למני כל הכבוד !!!

מתלבט13

New member
יעני 400 שעות בשנה?

3600 שניות סרט * 20 דקות = 1200 שעות לחלק לשלוש שנים = 400 שעות בשנה.

naty 1

New member
ההקרנה בערוץ 8 נרשמה

מצטרף לברכות נשמע שאנשים התרגשו..

mirmiyam

New member
מדהים

שמתם לב לפסל המדהים של כותל עם פנים אצל לי בתור מישהי שמפסלת זה ממש עורר בי קינאה זה מדהים כמה אפשר להביע בפיסול לפני הסרט בכלל לא ידעתי שהיא מפסלת באופן כללי הסרט מאד ריגש אותי במיוחד בחלקים שממש הזדהתי תודה למשפחת פיליפ

גם את מפסלת נפלא

את טובה מספיק. תאמיני לי או לא. מחכה כבר לראות אותך ביום רביעי בהקרנה החוזרת בתל אביב.

rachel21

New member
אני מחכה לראות את זה פה-

אולי זה יגיע לפסטיבל הבא? אני פורשת שטיח אדום לכוכב הבא של hollywood !!! wellcome !!

פרימיירה - הקרנה בתל אביב

עקב הביקוש ולקראת תחילת השידורים בערוץ שמונה, תתקיים הקרנה נוספת של הסרט בבית ציוני אמריקה תל אביב, ביום רביעי 18/7 (השבוע). האולם לא גדול (200 מקומות), והכניסה למוזמנים בלבד. אין מכירת כרטיסים. מי שמעוניין להגיע נא לשלוח אלי מסר כדי להרשם. ישנן מעט הזמנות פנויות אז נא הזדרזו. בברכה מני

אבזץ

New member
שיט! עוד פעם אפספס?

המבחנים האלה לא באים לי טוב... מני, באיזה שעה ההקרנה תהא? רציתי להגיע לסרט בהקרנתו הראשונה, אך למחרת היתה לי בחינה... ועכשיו, הבחינה באותו היום של הסרט (עד 18:30). אוף. כסעמק! למה?!

השעה שהוא אמר היא לא השעה של ההקרנה

עם העליהום שיש עלי בפורומים של אנשי המגזר, עוד יעשו הפגנות ליד הקולנוע אם אפרסם את השעה (-:

uri80

New member
אל תתרגש. זה בעיקר עצוב.

חוסר היכולת להשלים עם מי שחושב אחרת מהם והפחד הזה הם מגרעתם הגדולה.

ההודעה שכאבה לי שם

אני קורא בחיוך את הטוקבקים שם. יש שם אפילו כמה מבריקים. אבל כשמישהי כתבה על אחותי זה צבט לי את הלב. זה מדהים כמה אין להם גבולות. וכמה שזה אולי נשמע מוזר, היה כואב לי לקרא שם את השרשור על אבא שלי. הם מכניסים פרטים נכונים שלו - השם הפרטי שלו, המקום בו הוא למד ולימד, והכל גלוי באינטרנט. למה הם לא יכולים לכתוב את מה שהם רוצים בלי כל זה? הם לא רואים כמה הם רעים? אוי כמה שהחברה הזו עלובה.

למעלה