למנוסים דחוף

למנוסים דחוף

אני בבעיה איפה שאני לומד יש מדריכה שאני מאוהב בה הרבה זמן לא אמרתי לה פוחד מוות לאמר לה לפעמים שואלת מה המצב מתוך נימוס ממש נעימת הליכות כך לפחות זה נראה לעין ממש נחמדה . העינין שמפריע לי שאני רואה אותה יש לי אוטומט "ריסט" בראש אובד לי הריכוז זיכרון ויותר גרוע היום היה לי מבחן מול מחשב והיא עזרה לי וכל החומר נמחק מהראש ההיתי מבולבל בקושי יכולתי לדבר והיא לא שמה לב הענין העוד יותר רע שאת המבחן עברתי בכישלון

nutmeg

New member
אבל...

לא הבנתי מה מבוקשך. אתה רוצה להתחיל איתה ולא יודע איך? אתה רוצה שהציונים שלך לא יפגעו? אתה רוצה שהיא תשים לב אליך? אתה רוצה לגלות לה את רגשותיך? בכל מקרה - כמו שאתה מתאר זאת, מדובר בתגובה נפוצה בגיל ההתבגרות כשההורמונים משתוללים ועדיין לא יודעים לנווט אותם (או איתם). יעזור לי אם היית קצת ממקד ואומר איזו לאיזו עזרה אתה מצפה מ"מנוסים" יותר, כאן בפורום

ניני5

New member
החיים, מה לעשות שאתה נמשך לאשה הזאת

בגילך קשה לשלוט על המשיכה. תנסה לבקש במועד ב מדריכה אחרת, שלפחות תעבור את המבחן. אין הרבה מה לעשות כשמאוהבים, בגיל שלך אהבה בלתי אפשרית. הזמן עושה את שלו. וזה עובר. לא נראה לי שהמדריכה שלך תסתכן ביחסים עם קטין. היא עוד עלולה לשבת בבית סוהר. כך שאני לא רואה טעם לספר לה. תראה בזה משהו חיובי. אתה לפחות יודע מה זאת אהבה. אומנם לא ממומשת, אבל הרגשות שלך פועלים. יבוא יום תמצא בחורה בגילך שתאהב אותך ואתה אותה ושניכם תוכלו למממש את אהבתכם ללא בעיות. בינתיים תעשה הרבה ספורט. ריצה זה דבר טוב. כל פעילות אירובית יכולה להרגיע אותך.

גרא.

New member
ה.ז.ל.ה,תלמידים רבים בכל מסגרת

לימודית,וודאי בגיל ההתבגרות,נוטים להתאהב במורה זה או אחר. והכוונה גם לבנים ולבנות. זו תופעה מוכרת,ומאד שכיחה בגיל ההתבגרות.כמעט אין לי ספק כי במדריכה שלך,יש עוד כמה חברים שלך, מן הסתם שגם הם התאהבו בה. כיוון שהיא כנראה, מייצגת עבורך ועבורם, הרבה פנטסיות מיניות,על רקע העובדה שהיא אשה צעירה, הנמצאת לידך בקירבה כמעט גופנית. בעת שיעורי המחשב שהיא מלמדת אותך.לבטח, אינך יודע עליה כמעט ולא כלום, מעבר לשמה. אולי היא נשואה? אולי יש לה חבר? ובכלל, התענינות בינאישית,חייבת להיות הדדית והיא, המדריכה , נעימת ההליכות, היא כנראה עושה עבודת נאמנה..אבל אם תשים לב,אולי תבחין שהיא לא מגלה בך שום התענינות,מעבר לנדרש ממנה כמדריכה.וזהו היחס שלה כלפי חבריך.מכאן אולי תגיע למסקנה,שזו התאהבות חד צדדית, חסרת שום סיכוי,שלא תוביל אותך לשום מקום. לא כתבת בן כמה אתה, אבל הפתרון הטוב למצב כזה, הוא לנסות להכיר נערה בת גילך,אותה תוכל גם לאהוב, אבל ובעיקר, גם להרגיש שהיא אוהבת ומתייחסת אליך.לגבי הכשלון במבחן, התחושה כאילו בגללה נכשלת, קצת מפוקפק.תבדוק שנית את הסבות לכך. אולי לא למדת מספיק?

למעלה