למני

איילב

New member
למני

מני שלום ובוקר טוב שמי אייל ואנחנו לא מכירים אבל אני בטוח שעוד נכיר קראתי ב 1 מההודעות שאתם רוצים לפרסם בבתי הלוחם מני צריך לבדוק עם אפשר להעביר הודעה לעיתון הלוחם כי אני עד אתמול לא ידעתי על קיום הפורום אייל

רעיון טוב,שיהיה פרסום בעיתון הלוחם

גם אני חשבתי על זה. רק שיש בעיה קטנה- בעיתון הלוחם כל מודעת פרסום עולה כסף(עבדתי פעם בעיתון ארצי) ומי יממן את המודעה? אני דווקא מציעה שאפשר לפנות לגורם :עובדת רווחה בלשכת השיקום,ולשאול אותה על פרסום הפורום בלוחם. כי כמו שאמרתי,אני מניחה שגם שם זה עולה כסף(ואולי אני טועה) מני- אתה תמיד בבית הלוחם בת"א,אולי תברר שם במחלקת מודעות. כי אני בהחלט חושבת שהפורום הזה,הוא בבחינת מין תראפיה בנושא הנכות ומני שוב-תבורך על הרעיון לפתוח פורום,אני מרגישה שכאן זה גם המשפחה שלי

smile2life

New member
אז זהו

שבאזור יום העצמאות הייתה לי פגישה עם ענבל, מנהלת התרבות של בית הלוחם ת"א, לגבי פרסום בבית-חם (בטאון בית הלוחם ת"א), התשובה הייתה שלילית. ל"הלוחם" גם פניתי עצמאית וגם שם התשובה הייתה שלילית. אני אודה אם אחד המחובבי הגרפיקה כאן ייזום עיצוב של משהו קליט ואולי ניתן יהיה להדפיס ולתלות בבתי הלוחם - במקביל לחץ מתון על מחלקות התרבות בבתי הלוחם השונים, גם יכול לעזור כדי פרסם את הפורום.

smile2life

New member
מישהו מוכן לעזור הקידום הנושא?

פניתי לשמואל בר דוד (העוזר של מוץ), הרי אסור לפנות ישר לאלוהים והנ"ל הפנה אותי לאיתן ברק המנכ"ל, שהייתה פגשה נחמדה לפני כחצי שנה והוא נתן או קיי עקרוני. יותר מזה כל עזרה תתקבל בברכה.

איילב

New member
מה בדיוק

אני לא מבין מה בדיוק אתה רוצה ברגע שקיבלת אישור צריך לנסח הודעה וזהוא לא???

smile2life

New member
לא ניסחתי נכון

המנכ"ל (איתן ברק) נתן וקיי עקרוני= נתן או קיי עקרוני לפורום, משמע שאין אינטרס לארגון להתנגד לפורום ולא אוקיי עקרוני לפרסם. תאמין לי שלי אין בעיה לנסח כמה מילים ואפילו נובלה על הפורום כדי לפרסם. פשוט מחפש פירצה להכנס בה.

דלית 3

New member
תכתבו "מכתב למערכת" כמו שהרבה

קוראים כותבים על כל מני נושאים. לא נראה לי שזה בתשלום.

זה רעיון טוב,ובמכתב הזה אפשר בעצם

לפרסם את הפורום, אבל בכל זאת חושבת שמודעת פרסום תהיה אפקטיבית בהרבה.

smile2life

New member
רעיונות

דבר עם אנשים, שאתה מכיר, נכים, בני משפחה של נכים, מטפלים והפנה אותם לכאן. בנוסף ניתן, כמובן, לכתוב מכתבים למערכות עיתונים ולארגון נכי צה"ל בנושא - אולי אם יראו שלא מדובר "במטורף" אחד, יתחילו לתת תשומת לב לנושא. הכתובת המקוצרת של הפורום היא: http://forums.tapuz.co.il/nzahal

../images/Emo32.gifעיתון "הלוחם"

אני (בע"ה) במהלך השבוע הקרוב,אשלח פקס למערכת עיתון "הלוחם" ובו המלצתי על הפורום. יש לי אחד העיתונים של "הלוחם" ,וממנו אקח את מספר הפקס. לפחות אנסה

למעלה