למנסי שיטת ה-wild

כסיל

New member
למנסי שיטת ה-wild

סתם עניין אותי לדעת כמה זמן או כמה ניסיונות לקחו לכם עד שהגעתם לחלום צלול או לפחות להרגשות?כי ניסיתי פעמיים ורק הלילה הרגשתי משהו קטן אבל בגדול לא הצלחתי ונראה לי שהשיטה הזאת לא מתאימה לי כי אני מאבד את הריכוז ומתחיל לחשוב על אנשים! אז עוד שאלה:מהי השיטה הטובה יותר לאנשים שלא מצליחים להתרכז?האם באמת צריך להיות מרוכזים ב-100% במוזיקה לדוגמה או שזה טבעי שמתחילים לחשוב דברים אך עדיין נשארים מרוכזים גם במוזיקה?

LucidGuess

New member
בעיית התרכזות...

לי יש אותה בעיה, עד לפני כמה חודשים היו לי הצלחות מאד יפות עם השיטה הזאת, אך לאחרונה אני ממש לא מצליח להיכנס שוב לחלום צלול בעזרת השיטה הזאת והסיבה היא שאני מהר מאד מתחיל לינדוד עם המחשבות לכל מיני דברים שמטרידים אותי לאחרונה, הבעיה גם שלוקח לי הרבה זמן להרדם לאחרונה, לפחות שעה או שעה וחצי, ומאד קשה לי לישמור כל כך הרבה זמן לא לינדוד עם המחשבות... אני לא יודע אם ההגדרה הנכונה היא "להיות מרוכזים במוסיקה ב-100%" , זה יותר שאתה צריך להיות עם כל תשומת הלב שלך תהיה על המוסיקה, מנסיון אישי מאד עוזר אם אתה שר או מזמזם בראש יחד עם השיר. Lucid

Variety

New member
בעיות הריכוז

עניין הריכוז מאוד מתסכל, אך שמתי לב שלא צריכים להיות מאוד מאוד מרוכזים. כדאי לספור, אך לתת לעצמנו קצת לאבד מודעות. כל 5 מספרים נניח להגיד משהו כמו "אני מודע". ולהמשיך בספירה. ככה אם נאבד קצת את המודעות, הגוף יירדם יותר בקלות, וכל 5, המודעות תעלה קצת. ראיתי שזה פועל, ותוך קצת זמן של חוסר מודעות, חוזרת המודעות כאשר אני במצב יותר עמוק. לכן, אין צורך להיות 100 אחוז מודעים, כי זה יכול להפריע, כדאי להיות בקו הדק שבין מודעות לחוסר מודעות. וככל שאנחנו יותר ויותר מתקרבים לחלום, יותר להקפיד - אך בכל זאת להקפיד בלי שאנחנו מקפידים על ההקפדה, כדי לא לחשוב יותר מדיי ולהתעורר. כשהחלום מתחיל להבנות, לא לגעת במה שנבנה, לחכות שהחלום יתחיל, ואז להעלות את המודעות בעזרת החשיבה.

KEiN

New member
אצלי זה ככה...

בזמן שאני מאזין למוזיקה אני כלכך מרוכז שאני שומע את התקליט 3 פעמים ברצף (בלי הגזמה). בזמן שאני סופר או שאני מאבד ריכוז- או שאני פשוט נרדם יחד עם הספירה או בילעדיה. להקשיב לשעון- אין סיכוי!!! אחריי שלוש דקות אני מתחרפן!! הווילד הזה מסובך...

אלונגו

New member
הצלחתי ווילד פעם אחת...

בהתחלה התרכזתי במוסיקה, מתישהו פשוט לא יכלתי יותר, התחלתי לנדוד עם המחשבות. מתישהו הבנתי שאני לגמרי מטושטש ועומד להרדם. רק אז התחלתי להתרכז במוזיקה. ככה הצלחתי להגיע לויילד. בהצלחה

כסיל

New member
לא הבנתי משהו...

להקשיב למוזיקה ובנוסף לספור או שפשוט סופרים וזהו? ולגבי מילד,כשאני מדמיין את החלום או סביבה כלשהי אני צריך גם אז להיות מרוכז לגמרי?

למעלה