למני כל הכבוד !!!

barr1969

New member
מני, ילד מוכשר שלי

צחקנו ובכינו, ובעיקר לבנו יצא אליכם. אתם כל כך יפים יחד, וכל כך משפחה, שיש הרבה כאלו שמקנאים בכם. <לא הבטחת לי חולצה ורודה?>

תגובה בקשר לחולצה הוורודה

תקשיבי, הכנתי חולצה ורודה, חדשה לגמרי כמו שהבטחתי לך. אבל אז, בחוסר מחשבה סיפרתי את זה לפרפר, והוא, מבחינתו זה יהרג ואל יעבור, וורוד תשאיר לבחורות. לא עזרו השכנועים וההסברים שהיום זו האופנה האחרונה וכל זה. מה אני יעשה עם בת חן? הבטחתי? כשהוא ראה שכלו כל הקיצין הוא שלף את האיום האחרון: "אם אתה בא עם חולצה וורודה, אני מביא את מעיל הפאנקיסטים שלי", ותאמיני לי, אם הוא היה מביא אותו, אף אחד לא היה מתייחס אלי בכלל, כולם היו מסתכלים עליו ורק עליו. אז נאלצתי לוותר, והלכתי לקנות בגדים.

barr1969

New member
אז עכשיו לפרפר יש עסק איתי

<תירוץ עלוב, מאמי. אבל היית כל כך יפה, שמוותרת>

barr1969

New member
אני בפנים

ותודה לאלמוני שהעיר אותי לפני שעה. בשוגג.

כבר אמרתי שאני מצטער

אבל איזה כיף היה לשמוע אותך ב2 בלילה. את נשמעת טוב כשאת אפופה..

חרדלש1

New member
היה מהמם

אהבתי את הדרמה עם ההומור המשולב המדהים של מני.בחור מדהים

מני,

הסרט היה מדהים. ויותר משהוא היה מרגש -אתה ואחֶיך נראים נפלאים יחד. דווקא מתוך הניכור והקור שאתם ספגתם מהוריכם, אתם יצאתם מלאי חום ואהבה. כנראה שנועדת להיות מפורסם- גם בעברך וגם כיום.
<מבקשת חתימה>

תגובה בקשר לחתימה ועוד

כשהייתי צעיר ומכוער עם זקן ארוך ונערץ על ידי נערות ישראל הכשרות חילקתי חתימות אבל לא עשיתי שום דבר חוץ מזה. אבל היום שאני יכול לחבק, זה עדיף, לא? בקשר לניכור והקור. את צודקת כנראה, אנשים שהולכים במדבר נאחזים זה בזה, והם מתחשלים ומתחברים. תודה על התגובה שלך.

מיס פטל

New member
מני,

מני. כבר מאתמול בלילה אני רוצה לכתוב תגובה על הסרט בפורום, ולהשתמש בביטוי "נעתקו לי המילים" תהיה לשון המעטה. העברת אותי אתמול טלטלה רגשית עמוקה. הפכת לי את הבטן. גרמת לי לבכות, ולצחוק, (טוב, נו, בעיקר לבכות). גרמת לי להתאהב. גרמת לי להתבייש. גרמת לי לכעוס, וגרמתם לי תקווה. (כשאני אומרת גרמתם, זה אתה והפיליפים האחרים). תמונות מסויימות מהסרט דיברו אלי כל כך, שאני ממשיכה לראות אותם בלופים אפילו עכשיו, בדמיוני. יש לי כל כך הרבה לומר על הסרט, והמילים כל כך דלות בשביל להכתב. תודה מני. מיס פטל\טוב.

או אה. את מי אנחנו רואים פה... ../images/Emo2.gif

מסכימה עם כל מילה ומילה שלך. את מוזמנת לכתוב קצת יותר מפעם ב-3 שנים... <שמחה לראות חברים וותיקים...>

טובי היקרה

היה טוב לראות אותך. ראיתי כמה התרגשת והרגשתי אותך מאד. אשמח מאד לחדש את הקשר איתך ואני מקוה שאת בסדר. תתקשרי ונדבר. אוהב אותך

למעלה