
היכן את נמצאת ?

היכן את נמצאת ? אשמח לקבל את מע' רמקולים למחשב שלי

חל7

New member
יש לי נעליים במידה שאת מחפשת כחדשות

נעליים מקסימות של בעלי שקנה ולא נועל סוג טוב ויפה וכן מספר בגדים ששמרתי לך של גבר, אבל הבעיה זה רק השינוע . אני מירושלים אשמח להעביר אלייך תעדכני אותי..

sagilgul

New member
BERRY יש לי כמה משחקי קופסא

בת כמה הילדה ? ומהיכן את ?

berry23

New member
אני מנס ציונה....הבעיה היא כרגיל

השינוע....

emu99

New member
שינוע

berry אולי אוכל לעזור בשינוע, אני לא מגיעה לי-ם בזמן הקרוב אבל אולי שינועים אחרים? אמו

sagilgul

New member
הוד השרון, מנסה לארגן לך שינוע

אם יש מישהו בזמן הקרוב אז עדיף. לא אמרת באיזה גיל הילדה

פרלמנים

New member
אם את מארגנת לberry שינוע לנס ציונה

אז אשמח אם תקחי גם את מכנסי ההריון. אני מרעננה אז אוכל להגיע אלייך להודה"ש. שלחי לי מסר ומס' טלפון. ג'סיקה

berry23

New member
אני מנס ציונה, ואנסטסיה, איזו מעטפה

היתה אמורה להגיע אלי??? לא הגיע כלום בכל אופן...

למעלה