למנויי "תבל דיגיטל":

fluppster

New member
למנויי "תבל דיגיטל":

מישהו רואה את הסדרה המצוירת החמודה ב-cartoon network: "Power Puff Girls"? איזה סדרה מתוקה! התחלתי להתמכר אליה, בעקבות אחי שהתמכר אליה (הוא בן 25....). את מי אתם הכי אוהבים! אני את Bubbles. היא כזאת מתוקה! ראיתם את הפרק שבו הבנות החליטו להתלבש כמו גיבורות ממש, ובאבלס היתה שפנפנה! ואז כשהגיעה (שוב) מפלצת לטאונסויל היא קיפצה על איזה קפיץ כזה לאט לאט עד שהמפלצת כבר הרסה את כל העיר! איזה מתוקה! ומי שלא רואה- תאמינו לי, זה ממש לא רק לילדים. חן

חיפושיט

New member
הנה עוד הוכחה חייה

שיש תקווה לאנימצייה למבגרים! אין מספיק קרדיט לסדרות מצויינות כמו: המעבדה של דקסטר פינקי והמוח פרה ותרנגול דילברט סימפסונז אפילו אנימאניאקס המלך היל/מלך הגבעה דריה <את ביווס ובאטהד אני שונאת- לא מצחיקים אותי> סאות´ פארק פריקזוייד המ-ע-ו-ל-ה-! ועוד כמה שאני מתה עליהם והם נורא מצחיקות ומטורפות אוף למה אין לי לויין?.. רוצה פאוור פאף גירלז!

חיפושיט

New member
שיווו נכון!!!

זוכרת את הפרק הכפול עם הפלוץ של סטימפי שברח כי רן הייה רע אליו?... HAPPY HAPPY JOY JOY!!!!! אה אה אה וגם "עולמו של רוקו"!!!!

information

New member
אכן סדרות מעולות...

למה כשהינו ילדים לא היו סדרות טובות כאלו?!?! במקום זאת היינו צריכים לסבול את נילס המאעפן ואת מרקו (ימח שמו), לא זכורה לי סדרה אחת טובה...

חיפושיט

New member
הללויה!!!!

אועח, סוף סוף תמיכה מאנשי הפורום!! אגב, מרקו?.... נילס?..... אועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעח IF I COULD TAKE THOUSE BASTERDS OUT OF THE SCREANE I WOULD HAVE A FEALD DAY!!!! איך אני שונאאאת את מרקו!!! סאגייה מיגעת על ילד וקוף <שאגב לא נראה לי שהיחסים בניהם כל כך תמימים "אם אתם יודעים למה אני מתכוונת.."> אשכרה תחילת דרכו של ערוץ ויוה בעע!!! ונילס הזה, הוא יותר מדי בלונדיני!!! בע1!!! יש לי טראומה מהסדרות האלה!!!! חיפו השיט <שמגלה צלקות ילדות קשות>

חיפושיט

New member
אגב

אני היחידה שמגלה נטיות קצת לא תמימות בשורה: מרקו יורד לחוף?? כילו, מרקו הולך לחוף, רץ לחוף, למה יורד לחוף???? חיפו <עדיין בהזיות שנאת "הלב">

~*~gaL

New member
חחח ברור!!

כמעט כתבתי לך הפי הפי ג´וי ג´וי בהודעה והחלטתי שלא! נשבעת
ואינפורמיישן, דווקא אני אוהבת את נילס זאת סדרה חמודה לאללה

למעלה