למנויי יס היום 23:20 ג´ורסיק 5 בקונאן אובריין אני מאמין שההופעה תתחיל בערך ב23:55
T TakTik New member 7/10/02 #1 למנויי יס היום 23:20 ג´ורסיק 5 בקונאן אובריין אני מאמין שההופעה תתחיל בערך ב23:55
A Ambitionz New member 7/10/02 #2 סבבבבה, תודה!! השיר החדש שלהם לפי דעתי מעולה. לדיסק יוצאת גרסה Delux edition עם בונוס דיסק של DVD וכל מני דברים נחמדים. שווה לבדוק np - Donny Hathaway - Someday we´ll all be free
סבבבבה, תודה!! השיר החדש שלהם לפי דעתי מעולה. לדיסק יוצאת גרסה Delux edition עם בונוס דיסק של DVD וכל מני דברים נחמדים. שווה לבדוק np - Donny Hathaway - Someday we´ll all be free
G Grandmaster KC New member 7/10/02 #3 אורי, יש דברים חדשים וטובים... ב-SoulSeek? ו-Donny Hathaway - Someday we´ll all be free WTF? !זה יותר גרוע מהמייקל ג´קסון שלי
אורי, יש דברים חדשים וטובים... ב-SoulSeek? ו-Donny Hathaway - Someday we´ll all be free WTF? !זה יותר גרוע מהמייקל ג´קסון שלי
2 2pac aka makaveli New member 7/10/02 #4 מחר יש את - bone thgus שעה של קליפים של Bone Thugs -N- Harmony ב-12:00 בלילה בערוץ 62 חובה לראות!!
R RunNGun New member 7/10/02 #5 איב מתארחת מחר אצל ג´יי לנו בערוץ 3 בלווין ואגב באמ טי וי בייס יש הרבה מאוד אי דיוקים בלוחות משדרים... אבישי
איב מתארחת מחר אצל ג´יי לנו בערוץ 3 בלווין ואגב באמ טי וי בייס יש הרבה מאוד אי דיוקים בלוחות משדרים... אבישי
P Psycho MC New member 7/10/02 #6 ראיתי ת´תוכנית הזאת כבר... וחרא של הופעה הם ייתנו! ד"א - לא ראיתי את זה ביס +!