למני מלכא שלום רב
שים לב למה שכתבת אלי בפורום ,זה לא ויכוח אז מה זה בדיוק , מני את הרקורד שלי אתה לא יודע ואתה לא מחוייב לדעת , אך בין זה ובין זה שתחלוק עלי בדברים שאין לך מושג בהם ואתה מדבר רק מתוך רגש ולא מתוך המציאות והעובדות כפי שהן , אתה לא שותף למערכת הדיונים המתקיימים בדרגים הבכירים , וצר לי על כך כי אתה מזלזל על כל מה שאני אומר אתה סותר את דברי אז ניסיתי להיות מאוד מאופק ומסביר עד לאותו רגע שכתבת לי משמך להעביר ביקורת , אז אני יכול לחדש לך כי יש לי את הסמכות , יורם כהן מנסה לחזק אותך לא מתוך מניעים אידיאולוגיים זה רק מתוך מניעה אישי כי היה לנו פעם ויכוח בנושא מקצועי ולא הסכמתי איתו , ואם אמרתי לך ילד זה לא בשביל להעליב אותך אך בשבילי אתה ילד מה לעשות , וילד זאת לא מילת גנאי בינתיים , הייתי מסכים שכך יאמרו לי היום והייתי חוזר לגילך, אחרי הכל אתה מסכים איתי ברוב דברי כי לא סתם אני אומר אותם יש לי את המידע הדרוש לומר אותם ולצערנו זאת האמת לאמיתה , מני תנסה ככה ברוגע לקרוא את מה שאני כתבתי , ולרדת לסוף דעתי תראה כמה אני צודק , ואי אפשר לבטל את הנסיון המקצועי של מישהוא שלגמרי בקיא בכל התחומים במערך הכבאות , ושותף גם להחלטות ברמה ארצית , וכנציג השרות ומתאם הפעילות מול פקע"ר ,לכן מני אני מצפה ממך כפי שאתה מתנהג עם הוריך , בכבוד , ואני בעל דרגה בכירה במערך הכבאות אני מצפה ממך שתיכבד אותי ,ואין לי בעייה לנהל ויכוח אך כשאני אומר לך על עובדות ואין לי בבעייה להוכיח לך שאני צודק , אז אתה צריך לדבל את הדברים לא בגלל שאני רוצה כך כי המציאות והעובדות הן כאלו ,